• zebrali 9mln Autor: ~uuu [83.30.200.*]
    wywołali panike , zebrali ponad 9mln akcji ,,i ZACZEKAJĄ , wjedza że tutaj już tylko PÓŁNOC , 4 godziny grania za 25 zł ,,to musi wypalić i oni to wiedza , ci co brali po 0,04-0,05 i już oddali ,, powinni DAĆ SOBIE SPOKÓJ Z PARKIETEM , ,,,,,
  • Re: zebrali 9mln Autor: ~Saddam [89.231.76.*]
    Dużo jest gierek w tej cenie. Pytałem zawodowca,czyli statystycznego gracza nastoletniego o Afterfall. Nie zna gry ale tego się spodziewałem. Dałem mu 30zł. i zadanie do zrobienia.
    -zacznij grac w miarę prędko
    -zdawaj relacje co godzinkę
    Jak jemu się spodoba to i reszta polubi chyba że mu się nie spodoba. Odpowiedź będzie niebawem.
  • Re: zebrali 9mln Autor: ~re [109.243.186.*]
    Dnia 2015-02-20 o godz. 12:36 ~Saddam napisał(a):
    > Dużo jest gierek w tej cenie. Pytałem zawodowca,czyli statystycznego gracza nastoletniego o Afterfall. Nie zna gry ale tego się spodziewałem. Dałem mu 30zł. i zadanie do zrobienia.
    > -zacznij grac w miarę prędko
    > -zdawaj relacje co godzinkę
    > Jak jemu się spodoba to i reszta polubi chyba że mu się nie spodoba. Odpowiedź będzie niebawem.

dobre ...mój nastoletni syn ,mówi że jest w miarę ok , ale jemu dogodzić jest nie łatwo . Więc śmiem twierdzić że jest b. dobra

piękne zbieranko po 4 :) ulllalllla
  • Re: zebrali 9mln Autor: ~Kici [77.255.122.*]
    CIEKAWE - bo wczoraj tez tak pieknie zbierali z tym ze po 5 gr :)
    Dziwna sprawa. Gra kupiona w moim gronie a na liczniku mamy dalej liczbę 17 a wiem że mój gracz doszedł jakiś czas temu. Powinno byc minimum 18 graczy. Wiem że to mala liczba ale rzecz w tym że liczniki słabo liczą.
  • Re: zebrali 9mln Autor: ~finezja [89.66.237.*]
    Dnia 2015-02-20 o godz. 14:26 ~Saddam napisał(a):
    > Dziwna sprawa. Gra kupiona w moim gronie a na liczniku mamy dalej liczbę 17 a wiem że mój gracz doszedł jakiś czas temu. Powinno byc minimum 18 graczy. Wiem że to mala liczba ale rzecz w tym że liczniki słabo liczą.

jak to ktoś podał linka na forum to niema nic wspólnego z rzeczywistą liczbą sprzedaży, może twój gracz grał ale offline.

• Re: zebrali 9mln Autor: ~cinek [89.77.206.*]
    dla przykładu w bestsellery jesteśmy przed grą np Ryse son of rome ale na liczniku w AR gra 17 a w Ryse 163 osoby niby jak to możliwe a jednak możliwe bo może być tak że przez ostatnia godzine sprzedali więcej AR niż Ryse a co do ilości graczy to te 163 osoby które teraz graja w ryse prawdopodobnie kupiły ją nie godz. temu tylko np miesiąc temu tydzień temu ale nie w ostatniej godzinie. Umówmy sie AR nie jest grą oczekiwana z wypiekami przez graczy co czekaja aż gra sie ukaże kupują i odrazu grają ale narazie jest w pierwszej 200-tce najlepiej sprzedających sie gier na dana chwile i to jest najważniejsze bo to bedzie w raportach liczba sprzedanych gier a nie liczba grających w dana godz.
  • Re: zebrali 9mln Autor: ~cinek [89.77.206.*]
    to nie jest liczba ani kupionych gier ani liczba osób która w nią łącznie grała to jest liczba osob grających na daną chwile w danej godzinie. Osoba o ktorej pisałeś mogła być jedna z 17-stu osób które grały w tym czasie a co do pozycji w bestsellery to gra sie sprzedaje od wczorajszego wieczoru i wiele osób może być co ją kupiło wczoraj wieczorem czy dzisiaj i wogole jeszcze w nią nie grali( sa w pracy na uczelni nie mieli czasu ) dlatego moze być na tym 188 miejscu a jeszcze tego nie widać w ilości osób ktore grają na godzine
    Sama instalacja trwa około 2 godziny, biorąc to pod uwagę i to że gra jest dostępna od 19 godzin znaczy że dalej wróżymy z fusów.
  • Re: zebrali 9mln Autor: ~RobertU [213.189.44.*]
    Instalacja 2 godziny... masz coś jeszcze merytorycznego do napisania? Kupiłeś? Instalowałeś, by takie głupoty pisać...
    Dnia 2015-02-20 o godz. 15:31 ~RobertU napisał(a):
    > Instalacja 2 godziny... masz coś jeszcze merytorycznego do napisania? Kupiłeś? Instalowałeś, by takie głupoty pisać...

