50mln nowych akcji z czego 10mln tak dodatkowo do 40mln wczesniej zapowiadanych. 20%??? obejmuje firma "przejmujaca" z USA (sadzac po jej kursie gieldowym na skraju bankructwa), a 80% jakies fundusze m.in. EEX ktory juz raz was ubral ps. nie zamierzam tego miec ale bede przeciwwaga wobec tych oszolomow naganiaczy ktorzy wieszcza 100zl zeby tylko kogos na mine wsadzic i z haka zejsc
piszesz, że CDE rośnie, a no rośnie, ale dlaczego rośnie ??, znów będzie sprawdzanie, a tu do 100 zł ??....proszę bardzo, przewidywana wartość rynku tylko dla Polski 250 mln dolarów, a spółka ma wyłączność na całą Europę !!!! i nie ma pytań
członek z wioski > 0.10 to MAGNEZ . nie znam spółki na GPW która nie poszła w kierunku ceny emisyjnej. przykłady Boryszew ,Getin Noble i spadały po 50%. a na NC wszystkie schodziły wcześniej czy póżniej do "NOMINAŁU".
brawo a ja znam, co rosły dużo powyżej, zresztą gratulacje za porównanie Boryszew i terra, ...hehe, ale jak się wyleszczyło i się chce zakręcić kółko za 300 zł to trzeba jakiegoś bzdeta napisać ...heheh
kęs, członku rady nadzorczej, dlaczego wdm pozwala na takie zabawy kilku spekulantom ???, nie wstyd wam, czas podreperować reputację, to może i na innych spółkach skorzystacie !!!
Niestety nie mogę odpowiedzieć na twoje pytanie w imieniu Rady Nadzorczej ponieważ niestety do nich nie należę, wiodę inne spokojne życie. Spółką interesuję się tak samo jak ty z tym wyjątkiem, że ty odstraszasz od spółki a ja widzę w niej potencjał, szczególnie po informacjach odnośnie testów, które są tym bardziej zachęcające, że pierwsze testy wypadły pozytywnie