• Pójdzie na rynek główny Autor: ~invest [159.205.107.*]
    Ciekawe, czy przy obecnym rozgrzanym rynku new conect uda im się dociągnąc spółkę na rynek regulowany tak jak to zroili ostatnio z boruta ( chyba takie plany ma zarząd spółki niby jest jakaś wzmianka wtych pytaniach inwestora na ich stronie ). Wada taka że musieli by póść na ponad 8 zł więc może być ciężko. Z drugiej strony obserwując arkusz po stronie sprzedaży możemy być mile zaskoczeni. Zdziwiony też jestem że tak szybko juz rozgrywają do raportu jeszcze 14 dni a dziś odkryłem że aed jest już po prawie 1,90. Szkoda tylko że nigdy nie kupuje spółek z nc powyzej 2K, ale i tak ostatni rok można uznać za udany. POzdrawiam
  • Re: Pójdzie na rynek główny Autor: ~Enigma [178.36.242.*]
    Kurs mocno w górę ale to zasługa braku podaży. W każdej chwili mogą zasypać popyt bo wzrosty były bez obrotów.
  • Re: Pójdzie na rynek główny Autor: ~Plex [79.184.57.*]
    A wlasnie mi sie wydaje ze jakby sie pojawila podaz to by zostala wchlonieta, w okolicach 1,60 - 1,70 bylo sporo chetnych. najlepiej jakby sie podazy troche ustawilo co sie stedy lepiej kupuje:)
  • Re: Pójdzie na rynek główny Autor: ~aro [217.172.242.*]
    to niech zasypie :) tu sie nikomu nie spieszy ...
  • Re: Pójdzie na rynek główny Autor: ~Zainteresowany [46.112.228.*]
    2 latała temu grałem tutaj (baradziej na wahaniach kursu niż inwestowałe), ale widzę, że poszliście ładnie do góry?
    Są jakieś plany na rynek główny?
  • Re: Pójdzie na rynek główny Autor: ~greg [159.205.107.*]
    Kolejna spolka przechodzi z NC na główny. Modne stało się to jeżeli nast rok będą mieli w podobnym stylu why not może się udać tym bardziej że obrotów przy rekordach spółki brak :D
[x]
AEDES 25,00% 0,10 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.