• BARDZO MOZLIWY SCENARIUSZ Autor: ~ernest [83.20.234.*]
    Tak mi do glowy pewien scenariusz wpadl.
    Towarzystwo z biernatem sie nie dogadywalo. Wysypanie akcji i taki spadek przypomina mi scene z firmu wilk z wall street jak koles poza ich plecami zaczal wysypywac akcje a oni po zorientowaniu sie ze sa dymani zrobili to samo by iNIE DAC SIE dymac!!! Pytanie brzmi czy to chodzi o spolke czy o wyeliminowanie kogos.By sie nie okazalo za jakis czas ze akcji spowrotem towarzystwo z rynku wykupi i bedzie jedynym udzialowcem i nagle okaze sie ze spolki zalezne sa pod kontrola.Wszystko wroci do normy z tym ze pana biernata na tym statku nie bedzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: BARDZO MOZLIWY SCENARIUSZ Autor: old_gordon [194.169.226.*]
    Też o tym myślałem, że sprzedają na wyścigi, ale odrzuciłem taką możliwość, bo jest to nieprofesjonalne. Tacy ludzie w interesach zwykle się dogadują.
  • Re: BARDZO MOZLIWY SCENARIUSZ Autor: ~ernest [83.20.88.*]
    TYLKO to wszystko kupy sie nie trzyma! Wysprzedaz na wyscigi pozbawilaby towarzystwo wszystkich akcji a tak sie nie stalo. Za to biernat wypstrykal sie do konca lecz zostawil sobie furtke wykupu ponownego? Spolka jako spolka sie trzyma wiec co .Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze.Zalozycielem spolki jest towarzystwo A BIErnat to tylko czlonek Cos poszlo nie tak i ktos pokazal moc jaka dysponuje.Kto utrzymujje kurs Pokazali ze bez nich moga zrobic groszowki i tak sie stalo .Musieli sie pozrec a koncowym efektem dogadania bylo wysypanie akcji przez biernata .W Przeciwnym wypadku szybciej dolaczylby do wysprzedazy.To co zrobil po tym najnizszym kursie musialo zostac wymuszone!!!!!!!!!!!!I I to nie sytuacja w spolce powodowala lecz niezgody personalne.To jest gra !!! zagrywka kto silniejszy ..Mysle ze w marcu towarzystwo zacznie zwiekszac akcje spolki i wykupowac z rynku chyba ze ktos cwany sie znajdzie i teraz to zrobi Wtedy wszystkich wyrabie !!! To ryzyko ale ktos musial je podjac pod naciskiem sytuacji!! Takze nie jest powiedziane ze przy 4gr to wlasnie towarzystwo nie zbieralo akcje badz podstawione slupy!!!Nie sprzedaje sie konia w szczycie formy!!! bardziej sie na nim gra! To tak na marginesie moje przemyslenia tym bardziej ze spolka ma mozliwosc w tym badz na poczatku przyszlego roku wskoczyc na GWP!!! A to juz nie przelewki
  • Re: BARDZO MOZLIWY SCENARIUSZ Autor: ~kogut [83.20.11.*]
    ale o jakim koniu i możliwościach piszesz??
    jaki cudem ma przejść na gpw??

raport czytałeś??
  • Re: BARDZO MOZLIWY SCENARIUSZ Autor: ~ernest [83.20.234.*]
    kogut kolego ogarnij sie !!
  • Re: BARDZO MOZLIWY SCENARIUSZ Autor: ~ksenon [84.10.6.*]
    Dnia 2015-02-19 o godz. 10:00 ~kogut napisał(a):
    > ale o jakim koniu i możliwościach piszesz??
    > jaki cudem ma przejść na gpw??
    >
    > raport czytałeś??

a ty kogut czytałeś?
    a jeśli juz czytałes to coś zrozumiałeś?
    tak pytam bo równie dobrze każdy może czytać rozprawy filozoficzne napisane po łacinie
    Ernest, wiele z tego co piszesz zgadza się dokładnie moimi przemyśleniami. Można przyjąć takie założenie, choć nie mamy na to dowodów. Mnie w tej chwili interesuje inny dylemat: Piotr Sobiś związany z firmą Midas. Może to fałszywy trop, a może nie?
  • Re: BARDZO MOZLIWY SCENARIUSZ Autor: ~room [194.88.244.*]
    mamy 50% szans na zarobek, jeżeli nie pojawi się info o zwiększeniu zaangażowania to kicha (co prawda mogą jeszcze być słupy).
    pozostaje czekać i bacznie obserwować.
  • Re: BARDZO MOZLIWY SCENARIUSZ Autor: ~room [194.88.244.*]
    ważne, rozebrali 6gr.

