...grała w tej godzinie. Jeżeli ktoś już zakończył grę to można chyba sumować ilość grających ze wszystkich godzin... ewentualnie z co drugiej godziny ;)))
Dnia 2015-02-19 o godz. 23:10 ~kosmos napisał(a): > ...tylko w nich nadzieja, że jak my się rano obudzimy to stoperan nam nie będzie potrzebny ;))))) > > Powodzenia jutro wszystkim życzę.... sobie też ;))
Jak pisałem oni dopiero będa napędzać sprzedaż, jeszcze niema recenzji. To nie twom tu nie było wielkiej promocji. Za kilka tygodni można ocenić sprzedaż.
Pewnie będzie sztuczna panika i na to liczę, może wpadnie po 3. Najlepiej żeby puścili z samego rana batona na 4 to będzie jada :)
Ja się już wcześniej ustawiłem do dokupienia po 5, bo mogą szybko rozebrać, ale nie byłoby źle jakby poszła panika i zbili do 4. Te statystyki o ilości graczy w danej chwili gówno mówią. Nie dowiemy się ile było sprzedanych dopóki nie poinformują o tym. Ale jeśli taki pik skoczyłby do 300 to można liczyć na sukces. Pierwsze recenzje będą miarodajne i kolejne recenzje kuratorów, a wiem że dwóch kolejnych na dniach coś opublikuje i po wersji EA byli pozytywnie nastawieni.
To trzymam za słowo jutro, który pierwszy strzela na 4, tylko konkretnie bo stoję niestety pod koniec. Ale skoro jest tak źle to pewnie większość wycofa się. Na 3 mam bliżej :)
...duże prawdopodobieństwo. Ja czekam z decyzją do przyszłego tygodnia :)) Grę dzisiaj kupiłem i trochę w nią pograłem. Według mnie jak na niskobudżetówkę jest całkiem dobra. Najważniejsze, że jest grywalna i to całkiem znośnie. Nie jest zbyt łatwa... a nawet wręcz przeciwnie. Mam nadzieję, że będzie dobrze i stoperan nie będzie potrzebny :))
Co nie zmienia faktu, że jutro może być różnie z kursem ;))
Dnia 2015-02-19 o godz. 23:53 ~kosmos napisał(a): > ...duże prawdopodobieństwo. Ja czekam z decyzją do przyszłego tygodnia :)) Grę dzisiaj kupiłem i trochę w nią pograłem. Według mnie jak na niskobudżetówkę jest całkiem dobra. Najważniejsze, że jest grywalna i to całkiem znośnie. Nie jest zbyt łatwa... a nawet wręcz przeciwnie. Mam nadzieję, że będzie dobrze i stoperan nie będzie potrzebny :)) > > Co nie zmienia faktu, że jutro może być różnie z kursem ;))