instrumentów kapitałowych oraz dopłat do kapitału. "
W kasie jednak nie ma 2,5 mln z nowej emisji po 20 zeta więc … zero złotych i zero zaskoczenia bo drukarz zawsze będzie drukarzem. Aż się dziwie, że tak mało spadło. Teraz tylko kolejne dodruki, dziurawe Wiadra wysypią do 1 grosza i piach. Wiadro jeszcze nie poskładał żadnego biznesu tylko "inżynieria finansowa" i to pusta, kiepskiej jakości.
Dnia 2015-02-13 o godz. 21:00 ~trick napisał(a): > A co żeś myślał? - że da Ci za 3,50 dwie dychy? > :):):):):)
a mi za 1,20pln dal 6,5pln, teraz odkupie nizej moze ponizej 2 zetta kto wie to sa wiaderki a co do kilkudziesieciu zl na tej spolke to jestem na tak, pamieta ktos raport za 2q??? na skad!
Kiedy widzisz tych 2,5 mln zł nigdy fizycznie nie było w spółce. Zostało to zrobione w ten sposób, że zobowiązanie za udziały w Modern Daach zostało skompensowane z należnościami z tytułu opłacenia akcji nowej emisji. Jak pojawił się komunikat, że zakupią udziały w MD to już wtedy na 88,9% było wiadomo jak to będzie zrobione i że żadne 2,5 mln gotówki w spółce się nie pojawiło i nie pojawi. A ewentualnym przestępstwem może być zawyżona wycena Modern Dach ale tym się nikt nie będzie zajmował.
K....wa głupotą jest myślenie, że w raporcie będzie rubryka "kasa z emisji" 2.5 miliona leży u nas!!!! Wiadomo, że obieli emisję i ta kasa poszła na inwestycję i to jest dobra informacja bo gorzej jakby na spłatę jakiś pilnych należności.
Dnia 2015-02-14 o godz. 20:10 ~asa napisał(a): > jak sprostują gdzie jest 2,5 bańki to będziecie łykać jak pelikany
heh popatrz na raport jak sie domyslisz to cos dostrzeżesz, ale i tak niebawem to oglasza, nie moge teraz o tym pisac bo moze mnie ktos posadzic ze dane poufne upublicznilem
a jak jestes zwyklym cieciem od nagonki to przynajmniej nie mąć w glowac