To tak na poprawę humorów przed sylwestrem :) W piątek może być jeszcze ciekawiej. Dzisiaj wygasają wszystkie zlecenia i arkusz, przynajmniej na początku będzie pewnie z obu stron dziurawy
Dnia 2015-01-05 o godz. 10:17 pasza1 napisał(a): > Wreszcie coś się dzieje. Złe miłego początki? Dlaczego nie. Ale > zakończenie jeszcze raczej nie dzisiaj. A co takiego sie dzieje?
Jak tam chlopcy, chyba trzeba sie na 20 gr ustawic i kolejne koleczko zaliczyc. Kluba nie da nam zginac i bedzie produkowal komunikaty do usranej smierci. Nie ma lepszej spolki do grania niz Depend.
W ktoryms momencie kolka w obecnej postaci przejda do historii. To na pewno. Pytanie kiedy? Moze sie okazac, ze jestemy tuz, tuz a moze sie okazac, ze znowu przed nami jakies procedury itd. Czekamy cierpliwie na potwierdzenie grudniowego infa. Ja jestem optymista i wierze w szczesliwy final.
Dnia 2015-01-06 o godz. 12:54 pasza1 napisał(a): > Jak już wszyscy piszą na forum o kółkach, powiedzmy prawie wszyscy, to > znaczy, ze czas kółek, takich jak dotychczas, dobiega końca.
W ktoryms momencie kolka w obecnej postaci przejda do historii. To na pewno. Pytanie kiedy? Moze sie okazac, ze jestemy tuz, tuz a moze sie okazac, ze znowu przed nami jakies procedury itd. Czekamy cierpliwie na potwierdzenie grudniowego infa. Ja jestem optymista i wierze w szczesliwy final.
Nie znam przypadku piłowania gałęzi przez trzy lata. Nawet wojnę przygotowuje się krócej :) Dlatego też uważam, że jest tuż, tuż przed rąbnięciem o ziemię.
Dnia 2015-01-06 o godz. 15:33 ~4-5-procent napisał(a): > Gdy Kluba pisze : "Nie później NIŻ" ............to > wiadomo, że jego słowo jest warte więcej niż 200 mln dolarów :)))