• Nwa Autor: ~Aureliano [176.241.241.*]
    Czy moze podzielic sie Pan wiedza co sie dzieje w spolce?
  • Re: Nwa Autor: ~CCCCCCCC [94.254.193.*]
    ....Zobaczymy ci przyniesie kolejne posiedzenie RN bo mam nadzieje ze ludzie niebędący akcjonariuszami spolki jak ja i Mariusz ......

cyt. NWA

to co chcesz?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.136.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    asde-- prawda jest taka , że jak potrzebowali małych to litanie pisali , sdf, m , nwa .
    Gra się skończyła , mały do kąta i g.... wiedzy.
    Tak ciężko napisac , że sie nie odbyło , np.
  • Re: Nwa Autor: ~Bolo [213.158.217.*]
    Dnia 2014-10-07 o godz. 09:46 ~CCCCCCCC napisał(a):
    > asde-- prawda jest taka , że jak potrzebowali małych to litanie pisali ,
    > sdf, m , nwa .
    > Gra się skończyła , mały do kąta i g.... wiedzy.
    > Tak ciężko napisac , że sie nie odbyło , np.

A samemu to nie łaska przyjść na WZA, jełopie, a innych obrażać!
    Dnia 2014-10-07 o godz. 09:56 ~Bolo napisał(a):
    > Dnia 2014-10-07 o godz. 09:46 ~CCCCCCCC napisał(a):
    > > asde-- prawda jest taka , że jak potrzebowali małych to litanie
    > pisali ,
    > > sdf, m , nwa .
    > > Gra się skończyła , mały do kąta i g.... wiedzy.
    > > Tak ciężko napisac , że sie nie odbyło , np.
    >
    > A samemu to nie łaska przyjść na WZA, jełopie, a innych obrażać!

nikt , oprócz ciebie - prostaku , o IQ ameby, nikogo nie obraża, tylko stwierdza fakt.
    A to , że ludzie nie mógli byc na walnym , z różnych przyczyn, to nie znaczy , że nalezy ich tak traktować .

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [213.158.217.*]
  • Re: Nwa Autor: ~emc2 [83.1.81.*]
    nie sztuka tutaj się obrazac......widać ci co byli na walnym nie widza sensu żeby tutaj wam cokolwiek pisać, bo zawsze znajdzie się ktoś kto uzna ze to wszystko ich wina....zawsze można się zapytać u zrodla. ps walne się odbylo
  • Re: Nwa Autor: ~Jan [178.37.144.*]
    Pytać u źródła powiadasz? Odpowiedzi uzyskiwane od GS jednozdaniowe. Moim zdaniem trochę taka olewka. Powinien być opublikowany komunikat na stronie internetowej(dodam tylko obszerny). Ale co tam będzie zależeć. Spółki na giełdzie już nie ma, więc po co się pocić...
  • Re: Nwa Autor: ~CCCCCCCC [94.254.129.*]
    Dnia 2014-10-07 o godz. 10:29 ~emc2 napisał(a):
    > nie sztuka tutaj się obrazac......widać ci co byli na walnym nie widza
    > sensu żeby tutaj wam cokolwiek pisać, bo zawsze znajdzie się ktoś kto
    > uzna ze to wszystko ich wina....zawsze można się zapytać u zrodla. ps
    > walne się odbylo

Nie bądź taki filozof. Może ktos nie mógł byc , są różne przyczyny.
    Jak chcieli % to pisali co 5. minut. A teraz nic.
  • Re: Nwa Autor: ~emc2 [83.1.81.*]
    skoro "ich" wsparles to Tobie odpowiedza.....
  • Re: Nwa Autor: ~CCCCCCCC [94.254.129.*]
    To teraz , kto ich poparł , to odpiszą , a kto poparł grubasa - to gruby mu odpisze więcej niz jeden wyraz. Taka jest teraz filozofia
  • Re: Nwa Autor: ~Nwa [178.181.34.*]
    Ccccc

Ci co upoważnili mnie na WZA wiedza co sie dzieje, nie bardzo rozumiem teksty ze jak chcieli % to pisali litanie a teraz milczą? Moze rozwiniesz temat?
    Skąd mam wiedziec czy jestes akcjonariuszem jak ani nie byłeś na WZA ani nie wsparłes mniejszościowych upoważnieniem?
    Jeśli nie miałeś zaufania do mnie trzeba było wesprzeć SII.

