Skąd wnioski, że za rok będą groszowe emisje ? Nic obecnie na to nie wskazuje, przed komunikatami kurs zaczął iść do przodu. To jest jedynie znak, że za rok będzie wysoka emisja :)
on tak napisal zeby taniej kupic,. jak narazie emisja jest za 10 zł ! i spolka zapowiedziala, ze jak dostanie dofinansowanie to nie bedzie potrzebowala wiecej kapitalu = brak nowej emisji
Pamiętajcie im wiecej będzie rosło tym więcej pojawi się tutaj naganiaczy na spadki, ktorzy liczą, że taniej kupią
Jeżeli to nie jest wielki przekręt i spółka zacznie realizować cele związane z urządzeniem okulistycznym to tu będzie bardzo wysoko. Ma ktoś jakieś uwagi dotyczące wiarygodności projektu?
Co do wiarygodności projektu nie podważałbym. Gdyby były co do tego jakiekolwiek niejasności to nie znalazłby się nowy inwestor oraz nie szykowałyby się starania o dotacje. Zbyt duże zainteresowanie i nadzieje w to są pokładane, żeby miało być coś z tym nie tak
Poczytałem nieco o Milestone Scientific. Interesujące projekty, innowacyjne, ich produkty można sprzedawać na wielu rynkach. Ludzie potrafią wiele zapłacić, żeby tylko mniej bolało... Kupiłem dziś mały pakiecik i będę obserwować. Mam wrażenie, że wielu inwestorów po dzisiejszym dniu jest bez akcji ;)
Przy wydarzeniach jakie mogą nas tutaj spotkać a każdy wie jakie obserwując komunikaty, to kupno nawet małego pakietu raczej nie spowoduje żeby ktokolwiek miał żałować :P Jeżeli uda im się pozyskać dofinansowanie to szala na powodzenia z urządzeniem okulistycznym przechyli się i to bardzo na plus