• CO TU SIE DZIEJE? TAKICH OBROTOW NIGDY NIE BYLO W HISTORI . Autor: ~Obserwer [37.152.18.*]
    Będzie jakies przejecie czy cuś ?
  • Re: CO TU SIE DZIEJE? TAKICH OBROTOW NIGDY NIE BYLO W HISTORI . Autor: ~max [81.190.146.*]
    Bo teraz i tu czas na 3 i ...wyżej .
    Odzieżówka na topie.
  • Re: CO TU SIE DZIEJE? TAKICH OBROTOW NIGDY NIE BYLO W HISTORI . Autor: ~solarek [109.243.213.*]
    jak już było pare razy pisane na różnych forach.... przewalają z wora do wora, a przy tym wkładając do buzi papier ulicy = pozbywają się w kontrolowany sposób akcji. imitacja wzrostów (podbitka) i później przewalanko. Zawsze wieksza sznsa zeby w takiej rozgrywce ktoś pomiędzy się znalazł to upychają. Widać to elegancko na zrzutach danych transkacji. i tak już ileś tam sesji.
    Zwyczajowo ulica głupsza, a grubsi sprytniejsi.
    ot to powód.
    jedyne tylko to pytanie jak długo to bedzie trwalo. na razie wiadomo o 3 fundach które wychodzą. czy będą kolejne? jesli tak to jeszcze to dlugo potrwa. jesli tylko te trzy wychodzace to max z 2 tyg. a potem dolek
  • Re: CO TU SIE DZIEJE? TAKICH OBROTOW NIGDY NIE BYLO W HISTORI . Autor: ~max [81.190.146.*]
    Ale żeś się rozpisał - hahaha
    Na wszystkich odzieżówkach wychodzą i to wtedy gdy są na minimach i zaczynają być na topie - hahahah
  • Re: CO TU SIE DZIEJE? TAKICH OBROTOW NIGDY NIE BYLO W HISTORI . Autor: ~solarek [109.243.213.*]
    no to napiszę tak jak Ty -hahahah

Nie są spółki odzieżowe, które od pewnego zbierane poprzez fundamenty i rozgrywki między branżowe. norma. ale to są 2 spólki, może jeszcze trzecia (ale jeszcze bez diagnozy).
    Przy Solar sprawa jest prosta - patrz wyżej - hahahah
    A ty solarek tu siedzisz i pilnujesz by drobni na dnie sprzedawali - samarytanin? - hahahaha
    hahahahaha

jestem od 20 lat związany z branżą odzieżową i modową, analizuje rynek i spółki (zarówno te publiczne jaki i cała masę niepublicznych) czytam, piszę, liczę, wystawiam, poza tym właściciel też niektórych z nich.

żaden samarytanin, po prostu ekspert rynkowy.

hahahahaha (żeby zachować konwencję)
    Ty SOLAREK to jesteś widzę mocno związany, ale z tym forum i Twoja chęć zakupu po taniości jest jak widzę OGROMNA : )
    Ja kolego giełdę znam nieco dłużej nisz ty branżę odzieżową ; )

pogadamy niedługo.  informacje już się szykują i będą z rynkowych pogłosek przynajmniej dwie...fundy to wiedzą i wypychają.

możesz sobie pisać co chcesz, próbować zachęcać innych do kupowania (aczkolwiek to nie jest dobra praktyka). Namawianie do kupna - słabe. Można dzielić się opiniami, analizami, a wnioski każdy sam wyciąga i podejmuje decyzję.
    Także nikogo ani nie zachęcam do kupna, ani do sprzedazy. każdego wola. W przeciwieństwie do Ciebie kolego MAX, który wprost nagania.
    (idąc twoja konwencją powinienem napisać - co, pewnie chcesz im drogo sprzedać? :D albo chcesz odrobić wreszcie straty? skoro mnie zarzucasz że chce kupić tanio. Zdziwisz się nie chcę kupić tej spółki :) )

Widać, że moje opinie, którymi się dzielę zarówno po stronie analiz spolki, informacji przeszłych, rynkowych gadek na przyszłość, wiedzy rynkowejitd. itp bardzo cię rozwścieczyły. Spokojnie. Życzę ci zebys kiedyś wreszcie odrobił straty.... a przede wszystkim żebyś ich już nie pogłebiał... no ale musisz sobie w tym pomóc.