Stworzymy porozumienie akcjonariuszy, ktorzy bede chcieli dochodzić roszczen wobec koźlaka Lacha, matyjasa i G.S. Bo wszyscy wymienieni są odpowiedzialni za to co sie stało.
    Trzeba jeszcze kilka spraw omówić z SII bo oni są chętni podjąć sie sprawy wiec proszę o cierpliwość.
    Jeśli ktoś jeszcze bedzie chciał sie dołączyć to w odpowiednim czasie damy znać.

Pozdr
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.66.245.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~miluh [46.235.152.*]
    Kozlak straszy ludzi i kto nie kumaty to moze sie bac tych jego bredni.
    rozsyla ludzia ze ich do sadu odda jak ktokolwiek poda do na Pg
    nawet jesli to podejrzenia tylko. Do tego proponuje pomoc ale bez konrada.

co wy nato ?
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~gienio [164.127.114.*]
    odpisz mu niech nas pocałuje w du...... . Za późno Na PG już jest podany.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ATS [77.112.110.*]
    Czasami mozna odniesc wrazenie, ze akcjonariusze to gimnazjalisci grajacy za kieszonkowe od mamy.
    Jak czytam teksty typu wiem ale nie powiem, bylem ale nie napisze, trzeba bylo byc etc.
    Sorry Panowie z calym szacunkiem do Was ale jesli robicie sie za Guru forum i wybawicieli mniejszosciowych oraz za ludzi niby dzialajacych dla dobra spolki a odpisujecie takie brednie to rece opadaja.

A nie przyszlo Wam do tych tegich umyslow, ze nie kazdy gra na duze pieniadze i np ktos ma 1000 akcji a akurat gral za male oszczednosci i na jego nieszczescie kupowal na samej gorce a mieszka np na Mazurach i najnormalniej w swiecie nie mial kasy aby jechac na walne ale ma utopiona kase, ktora dla niego jest tak samo warta jak dla Was 100 000 lub wiecej?

Wiec nie robcie z siebie Takich niby wybawcow jak piszecie takie brednie na forum.
    Napiszcie jasno, dbam o swoja d..... i tyle a nie udajecie wszechmadrych i wszechwiedzacych a jak ktos sie Was zapyta co na Walnym piszecie nie powiem albo trzeba bylo byc.

Ps

Znam numery Lotto na czwartek, ale nie powiem !

Żenua
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~emc2 [83.1.81.*]
    zenada to twoje pisanie.....jeszcze raz napisze, kto chciał to się dowiedział....ale pisanie o tym na forum gdzie siedza pieski TM,RK, GS jest bez sensu....zatem czyim pieskiem jesteś? Obstawiam RK bo on ma widać wiele na sumieniu i cyka się niemiłosiernie......bo ma wiele do stracenia....zresztą pozostali tez...zwłaszcza jeśli oszukali mniejszościowych. Także ATS nie rob z siebie wielkiego obroncy mniejszościowych bo każdy mniejszościowy widzi jakim gnida jesteś/byles (wystarczy przesledzic wpisy)......i tyle z mojej strony podsumowania.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~ATS [77.112.110.*]
    emc2 nie rozsmieszaj mnie, z nikim nie jestem powiazany, jak bys czytal forum wiedzial bys ze zostawilem sobie 2000 akcji aby dolaczyc sie do ewentualnych pozwow na wszystkich odpowiedzialnych, podkreslam wszystkich.
    Wy wszedzie widzicie teorie spiskowe a tak naprawde zachowujecie sie jak dzieci w piaskownicy. Wiem ale nie powiem. Skoro tacy Wielcy jestescie to po co wogole udzielacie sie na forum jesli tu sami spiskowcy siedza? Zalozcie sobie kolko wzajemnj adoracji i piszcie na jakims tajnym forum najlepiej a nie udajecie obroncow interesow inwestorow, obroncow istnienia spolki a zachowujecie sie jak dzieci. Tyle w temacie
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Nwa [213.158.221.*]
    ATs,

