Które wskaźniki? Bo te co ja sprawdzam to już przynajmniej od dwóch tygodni pokazują sygnały do kupna. Tylko, że jeszcze w tym momencie jak niedobitki wywalają po 4gr. ciężko się nimi sugerować.
tego syfu to raczej już nikt kupowac nie będzie i nie ma co się dziwić, wywaliłem to z niewielką stratą ale obserwuje, dopuki nie ma infa to sie nie tykam, mogą was tak trzymac i kilka miesięcy jak wczesniej nie ogłosza końca firmy
Racja, zwłaszcza, że nawet naganiacze poznikali, brak wpisów praktycznie... Czyżby, zgodnie z coraz częstszymi plotkami, przestraszyli się ostatnich działań wkurzonych, nabranych ludzi, którzy w końcu zaczęli korzystać z praw zapisanych w ustawie o obrocie instrumentami finansowymi? :-D Podobno są już kancelarie prawne specjalizujące się w tego typu naruszeniach prawa, mam nadzieję, że to prawda. Może trochę ten nasz rynek by uzdrowiło, również w części dotyczącej komunikatów wysyłanych przez EBI i ESPI.
Jeżeli spółka o tak małej kapitalizacji ma taki wysoski ranking popularności na bankierze to wiedz... że czai się zło :-)) Oznacza to totalne zaleszczenie i trzeba się trzymać od takiej spółki z daleka :-)
to nie wiedzieliście, że xero to rekin giełdowy prosto z parkietu? :D a nie jakiegoś obsranego bankiera, na którym wg niego siedzą same śmiecie co grają za 50zł ? :D