PS. Nie wiedziałem, że tak długo GPW istenieje skoro ponad 20 lat już grasz ;-). Ja dorywkowo czasem też coś na GPW pogram, ale robię to tylko od 8 lat. Wolę kupować/sprzedawać spółki niepubliczne. Tam nei ma machlojek, nam są prawdziwe wyceny, prawdziwa analiza, konkrety rynkowe, negocjacje. Tam dopiero mozna się rynku nauczyć, no i conieco zasłyszeć o branży co się przydaje w decyzjach inw. na GPW. branża nie śpi. Mowi, dzieli się... :)
    Teraz zobaczyłem na stooq.pl, że na liście akcjonariuszy nie ma już w ogóle AXA OFE... 31.12.2013 mieli 1.461.000akcji SOLAR, teraz z 31.12.2014 w ogóle ich w zestawieniu nie ma... grubo. Ciekawe. no bo o 2. TFI (czyli takie mniejsze grubaski) to wiadomo co robią...
    Ale masz zapal? Po ile chcesz odkupić - HAHAHAHAHA

Ty SOLAREK to jesteś widzę mocno związany, ale z tym forum i Twoja chęć zakupu po taniości jest jak widzę OGROMNA : )
    Ja kolego giełdę znam nieco dłużej nisz ty branżę odzieżową ; )
  • jakie straty -hahahahaha Autor: ~max [81.190.146.*]
    Człowieku jakie straty - HAHAHAHAHAH
    Ja wczoraj gdy zobaczyłem co sie dziej to przeanalizowałem i kupiłem, a dziś nieco poniżej 2,50 dobralem : )

Ty tu pisz, a ja czekam na 3 zł. I wiesz co? Długo nie będę czekał : ).
  • Re: jakie straty -hahahahaha Autor: ~solarek [109.243.213.*]
    Jeśli Ty jesteś tak stary jak piszesz, to współczuję. Bo po tym co piszesz i jak to moje dzieci w przedszkolu były bardziej roztropne :)
    HAHAHAHA robiły jak miały 2 latka :)

powodzenia! nie pisałem niczego czy bedzie 3zł czy nie. Pisałem o rynku i tym co się dzieje i będzie działo. A w przeciągu kilku tygodni będzie dużo. I potem pogadamy jaki będzie kurs. Może Ci sie nawet jeszcze uda sprzedać w okolicch 3zł. Wszystko zależy od sterujących jak zobaczą że cięzko im się upycha na tym poziomie to podbiją. Robią to od kilku tyg.
    Jak będzei wymarzone 3zł wtedy dużo zarobisz i będziesz uradowany, a jak będziesz uradowany to może zaczniesz pisać jak dorosły człowiek a nie dzieciuch :)
  • Re: jakie straty -hahahahaha Autor: ~max [81.190.146.*]
    Sluchaj pie.niac.zu piszący tu społecznie. CZY WIDZISZ, ŻE KURS ROŚNIE??? To pisz dalej, a on też będzie rósł dalej?
     A przystanki są po to by zebrało się chętnych do sprzedaży...

Po ile sprzedałeś, że tak tu ubolewasz i odradzasz? Jak duże straty : ). Chceesz odrobić, ale boisz się kupić? To wylącz komputer i zapomnij o giełdzie.

To twoje teksty są dziecinne i żałosne. A szczególnie ten o przewalani z wora do wora (typowy tekst le szcza ). A kto tu tak przewala? Czy myślisz, że jedna ręka te akcje trzyma? Wiesz, że nie bo o kilku fundach sam piszesz, wiec juz zamilcz i się nie ośmieszaj SAMARYTANINIE.

• Re: jakie straty -hahahahaha Autor: ~max [81.190.146.*]
    A dodam:
    - Spółka jest niezla, a akcje na samym dnie zdołowane na małych obrotach.
    ŻADNE akcje nie stoją na DNIE WIECZNIE.
    Wartość księgowa jest 2 razy większa, a wartość max KILKA razy większa.
    Więc schowaj te brednie o upychaniu. Teraz to jest wybieranie...
    Nic nie polecam, a wyrażam swoje zdanie bo te akcje KUPIŁEM. Natomiast śmieszne są bogate wypowiedzi i tracienie życia na forum przez kogoś kto nie jest zakupem akcji nie zainteresowany.
    A te hahaha to nauczyłem się tu na forum.
    KONIEC zbędnej dyskusji.

