wywołali panike , zebrali ponad 9mln akcji ,,i ZACZEKAJĄ , wjedza że tutaj już tylko PÓŁNOC , 4 godziny grania za 25 zł ,,to musi wypalić i oni to wiedza , ci co brali po 0,04-0,05 i już oddali ,, powinni DAĆ SOBIE SPOKÓJ Z PARKIETEM , ,,,,,
Dużo jest gierek w tej cenie. Pytałem zawodowca,czyli statystycznego gracza nastoletniego o Afterfall. Nie zna gry ale tego się spodziewałem. Dałem mu 30zł. i zadanie do zrobienia. -zacznij grac w miarę prędko -zdawaj relacje co godzinkę Jak jemu się spodoba to i reszta polubi chyba że mu się nie spodoba. Odpowiedź będzie niebawem.
Dnia 2015-02-20 o godz. 12:36 ~Saddam napisał(a): > Dużo jest gierek w tej cenie. Pytałem zawodowca,czyli statystycznego gracza nastoletniego o Afterfall. Nie zna gry ale tego się spodziewałem. Dałem mu 30zł. i zadanie do zrobienia. > -zacznij grac w miarę prędko > -zdawaj relacje co godzinkę > Jak jemu się spodoba to i reszta polubi chyba że mu się nie spodoba. Odpowiedź będzie niebawem.
dobre ...mój nastoletni syn ,mówi że jest w miarę ok , ale jemu dogodzić jest nie łatwo . Więc śmiem twierdzić że jest b. dobra
Dziwna sprawa. Gra kupiona w moim gronie a na liczniku mamy dalej liczbę 17 a wiem że mój gracz doszedł jakiś czas temu. Powinno byc minimum 18 graczy. Wiem że to mala liczba ale rzecz w tym że liczniki słabo liczą.
Dnia 2015-02-20 o godz. 14:26 ~Saddam napisał(a): > Dziwna sprawa. Gra kupiona w moim gronie a na liczniku mamy dalej liczbę 17 a wiem że mój gracz doszedł jakiś czas temu. Powinno byc minimum 18 graczy. Wiem że to mala liczba ale rzecz w tym że liczniki słabo liczą.
jak to ktoś podał linka na forum to niema nic wspólnego z rzeczywistą liczbą sprzedaży, może twój gracz grał ale offline.
dla przykładu w bestsellery jesteśmy przed grą np Ryse son of rome ale na liczniku w AR gra 17 a w Ryse 163 osoby niby jak to możliwe a jednak możliwe bo może być tak że przez ostatnia godzine sprzedali więcej AR niż Ryse a co do ilości graczy to te 163 osoby które teraz graja w ryse prawdopodobnie kupiły ją nie godz. temu tylko np miesiąc temu tydzień temu ale nie w ostatniej godzinie. Umówmy sie AR nie jest grą oczekiwana z wypiekami przez graczy co czekaja aż gra sie ukaże kupują i odrazu grają ale narazie jest w pierwszej 200-tce najlepiej sprzedających sie gier na dana chwile i to jest najważniejsze bo to bedzie w raportach liczba sprzedanych gier a nie liczba grających w dana godz.
to nie jest liczba ani kupionych gier ani liczba osób która w nią łącznie grała to jest liczba osob grających na daną chwile w danej godzinie. Osoba o ktorej pisałeś mogła być jedna z 17-stu osób które grały w tym czasie a co do pozycji w bestsellery to gra sie sprzedaje od wczorajszego wieczoru i wiele osób może być co ją kupiło wczoraj wieczorem czy dzisiaj i wogole jeszcze w nią nie grali( sa w pracy na uczelni nie mieli czasu ) dlatego moze być na tym 188 miejscu a jeszcze tego nie widać w ilości osób ktore grają na godzine
Dnia 2015-02-20 o godz. 15:31 ~RobertU napisał(a): > Instalacja 2 godziny... masz coś jeszcze merytorycznego do napisania? Kupiłeś? Instalowałeś, by takie głupoty pisać...
Początek zaciekawił mojego nastolatka, filmik trzyma poziom. Nic nie skacze,grafa spoko,jest mroczno przez co tworzy się dobry klimat. Innymi słowy gra wbija cię w fotel. Za godzinę następna relacja z gry
Menu fajnie wygląda. Najfajniejsze jest jednak to w jaki sposób walczy nasz bohater. Ten sposób walki jest inny,nowy przez co ciekawy i interesujący. Gra jak na razie jest LUX :)))))))) Oby przecena szybko została usunięta bo gra sprzeda się bez zachęty.
Nie wiem czy widzieliście ale gra ma 138 komentarzy i średnia to - bardzo pozytywne :))) jeszcze trochę i sam ją kupię tylko, że nie mam czasu na granie :((( żona wywali mnie z domu jak się wezmę za gry :((
Gry, ktore zajmuja miejsce w bestsellerach obok nas maja duzo wiecej "peakow". To jest dramat, ze ciagle nie ma artykulow o grze w necie, mimo, ze jest juz blisko doba od premiery. Tu jeszcze moze sie wszystko diametralnie zmienic. Pamietajcie, ze ta gra nie ma byc hitem. Ma byc na tyle dobra, zeby zwrocily sie koszty i zostalo cos w zanadrzu na kolejne produkcje. Dla niej bedzie sukcesem zebranie jakiejs wiekszej liczby graczy, ale nie az tylu, ile gry z czolowki.
Hehehe dyzio spokojnie. Kupiłem kilka dni temu za 4gr. Poczekam trochę na tej spółce, bo widzę po tym filmiku, że firma ma na prawdę twórczy potencjał. 3-4 miesiące i będę miał jasną sytuację ile ta spółka jest warta. Na pewno nie wywalę za 1 grosz, bo do panikarzy nie należę :) Akcje będą sobie spokojnie czekały na koncie na dobre czasy, a od żony dostanę buziaka i w ramach podziękowania oraz pozwolenie na spokojne zagranie sobie w tą gierkę :)
...tu się nie ma co zastanawiać co powie żona. Trzeba wyjaśnić żonie, że zakup i poświęcenie czasu na granie będzie miało duży wpływ na domowe finanse... to z pewnością zrozumie ;))) Hehe. Jaki wpływ, to jeszcze nie wiadomo ;))) ...ale tego żonie nie mów :))