Pewnie ci się przewidziało po co miałby kupować po 6 jak ma prawie 2mln na 5gr. To było na podpuchę. Jak by chciał kupić to zrobił by to dawno, korekty ciąg dalszy mamy, zakładam że max połowe spadnie licząc od 6gr.
To czemu nie kupił tylko wycofał żebyś tak myślał, masz korektę od 6gr.
Gdzie jest 10mln na kupnie po 4gr , dlaczego wycofano połowe zleceń i jest 5mln. Dziś jak tylko nazbierało się na 5gr to leciały zrzuty. Korekta trwa nadal, brak popytu na 6gr.
Dlaczego wycofali zlecenia z 4gr, było 10mln jest połowa. Widziałeś żeby ktoś kupował po 6gr. Jak krzyczeli 7gr to przeczuwałem spadek i korektę po takich wzrostach, wystarczy impuls i stop losy lecą, można spróbować ustawić się na 3,4 gr. Dziś zrzut za rzutem był.
Dnia 2015-02-02 o godz. 20:18 ~gajowy napisał(a): > Dlaczego wycofali zlecenia z 4gr, było 10mln jest połowa. Widziałeś żeby ktoś kupował po 6gr. > Jak krzyczeli 7gr to przeczuwałem spadek i korektę po takich wzrostach, wystarczy impuls i stop losy lecą, można spróbować ustawić się na 3,4 gr. > Dziś zrzut za rzutem był. >
Kto ustawia stop losy na groszaku weź się ogarnij.
tego typu pakiety krążył i będą krążyć w celu robienia "dobrego"wrażenia na leszczynie i nie zdziwię się mocno jak jutro z rana ( do godz. 8.59 ) będzie tego typu pakiecik stał na kupnie po 6 gr ....
już dawno to przewidziałem bez pomocy "expertów" forumowych
Dnia 2015-01-29 o godz. 15:07 ~Maestro napisał(a): > zlecenia typu kupię 4,6 miliona akcji były potrzebne , żeby wybić kursik do 6 gr > a teraz w planach zjazd do .... gr to by tylko przeszkadzały
akt rozpaczy przezucil z 4 groszy na 6 gr 4,5 mln szt dla pokazania sily - ale zawsze konczy sie to rajdem w odwrotna strone - tak wiec jutro najpozniej pojutrze poczujemy 3 grosze byc moze nawet 2 gr
Dnia 2015-02-02 o godz. 23:05 ~mat napisał(a): > akt rozpaczy przezucil z 4 groszy na 6 gr 4,5 mln szt dla pokazania sily - ale zawsze konczy sie to rajdem w odwrotna strone - tak wiec jutro najpozniej pojutrze poczujemy 3 grosze byc moze nawet 2 gr
Ten pakiet to na podpuchę stał. Gdyby chcieli kupić dawno by to zrobili a że chętnych nqa zakupy brak 4 powinno się rozsypać, tak kolej rzeczy. Drobni już zrzucają, wystarczy że ktoś rzuci większy pakiet i samo pójdzie. Kurs jest niestabilny Ciekawi mnie też co się stało z zleceniami na 4gr, brakuje mi połowy a tyle nie poszło po 4, w takim razie wycofano je.