Emisja akcji nie byla skierowana do wszystkich a objala JE jedna osobna inwestor z USA .kto mysli ze bedzie wyrzucal po tyle po ile bral jest kiepskim inwestorem i lepiej zeby dal sobie spokoj z gielda. info podane w taki sposob zeby mozna bylo jeszcze cos ugryzc przed publikacja oficjalnych wynikow. mialo zasiac niepokoj i to zrobilo... 40 tys zl obrotu spowodowalo spadek o 40 proc. ;] teraz mozna powollutku zbierac na dnie :) a wystraszeni dopiero teraz zaczna oddawac :)
I tak na tym wszystkim zyska nie ten kto teraz sprzedaje tylko ten kto teraz skupuje. Emisja da ziarna niepokoju a co po emisji jak któregoś pięknego ranka opublikują dobre wyniki z testów ? Lecim do góry i wtedy zyskają ci którzy nabędą akcje
wiem odsylam do raportu https://www.bankier.pl/static/att/ebi/2015-02/0000064984_20150223_172556_0000076494.pdf Jesli uwazasz ze obecna cena jest zbyt wysoka to przedaj.. chetnie wezme.... rzecz w tym ze Ty nie masz akcji i chcesz kupic jak najnizej. typowy kiepski naganiacz. zenada
A czy 50gr kursu to dla nich źle skoro kilka miesięcy temu mieli po niecałe 20gr i każdy im wróżył, że to spadnie do 1gr ? Przy obecnym obrocie kurs i tak jest dobry. Spokojnie może utrzymywać się tak do publikacji wyników testów. Przy publikacji wynikó ten kto teraz kupił po 40gr może być sporo na plusie. Oczywiście cena 40gr też długo nie potrwała bo już chyli się ku 50gr
Obstawiałbym, że obecnie masz szansę na to żeby wpadło przynajmniej 50 w tym tygodniu. Musimy się liczyć z tym, że dopóki nie przedstawią wyników z testów to kurs będzie chylił się różnie
Po 50 już tyle nabrałem, że mi starczy. Szkoda, że nie sprzedałem jak podchodziło niedawno po 70 ale ja nie gram na tydzień. Wytrzymałem na Vivid i zrobiłem prawie 1000% w dwa lata. Na hydrophi też liczę bardzo mocno.
Wiadomo, pobuja ale tak to jest na takich firmach. Podobnie jak Stem cell. Wrzucisz 2000 PLN i podbijesz o 30%.
Czekam na wyniki testy. Jak poszło dobrze w Meksyku to nie ma powodu aby u nas było inaczej.
Niemożliwe z jakich względów ? Zobacz, że nie raz już tutaj kurs chybił się w okolicach 40gr a potem w przeciągu kilku dni odrbiał na 70gr. Póki nie ma wyników to może tak być. Sytuacja się zmieni wraz z ich opublikowaniem. TO nie jest spółka w której będziemy zarabiać w jeden dzień ale taka gdzie potrzeba cierpliwości. Tylko cierpliwi wyjdą z stąd na plusie