Czyta i wie co robi , babciu Ty będziesz sypać po 1 groszu tylko nie wiem czy będą chętni do odebrania tych twoich batonów/pakietów po 100 000 szt. o wartości 1000 zł , ( równowartość takiej sobie kolacji w średniej knajpie)
Miki, chyba jestem durnowaty, ponieważ wychodzi mi, że twoje teksty wynikają tylko z dwóch opcji. Jesteś zapakowany i nie masz nadziei w swoim pesymizmie, próbujesz uśredniać lub nie masz akcji i stwarzasz świadomie dla innych obawy by wywołać panikę. To ostatnie świadczy o podłości a poprzednie o Twoim nieudanym, rozpaczliwym dorabianiu się.
Czego nie rozumiesz odpowiadałem na przewodni tekst , "sporo chętnych do kupowania". co cię dziwi że ludzie próbują sprzedać po 0,8-0,6 aby choć troszkę uratować olbrzymie straty . A tekst co to za fr...jer puszcza takie pakiety . To ci tłumacze że w takim tempie to za tydzień akcje będą po 1 groszu i trend ewidentny po 1 grosz niżej każdego dnia matematyka prosta 7 dni po 1 grosz to obniżka 7 groszy , obecnie jest 8 groszy to za tydzień ktoś może kupi po 1 groszu albo już w ogóle nic nie kupi.
Miki, nie zrozumiałeś. Dlaczego udzielasz się na tym forum, czy wyłącznie w celu ukazania słusznego kierunku czyli spadku ceny, martwisz się o nie swoje pieniądze??
Nie martwię, się o ludzi którym ktoś próbuje wcisnąć kit , zwłaszcza niektórzy na tym forum a dziwnych aliansach babcia al ... czapcio itp. udających ekspertów od pół roku a notowania tych wspaniałych walorów wskazują co innego . 1-3 gr to tylko kwestia czasu. a jeszcze do tego emeryta Topik 40 lat temu był wyzszy niż obecnie - jeżeli wiesz o czym pisze
Miki pałacu jeden ja w spółce jestem od tyg i nie nagabywuje ani na wzrost ani na spadek ale przykro mi jest ze jesteś aż tak tępym imbecylem i to tylko ludzie takiego pokroju jak ty piszą na spadki mi to lotto czy będzie bankrut czy nie nikomu nic nie proponowałam a z pajacami ciężko się komunikować
Nie wiem Miki. A człapcio mi się podoba, to imię mojej kici bo tak fajnie człapie gdy jest obżarta. KOPa to znak zapytania, owszem można porównywać z MSX, Global, Depend, ale to innego rodzaju spółka, zobaczymy, przejadę się to nie tragedia bo liczę na surfa i adm.