• Re: jakie straty -hahahahaha Autor: ~solarek [109.243.213.*]
    nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz :) bo powtarzasz cały czas to samo co już uciąłem. Ale pewnie to nie jedyna Twoja bolączka. tylko taki chłopski bełkot.

nie byłem, nie jestem i nie będę akcjonariuszem SOLAR, natomiast innych społek odzieżowych zarowno jestem właścicielem, akcjonariuszem i też udziałowcem. wiem doskonale co się dzieje na rynku. jest ok. 100 osob w Polsce, które w tym siedzą po uszy (jak w każdej branży) i wiedzą co się rozgrywa i dzieje. Wiem i ja.

jak pisałem cieszę, że kurs rośnie. Co mądrzejści to wykorzystają i nie dzdzą się w... przez grubszych.

zmykaj na kręcone lody, jak każdemu dziecku uśmiech się na twarzy pojawi i nie będzie pyskował.

pogadamy niedługo.
    cya
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [81.190.146.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Niet trać życia na forum niechcianych akcji -hahaha Autor: ~max [81.190.146.*]
    Dnia 2015-02-20 o godz. 12:40 ~solarek napisał(a):
    > nie byłem, nie jestem i nie będę akcjonariuszem SOLAR, natomiast innych społek odzieżowych zarowno jestem właścicielem, akcjonariuszem i też udziałowcem. wiem doskonale co się dzieje na rynku. jest ok. 100 osob w Polsce, które w tym siedzą po uszy (jak w każdej branży) i wiedzą co się rozgrywa i dzieje...

............................................

A ja wyrażam swoje zdanie bo te akcje KUPIŁEM. Natomiast ŚMIESZNIE i ŻAŁOSNE są bogate wypowiedzi i tracienie życia na forum przez kogoś kto nie jest zakupem akcji nie zainteresowany.

hahahahahaha

• Re: Niet trać życia na forum niechcianych akcji -hahaha Autor: ~max [81.190.146.*]
    Widzę, że ten co nie chce kupić akcji SOLARA i nie jest ta spółką zainteresowany to nie tylko , że przybrał nick SOLAREK i spędził cały dzień na forum to teraz z innego IP ubliża.
    Żałosne : )

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [109.243.213.*]
  • Re: Niet trać życia na forum niechcianych akcji -hahaha Autor: ~marko [82.177.202.*]
    A co ty wiesz o solarze że się tak rozpisujesz
  • Re: Niet trać życia na forum niechcianych akcji -hahaha Autor: ~maarc [188.116.35.*]
    dobra... skończcie już.
  • ................NIE ZAINTERESOWANY solarem solarek ..................... Autor: ~max [81.190.146.*]
    A ty solarek 20 lat ,,w ubraniach" i taki młody??? Nasza giełda ma niewiele więcej niż 20 lat.
    Cały dzień spędził na wypisywani bzdur - NIE ZAINTERESOWANY solarem solarek ..... hahahahaha

• ................NIE ZAINTERESOWANY solarem solarek : )................ Autor: ~max [81.190.146.*]
    max to takich NIE ZAINTERESOWANYCH to na śniadanie chrupie : )

Bajki to dzieciom opowiadaj NIEZAINTERESOWANY mistrzu. Zaczynasz mi wyglądać na niejakiego chodzika księżycowego. Taki sam SAMARYTANIN ja ty.
    Zobacz na forum Sfinksa.

Zamilczysz w końcu czy może jeszcze temu SOLAROWEMU forum weekend poświecisz : ).

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [109.243.213.*]
  • Re: CO TU SIE DZIEJE? TAKICH OBROTOW NIGDY NIE BYLO W HISTORI . Autor: ~akcjonariusz [89.228.76.*]
    A teraz solarek zmini nick i znów będzie naganiał by inni sprzedawali (tylko płytę zminni) : ).

[x]
SOLAR -15,15% 2,80 2024-02-08 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.