w stanach koszt montażu instalacji w stosunku do profitów na zaoszczędzonym paliwie ( ze względu na jego bardzo niską cenę ) jest bardzo duży, do tego zadnej dbałości o srodowisko ( chociażby zamieszanie związane z limitami na emisję co2) ..............w Europie , ogromne koszty w przemyśle transportowym związane z ceną paliwa ( chyba najwyższe na świecie ) plus ogromne dotacje na wszelkie rozwiązania proekologiczne, a w związku z produkcją instalacji w Polsce daje to bardzo niski koszt montażu instalacji w stosunku do zaoszczędzonych wydatków , ....................nową emisję objęły trzy osoby prawne i nie ma takiej możliwości, że będą pozbywać się akcji , skoro za moment będą mieć przebitke rzedu kilku tyś %, bo nie wierzę, by to przedsięwzięcie nie miało mega powodzenia właśnie w Europie, a sukces jest zapewniony, obecna akcje , które wyrzuciła astoria myśle, że powędrowały w odpowiednie rece, każdy umie myśleć i są osoby, które wiedzą, ze zarobią na tym ogromne pieniądze, ....tak mysle, a każdy niech robi co chce .......
...poza tym nie jest to jakiś start up, wszystko gotowe, przebadane, sprawdzone, tylko wprowadzać.......do tego dorzucić ff, jego wartość kwotową i gotowe ......
prawda jest taka """nigdy nie będzie zysków z tej technologii"""w stanach kurs nazwijmy to matki zapikował w ciągu roku z 0,80 na 2 centy i to daje do myślenia""to nie jest wg.mnie realny biznes""co do notowań to się nie wypowiadam""ja zakończyłem na plusie zabawę z tą spółką""
brawo, a teraz pie..bole trzy po trzy, żeby odkupić taniej za moje 2 tyś zł ...heheh, no w stanach to się nie mogło udać, ale zupełnie co innego w Europie, ....niby czmu tysiące osób montuje instalacje gazowe, a tu jest wyłączność na całą Europę !!!, heheh, niech tylko zaczną, a giełda dyskontuje przyszłość, ....drugi ekoexport , to będzie mało !!!!!
Wcześniej sytuacja była niespokojna jednak teraz już tak nie jest ! Teraz sytuacja jest stabilna i będzie lepiej. Nie patrzcie na to jak sprawdziła się dana technologia w USA ponieważ nie ma to żadnej zależności odnośnie tego jak sprawdzi się ona w Europie. W Europie może być znacznie inna sytuacja gdzie technologia będzie się sprawdzała a Terra na tym zyska. Czas na pokaże jednak nie ma co z góry przekreślać danej technologii na naszym kontynencie ponieważ może ona spokojnie się sprawdzić
qarwa, ty musisz być tym z RN po zawodówce, ...........zlikwidować wszystko w jułesej i przerzucić do polszy .......................swoją drogą te ruchy tam na akcjach, np. wczoraj zamknięcie ..??? hehe
Kolego, pokaż mi dokładnie kiedy kurs był taki jak ty przedstawiasz w swoich twórczych teoriach czyli groszowy a przyznam Ci rację. Mówisz o wczorajszym zamknięciu a kurs dziś do góry o parę procent, możliwe że dziś będzie 0,35. Chcesz usilnie przekonywać do swoich racji to daj powody ponieważ u Ciebie ich brak a ja ewidentnie widzę, że spółka ma się ostatnio coraz lepiej
szanowny Członku Rady Nadzorczej ( uwaga na dwuznaczność),czytaj wpisy ze zrozumieniem, ...... trzeba było nie upier balać tak kursu terry , ( swoją drogą kogo wy tam w tej Astorii zatrudniacie ), to byś się teraz nie silił na tą przyszywaną elokwencję i nie snuł teorii o wpływie zorzy polarnej na ciąże pingwinów !!!!!
Szanowny kolego (najprawdopodobniej z konkurencyjnej spółki) raczę powiedzieć to jeszcze raz, że swoje wnioski wyciągam na analizie wykresów oraz obecnych kursów. Jeżeli ty tutaj zauważasz spadki, które mają sięgnąć do 0,10 czy nizej według Ciebie, to chyba patrzymy na dwie zupełnie inne spółki. Kurs wzrósł do prawie 0,40 i nie wykluczone, że lada moment ustabilizuje się na dobre na 0,50. Jeżeli według Ciebie Terra jest nic nie warta to powiedz mi skąd tutaj te wzrosty a brak spadków do poniżej 0,30, które według Ciebie są a nie ma ? Jeżeli próbujesz odstraszyć większość akcjonariuszy od Terry to proszę znajdź ku temu porządne powody, którymi możesz się poprzeć ponieważ póki co mówisz jaka to spółka jest zła bez większych powodów. Ja widzę w spółce potencjał i wiem, że mam rację chociażby patrząc na wykresy i wzrosty.