• Re: BARDZO MOZLIWY SCENARIUSZ Autor: ~kogut [83.20.11.*]
    i tu się zgadzam!
    jesli jest nowy duży akcjonariusz to powrót na 0,3x-0,5 w szybkim tempie...
    jeśli nie to oznacza game over i bujanie 1-2 grosze oraz pewnie w niedługim czasie out z nc...

zobaczymy - można kilka groszy zaryzykować ale pisanie o 2 czy 3 złotych to już fantastyka totalna:D
  • Re: BARDZO MOZLIWY SCENARIUSZ Autor: ~1916 [46.186.3.*]
    ksero się powiesił ?
  • Re: BARDZO MOZLIWY SCENARIUSZ Autor: ~ernest [83.20.234.*]
    Jezeli taktycznie tak jest jak przypuszczam i to sa rozgrywki personalne oznacza ze spolka nie tylko dobrze sie rozwija ale i ma idealna przyszlosc bo jest wlasnie walka o nia !! Wiec czy to bedzie jeden drugi czy trzeci koles dla nas akcjionariuszy nie ma zadnego znaczenia Totalnie zadnego znaczenia JEDYNYM ZNACZENIEM JEST TO by posiadac teraz akcje ktore na dniach moga sie skonczyc! Jezeli faktycznie tak jest !! Oni wiedza ze rynek NC jest za slaby by ich wykupil poza tym podejrzewam ze wiekszosc i tak oni trzymaja w rekach .Pytanie kiedy sie dowiemy kto wraca do gry.Mysle ze biernat by przeszkoda i calym zamieszaniem Teraz jego nie ma wiec powinnismy w/g mojej oceny dostawac pozytywne informacjie i wracac na zllotowki!
  • Re: BARDZO MOZLIWY SCENARIUSZ Autor: ~jarek [89.67.89.*]
    moim zdaniem scenariusz będzie taki - w rękach tzw. ulicy jest 31mln akcji, obroty za parę dni ustabilizują się na poziomie 100k - 300k powolnie na południe i kiszonka. każdy będzie chciał wyjść tylko nie będzie jak. obym się mylił
    powodzenia
    Dnia 2015-02-19 o godz. 10:09 old_gordon napisał(a):
    > Ernest, wiele z tego co piszesz zgadza się dokładnie moimi przemyśleniami. Można przyjąć takie założenie, choć nie mamy na to dowodów. Mnie w tej chwili interesuje inny dylemat: Piotr Sobiś związany z firmą Midas. Może to fałszywy trop, a może nie?

1. Midas - kapitał inwestycyjny
    2. Mobyland - telekomunikacja
    3. CenterNet S.A. - telefonia komórkowa

co mogą mieć wspólnego z  COLOMEDIC ?
    ruszać głową panowie :))))
    widzicie scenę ale nie widzicie samego spektaklu :))))))
    karkosik jak cos kupuje to kupuje to za grosze a przed tym dokładnie podmiot sprawdza
    stąd może byc SOBIŚ na pokładzie hehehehehe
    Coś w tym może być, choć wydaje mi się to zbyt piękne, aby było możliwe.

taką spółke to tylko za grosze i tylko ktoś powiązany z dostępem do kapitału , telekomunikacją , telefonia komórkową:)))
    a warunek przejęcia to:
    PRZEJĘCIE ZA GROSZE !!!:)))
    TFI i KRZYSIU pewnie dostaną coś w zamian więc czy puścili w rynek po 1zł czy po 4gr to bez znaczenia.
    na taka wersję wydarzeń wyłożyłem całą na ten moment dostępną kasę
[x]
COLOMEDIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.