Piszesz w liczbie mnogiej WY, kogo konkretnie masz na myśli?
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~ATS [176.111.132.*]
    Nwa wszystkich, ktorzy robia sie za Guru forum a na proste pytanie pisza teksty typu trzeba bylo byc, wiem ale nie powiem, kto chcial to sie dowiedzial etc.
    Niech osoby uwazajace sie za wszechdzialajacych i wszechwiedzacych wezma pod uwage, ze ktos moze miec 500,100,3000 akcji i dla niego moze oznaczac to samo co dla Ciebie np 40 000 akcji poniewaz nie ma takoego kapitalu. Wiec piszac takim akcjonariuszom ze mogli byc na walnym lub sie dowiedziec nie liczac sie z tym, ze moze byc to dla nich spory wydatek, biorac pod uwage, ze umoczyli kase na PMi , dla mnie jest to objaw strasznej buty i zarozumialstwa. Wiec albo ktos chce byc Guru forum i odpowiada albo niech zalozy tajne watki dla "smietanki" PMI i tu sie nie udziela.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Nwa [213.158.221.*]
    Nie rozumiem Twojego stwierdzenia guru forum bo zakładam ze pijesz do mnie.
    Jak byś chciał wiedziec osoby posiadające 3000 akcji były w stanie dać mi upoważnienie wiec to chyba nie problem gdzie ktoś mieszka i ile zainwestował.

O pewnych rzeczach lepiej nie pisac bo potem mozna dać argumenty np. złodziejowi Kozakowi do straszenia innych sadami.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~ATS [5.60.95.*]
    Nwa ja nie pije konkretnie do Ciebie ale opisuje konkretna sytuacje, pisze czlowiek prosze o info jak na walnym a otrzymuje odpowiedz trzeba bylo byc itp.
    Taki problem mu odpisac? WZA nie sa tajnymi schadzkami i spokojnie wystarczylo odpisac bylo tak a siak, ten powiedzial to, drugi tamto i wszystko w temacie.
    To tak jak ja bym byl na jakims filmie w kinie, ktos mnie pyta jak film a ja mu pisze trzeba bylo byc albo dolozyc sie do biletu.
    Oczywiscie przyklad przerysowany ale zasada ta sama.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~zero [46.113.1.*]
    Dnia 2014-10-09 o godz. 08:46 ~ATS napisał(a):
    > Nwa ja nie pije konkretnie do Ciebie ale opisuje konkretna sytuacje, pisze
    > czlowiek prosze o info jak na walnym a otrzymuje odpowiedz trzeba bylo byc
    > itp.
    > Taki problem mu odpisac? WZA nie sa tajnymi schadzkami i spokojnie
    > wystarczylo odpisac bylo tak a siak, ten powiedzial to, drugi tamto i
    > wszystko w temacie.
    > To tak jak ja bym byl na jakims filmie w kinie, ktos mnie pyta jak film a
    > ja mu pisze trzeba bylo byc albo dolozyc sie do biletu.
    > Oczywiscie przyklad przerysowany ale zasada ta sama.

ATS--- POPIERAM , NA DOBRĄ SPRAWĘ TO NIEKTÓRZY NAWET NIE WIEDZĄ CZY SIĘ ODBYŁO.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~bolo [194.1.146.*]
    ATS- nie popieram, trza było być i tyle- wiedzaiałbyś wszystko.

Nastepnym razem napisze do Was o zrzutkę na bilet ze Szczecina i z powrotem- dołożycie się, to wszystko Wam powiem jak na spowiedzi, w inny przypadku walciie się...
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~ATS [5.60.95.*]
    Wlasnie o tym pisze, wielcy inwestorzy. Takie typowe zachowanie "polaczka"
    Wiec jak nie masz zamiaru udzielic czlowiekowi, ktory to napisal odpowiedzi to po co wogole piszesz tutaj? Dla samouwielbienia? Dla podniesienia swojego ego? Dla szukania poklasku?