jak masz wujowy komputer to tak masz :)
  • Re: zebrali 9mln Autor: ~kerk [95.49.122.*]
    Na 0.04 skończyły się naboje.
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    A swoją drogą gra trochę waży ale pewnie nie wiecie o cio chodzi
  • Tak się składa, że wiemy... znawco ;)))... dlatego niektórzy... Autor: ~waga [85.221.175.*]
    tutaj piszą, że instaluje im się 2 godziny jak mają połączenie GPRS ;))
  • Re: Tak się składa, że wiemy... znawco ;)))... dlatego niektórzy... Autor: ~aa [89.78.152.*]
    Juz 20 graczy na Steam...
  • Trzeb siadać do kompa i gry i przyczynić się do podniesienia statystyk:) Autor: ~gramy [85.221.175.*]
    ...może w weekend będzie więcej grających ??? :))
  • Re: Autor: ~aa [89.78.152.*]
    Czy liste bestsellerow aktualizuja tez co godzine?
  • Właśnie gramy Autor: ~Saddam [89.231.76.*]
    Początek zaciekawił mojego nastolatka, filmik trzyma poziom. Nic nie skacze,grafa spoko,jest mroczno przez co tworzy się dobry klimat. Innymi słowy gra wbija cię w fotel.
    Za godzinę następna relacja z gry
  • Re: Właśnie gramy Autor: ~Saddam [89.231.76.*]
    Menu fajnie wygląda. Najfajniejsze jest jednak to w jaki sposób walczy nasz bohater. Ten sposób walki jest inny,nowy przez co ciekawy i interesujący. Gra jak na razie jest LUX :))))))))
    Oby przecena szybko została usunięta bo gra sprzeda się bez zachęty.
  • Re: Właśnie gramy Autor: ~kumi [91.193.208.*]
    Nie wiem czy widzieliście ale gra ma 138 komentarzy i średnia to - bardzo pozytywne :))) jeszcze trochę i sam ją kupię tylko, że nie mam czasu na granie :((( żona wywali mnie z domu jak się wezmę za gry :((
  • Re: Właśnie gramy Autor: ~aa [89.78.152.*]
    Gry, ktore zajmuja miejsce w bestsellerach obok nas maja duzo wiecej "peakow". To jest dramat, ze ciagle nie ma artykulow o grze w necie, mimo, ze jest juz blisko doba od premiery. Tu jeszcze moze sie wszystko diametralnie zmienic. Pamietajcie, ze ta gra nie ma byc hitem. Ma byc na tyle dobra, zeby zwrocily sie koszty i zostalo cos w zanadrzu na kolejne produkcje. Dla niej bedzie sukcesem zebranie jakiejs wiekszej liczby graczy, ale nie az tylu, ile gry z czolowki.
  • Re: Właśnie gramy Autor: ~dyzio [212.180.224.*]
    Ciekawe czy jak się dowie żona ile ujebales na tej grze to cie z domu nie wyrzuci
  • Re: Właśnie gramy Autor: ~kumi [91.193.208.*]
    Hehehe dyzio spokojnie. Kupiłem kilka dni temu za 4gr. Poczekam trochę na tej spółce, bo widzę po tym filmiku, że firma ma na prawdę twórczy potencjał. 3-4 miesiące i będę miał jasną sytuację ile ta spółka jest warta. Na pewno nie wywalę za 1 grosz, bo do panikarzy nie należę :) Akcje będą sobie spokojnie czekały na koncie na dobre czasy, a od żony dostanę buziaka i w ramach podziękowania oraz pozwolenie na spokojne zagranie sobie w tą gierkę :)

Pozdro :)
  • Masz akcję i zastanawiasz się nad zakupem AR ??? Tu się nie ma co... Autor: ~budżetdomowy [85.221.175.*]
    ...tu się nie ma co zastanawiać co powie żona. Trzeba wyjaśnić żonie, że zakup i poświęcenie czasu na granie będzie miało duży wpływ na domowe finanse... to z pewnością zrozumie ;))) Hehe.
    Jaki wpływ, to jeszcze nie wiadomo ;))) ...ale tego żonie nie mów :))
  • Re: Masz akcję i zastanawiasz się nad zakupem AR ??? Tu się nie ma co... Autor: ~Saddam [89.231.76.*]
    Minus to brak opcji językowych.Polskie napisy by się przydały ale to jeden z małych minusów.Gra dalej nie jest zła.
  • Podobno ma być polska lokalizacja :)) ...zupełnie inaczej... Autor: ~dobryprodukt [85.221.175.*]
    ...zupełnie inaczej gra wygląda jak się w nią gra... zdecydowanie lepiej od filmików z YT :))
[x]
NICOGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.