• Nowy prezes od 30 kwietnia Autor: ~Bacazgor [31.61.136.*]
    Widać po kursie, że rozpoczął się powolny skup, nowy prezes i nowe otwarcie, wspaniała spółka, im więcej zniechęconych i niższy kurs tym lepsze jego perspektywy.

Nowy Prezes poza zmianami rozpocznie skup akcji, zobaczycie co się stanie, a tu płynność niska...

• Re: Nowy prezes od 30 kwietnia Autor: ~xyz [88.156.196.*]
    Skąd wezmą pieniądze na skup?
  • Re: Nowy prezes od 30 kwietnia Autor: ~xyz [88.156.196.*]
    Ogromna część z należności to odroczone pożyczki do jednostek powiązanych. Nie trzeba być bystrzakiem żeby się zorientować dlaczego zostały odroczone. Jest duże prawdopodobieństwo że nigdy nie wrócą do spółki. Z działalności podstawowej tez nie za dobrze idzie i nie widzę powodu żeby miało się poprawić. Główny akcjonariusz pociągnął 4fun na dno i prawdopodobnie tam już pozostanie. Szanse na poprawę sytuacji są ale bardzo niewielkie.
  • Re: Nowy prezes od 30 kwietnia Autor: ~dex [89.73.133.*]
    Spolka sama nie skupi akcji, jak mnie pamiec nie myli [poprawcie mnie] kurs musi byc powyzej 10 zl zeby mogli skupowac. Dla mnie takie uchwaly sa dziwne, skup powinien byc uchwalony dla kursu powyzej 1 gr - tutaj widocznie chodziło bardziej o znak dla rynku niż faktyczny skup.

Wg mnie spolka obecnie nie ma funduszy na skup akcji, do póki nie stanie na nogi raczej skup jeśli będzie to bardzo symboliczny.

Pożyczki poza grupę, wrócą jeśli będzie wypłacana dywidenda [na zasadzie potrąceń] ale nie zanosi się na to.
    Nie zgodzę się z opinia ze to główny akcjonariusz pociągnął, ale zbyt późno powstrzymał spadek zmieniając Prezesa.
    Na dno pociągnęło fiasko z wejściem na huby cyfrowe, gdzie 4FunMedia nie ma żadnego kanału a jego konkurencja ma aż dwa; Pani Prezes nie wykazała się.
    Brak miejsca na multipleksie cyfrowym jest powodem spadku zysków i obecnej sytuacji podmiotu.

• Re: Nowy prezes od 30 kwietnia Autor: ~migotek [176.2.89.*]
    dlaczego nowy prezes mialby kuowac akcje?
  • Re: Nowy prezes od 30 kwietnia Autor: ~dex [89.73.133.*]
    I tak nie moze rozpoczac bo kurs jest nizszy niz zgodnie z uchwala;)
  • Re: Nowy prezes od 30 kwietnia Autor: ~ehh [176.0.124.*]
    z Cezary10 Czesiu Pazura - powinni jakas produkcje zrealizowac
  • Re: Nowy prezes od 30 kwietnia Autor: ~miki [213.95.148.*]
    myslicie ze cos sie ruszy?;(
  • Re: Nowy prezes od 30 kwietnia Autor: ~miki [176.0.45.*]
    ja pier... czacha mi DYMI o co chodzi - jest zle czy dobrze?

https://www.bankier.pl/wiadomosc/4FUN-MEDIA-S-A-Ujawnienie-zawiadomien-dotyczacych-czasowej-zmiany-stanu-posiadania-akcji-i-statusu-podmiotu-dominujacego-7256443.html#dod_komentarz
  • Re: Nowy prezes od 30 kwietnia Autor: ~kukuruku [46.115.19.*]
    jakies przetasowania
[x]
DIGITANET -1,68% 140,80 2025-12-02 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.