Jeśli by mu zależało na tym byście wykupili pda to by już ciągnął w górę stare akcje a o PP by się zabijali a tu jest sytuacja odwrotna, Tyle lat na giełdzie i pierwszy raz widzę taką sytuację.
Kolego sytuacja neww mi zwisa mnie interesuje robienie kasy ! Na dss też były trele morele upadłości bankruty itd i na wielu innych spółkach , a jednak dało się zarobić ! Na neww poczekaj jak ok. 40-50 mln akcji zmieni właściciela -więc ze dwa tygodnie możesz spać spokojnie!
Dnia 2014-09-23 o godz. 11:34 ~ryzykaant napisał(a): > Kolego sytuacja neww mi zwisa mnie interesuje robienie kasy ! Na dss też > były trele morele upadłości bankruty itd i na wielu innych spółkach , > a jednak dało się zarobić ! Na neww poczekaj jak ok. 40-50 mln akcji > zmieni właściciela -więc ze dwa tygodnie możesz spać spokojnie!
A czymże jest 40-50 mln akcji w obliczu miliardów?
Tak zgarnie po taniości , i będą palcem w nosie grzebać , do czasu ,przecież nikt za nich nie wykombinuje dla nich zysku sami będą musieli "zadziałać" ! agt ,dss ,ideatfi,trk itp itd....
Tak jak mówiłem, gwarantowi nie zależy na wysokiej cenie i żeby drobni wykupowali PDA, Postawił blokadę na 12 groszy. wczoraj próby wybicia też zblokowane. tak więc zaczym to urośnie to rok czasu możemy czekać.