Po tym co się działo na koniec roku i takich obrotach w handlu bądźcie pewni, czas tanich akcji na spółce się kończy. Nie wchodzili tu ludzie z takim portfelem żeby teraz Wam oddawać poniżej złotówki. Tu w najmniej spodziewanym momencie zacznie się rajd w górę. Bądźcie pewni nie wbijecie się już tak łatwo w tą spółkę. Spróbujcie teraz kupić za 50tyś zł - Ile i za ile byście wzięli? Słupy zaraz zniknął i okaże się, że nikt nie chce sprzedać tylko kilku z ulicy po 10tyś akcji. Nie wiem jakie będą wyniki kwartalne. Mogą one być decydującym bodźcem do wzrostów. Zobaczymy po niedzieli.
Zgadzam się. wzrost zacznie się niespodziewanie ale dobre wyniki finansowe mogą go zainicjować. Osobiście obstawiam dobry raport ale czy to wystarczy do pobudzenia kursu?
przecież dzisiaj to była ustawka, już od fiksów wyszli na prowadzenie kupowali po 1,25 zł po 300.000, po 100.000 i ze dwa razy po 400.000 akcji to była manifestacja siły i ostentacyjne zachowanie, które mnie nie zachęciło do zakupów. patrzyłem sprzedają z ukrytego, jak wystarczyło wystawić kupno po 1,25 zł i wszystko wpadało każdy mógł się wstrzelić i wejść - czyli kupić problem, że sprzedać tego nie ma komu kupić bez sensu to każdy potrafi ale później wyjść z bezsensownej inwestycji to już nie jest łatwe