myślę że wielu z nas się nauczy sporo na tej spółeczce :) czasem zachowanie kontrariańskie przynosi fortunę... a czasem totalną porażkę.
pewne jest to że zwycięzców będzie wielu - ale nie zapominajmy o tym ilu tu poległo na 90%stracie - każdy marzy o milionach, ale pieniądze się nie biorą z powietrza - skoro ja zarabiam to ktoś inny musiał stracić ...
pozdrawiam posiadaczy ze średnią poniżej 8. a tym ze średnią 4 gratuluję wyczucia miejsca i czasu :)
myślę że to zamiecie certusa pod dywan i przejmie górne podium pod względem największego wała na NC ... :)
b.dobre określenie wal totalny nawet chłopi w ciągnikach takich nie maja przyznam szczerze ze kupiłem z glupia franca po 4 gronie jak był totalny dol dno ciemne jak w ... u naszych południowych kolegow
dziwi mnie to że tu wszyscy mają średnią 4 ,5 grosza a ja mam 15 i nie kłamie tak jak 90 %,jak na razie to nie mam wiele do stracenia więc będę czekał.
Dnia 2015-02-25 o godz. 22:08 ~cyc napisał(a): > dziwi mnie to że tu wszyscy mają średnią 4 ,5 grosza a ja mam 15 i nie kłamie tak jak 90 %,jak na razie to nie mam wiele do stracenia więc będę czekał.
to norma, tak jest na praktycznie każdym walorze. Jak pójdzie odpał, to zobaczysz po forum ilu tu ładowało po 4-6gr, każdy minimum 1mln akcji! :D później wszyscy sprzedadzą na górce, obojętnie gdzie ona będzie :D
p.s. jak colo latało po 15gr, to nawet nie wiedziałem, że taka firma istnieje i jest notowana na NC :D