Dobra nie udzielam sie wiecej, mnie to ani grzeje ani ziebi tak chcialem tylko opisac co widze.

Milego dnia wszystkim i udanych sesji
  • do ATS Autor: ~bolo [194.1.146.*]
    ATS- zgadzam się z Tobą, typowe zachowanie polaczka, jezdzić na cudzych plecach, jedz, zrób, zapłać- i napisz na forum- a ja ATS cfaniak bedę hapy bo znalazłem leszcza co pojechał, zrobił, zapłacił i dał mi na talerzu, a poszła wonnn.
  • Re: do ATS Autor: ~as [79.139.109.*]
    Dnia 2014-10-09 o godz. 09:37 ~bolo napisał(a):
    > ATS- zgadzam się z Tobą, typowe zachowanie polaczka, jezdzić na cudzych
    > plecach, jedz, zrób, zapłać- i napisz na forum- a ja ATS cfaniak bedę
    > hapy bo znalazłem leszcza co pojechał, zrobił, zapłacił i dał mi na
    > talerzu, a poszła wonnn.

Cwaniaczkiem jesteś IP masz warszawskie jesteś na miejscu i piszesz pierdoły!
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~zero [46.113.1.*]
    bolo-- żal mi ciebie , płytki polaczku. Masz szanse wysoko zajść.
  • Re: Autor: ~bolo [194.1.146.*]
    Dnia 2014-10-09 o godz. 09:39 ~zero napisał(a):
    > bolo-- żal mi ciebie , płytki polaczku. Masz szanse wysoko zajść.

A mi Ciebie żal, szlachetny, dobry człowieku- żałosne.

Ruszyć pupy cfaniaki, a nie będziecie musieli żebrać o informację na forum.

Albo inaczej, WZA kosztowało mnie 1000 PLN- jakieś propozycje- wszystko Wam opisze, partycypujcie w moich kosztach..?
  • Re: Autor: ~zero [46.113.1.*]
    podaj nr konta
  • do NWA Autor: ~traveler [77.113.35.*]
    Dopiero wróciłem z dosyć długiej podróży i widzę, że niezły bigos się zrobił z PMI.
    Posiadam ponad 21 tys. akcji tej spółki, jeśli mógłbym w jakikolwiek sposób pomóc choćby przez upoważnienie Cie to daj znać na dpmi@o2.pl.
    Pozdrawiam!
  • Re: do NWA Autor: ~emc2 [83.1.81.*]
    ATS tutaj nie chodzi o niechec do przekazywania informacji drobnym......tyle to już walkowalismy tutaj....co za problem dla Aurelio skontaktować się z NWA bezpośrednio.....mail to już chyba do NWA każdy ma....to po co bez sensu pisać na forum? to samo tyczy się Ciebie? Chcesz cos pomoc to zrob to w realu a nie farmazony o umeczonym mniejszościowym akcjonariacie na forum piszesz. To po pierwsze a po drugie widać ewidentnie ze oprócz rozżalonych tutaj pisza tez Ci ktorzy chcą to wszystko zakopać i ukryc winnych - wprowadzając zamet i oskarzajac pewne osoby. Zatem daj na luz i zastanow się jak pomoc.
  • Re: do NWA Autor: ~zero [164.127.247.*]
    Niech nwa napisze po ile zrzuta na SII i juz , Brac prawnikow od nich i nie ma co sie szczypac. Jebac grubasa.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [95.40.7.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~hej [91.224.192.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [95.40.7.*] 2014-10-09 14:30 TO IP GRUBEGO
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~zero [164.127.247.*]
    hej --- powtórz swój post
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [91.224.192.*]
  • Re: IP GRUBEJ ŚWINI Autor: ~zero [164.127.247.*]
    JAK ZOBACZYCIE TO IP 95.40.7 tzn. , że cham napisał
[x]
PREMETINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe