• Zmiana udziału w głosach na WZ Autor: ~Kęs [78.129.174.*]
    Zgodnie z art. 70 pkt. 1 Ustawy z dnia 29 lipca 2005 roku o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach publicznych, Zarząd spółki TERRA S.A. informuje, iż w dniu 2 października 2014 r. powziął informację o otrzymaniu od Pana Adama Karaś zawiadomienia o zmianie liczby posiadanych głosów na Walnym Zgromadzeniu Spółki przez tego akcjonariusza, o następującej treści: "W wykonaniu obowiązku określonego w art. 69 ust. 1 ustawy o ofercie publicznej niniejszym informuję, iż: 1. w dniu 3 września 2014 roku, podczas sesji na rynku NewConnect, nabyłem 40.313 akcji spółki Terra S.A. z siedzibą w Warszawie (Spółka) o wartości nominalnej 10 gr każda. Przed dokonaniem powyższej transakcji posiadałem 48.000 akcji Spółki. Po dokonaniu powyższej transakcji posiadałem 88.313 akcji Spółki, reprezentujących 5,62 proc. kapitału zakładowego Spółki oraz reprezentujących 5,62 proc. głosów na Walnym Zgromadzeniu Spółki. 2. w dniu 10 września 2014 roku, podczas sesji na rynku NewConnect, zbyłem 113.500 akcji spółki Terra S.A. z siedzibą w Warszawie (Spółka) o wartości nominalnej 10 gr każda reprezentujących 7,22 proc. kapitału zakładowego Spółki oraz reprezentujących 7,22 proc. głosów na Walnym Zgromadzeniu Spółki. Przed dokonaniem powyższej transakcji posiadałem 113.500 akcji Spółki reprezentujących 7,22 proc. kapitału zakładowego Spółki oraz reprezentujących 7,22 proc. głosów na Walnym Zgromadzeniu Spółki. Po dokonaniu powyższej transakcji nie posiadam akcji Spółki. Ponadto informuję, że nie istnieją podmioty zależne ode mnie posiadające akcje Spółki, a także osoby, o których mowa w art. 87 ust 1 pkt 3 lit c ww. ustawy o ofercie publicznej."

źródło: http://gielda.onet.pl/terra-s-a-zawiadomienie-akcjonariusza-w-zwiazku-ze-zmiana-udzialu-w-glosach-na-walnym-zgromadzeniu,18886,253783,komunikaty-detal

Jak oceniacie powyższą wiadomość ?
  • Re: Zmiana udziału w głosach na WZ Autor: ~kogut [83.23.149.*]
    Powinni mu dołożyć karę za przekazani informacji niezgodnie z prawem - po terminie...

a po drugie - nijako- kupił i zaraz potem wywalił wszystko...przewalanko...
  • Re: Zmiana udziału w głosach na WZ Autor: ~bolololo [77.112.21.*]
    no ....ciekawostka, jak wszystko tutaj , trzeba obserwować ........sprawdziłem 3 września jego akcje to 25 % wszystkich tego dnia, a 10 września to 50 % wszystkich ...........po co się tak spieszył tego 10, ?????, no i chyba rzeczywiście się pomylił, bo czemu nie informował o przekroczeniu 5 % w górę , przecież to podbiłoby kurs i wtedy mógł wywalić, jeśli wziął akcje na krótko, no ale taki inwestor i nie wiedział, że przekracza próg ...???, nie sprawdził tego ???!!!, dziwne i czemu tak późno informuje, a szczególnie czemu tego 10 tak wszystko wywalał ?????................................. a Patrowicz stoi już pod progiem ??????, kiedy info o przekroczeniu ???????????, no nie wierzę, że ON i jego spółdzielnia nie wykorzysta takiej okazji ...!!!!!!!!!!!!!!!
    Laptop zapodaj swojemu księciuniowi, że tu taka perełka czeka, ........przekroczy 10 % przed rejestracją podwyższenia za 40 tyś zł, a po rejestracji będzie miał poniżej 1 % za 800 tyś zł !!!! he
    ... a od rejestracji do wprowadzenia akcji, też sporo czasu upływa, a tu mają być na dodatek lock upy ....!!!!!
    .....tak sobie poprzeglądałem to wszystko i tak się zastanawiam z czego ta Astoria żyje, no chyba z tych 300 tyś co wysupłała na terra, mają takie ciekawe spółki , ten motyw z amerykańcami , no strzał w dziesiątkę, ale żeby nie umieć tego wykorzystać ????, wystarczyłoby by podciągnęli pierwsze , może z dwie spółki, to o kolejne ludzie by się zabijali, a tu zaraz na początku upierdo ..lolą taką np. Terrę ( w zarodku ), gdzie mogli jechać do 10 zł spokojnie, lub takie emm, i zadowoleni, jak sami nie potrafią przerzucać, to może by poszli na jakiś kurs do odpowiednich osób hehehe ...
[x]
DCD 0,00% 0,05 2019-05-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.