ludzie co wy wypisujecie za bzdury ,chcecie zeby spolka miala zyski , akcje byly po 10, 15 czy 30zl .A JAK SPOLKA PODAJE ZE BIERZE WIEKSZY KREDYT NA ZAKUP TOWARY TO MACIE JUZ JAKIES NEGATYWNE MYSLI. ONI WIEDZA ILE TOWARU POJDZIE. A POJDZIE GO NA SWIETA BARDZO DUZO. co odbije sie z pewnoscia na kursie bo jest on bardzo ale to bardzo zanizony i ci co go zanizyli dobrze o tym wiedza i niedlugo beda sie bardzo cieszyc. POZDRAWIAM WSZYSTKICH logicznie myslacych.
A bank to duszek Kacper, rozdaje pieniądze wszystkim jak leci. Skoro dostali podwyższenie kredytu to oznacza, że mają się nieźle!!! Już bank ich sprawdził i to dobrze!!!
I kolejna nowość, liczy ktoś która to już z kolei w ostatnich 2 tygodniach?Ja się pogubiłem...... Znów biedronka i wszytko na konto IV kw. Będzie bosko..........
Ja ze stoickim spokojem czekam na uplasowanie luny w playu lub - wcale mnie to nie zdziwi - równolegle u innego operatora.
Korzystając z okazji chciałbym pozdrowić serdecznie wszystkich tych którzy sprzedawali po 4.6-4.9 licząc na zamknięcie luki i odkupienie taniej. Pisałem, że to podpucha i wyszło na moje. Teraz pewnie kombinują jak koń pod górkę, odkupić po obecnych cenach, czy czekać na korektę. Rada, czekać i odkupić po 6 lub wyżej.
To kupuj a będą wyższe, najzdrowsza hossa jest wtedy gdy kursy rosną powoli, stopniowo, duże wzrosty a także spadki wprowadzają tylko zamęt i nerwowość,