nie jestem z prokuratury i nie interesują mnie te ŁOSIE , ale interesuje mnie czy Lach dostał już 500k akcji , to może dzięki temu , że on dostanie , to odwieszą na 2. godziny , aby mogł wywalić i się ktoś załapie?
W grudniu gruby mnie przekonywał ze Nomad to firma krzak cewniki wynajęte przez Matyjasa. Ze Rafał to brylanty sfrustrowany oszust który ma jakieś tam pojęcie mierne o prawie. Ze tak naprawdę to cienias który robi z siebie wielkiego prawnika a rzeczywistości to niedouczony spadochroniarz z kompleksami i syndromem Edypa. Nie wiem ile w tym racji i czy gruby nie koloryzuje ale z pewnością koleś za każdym razem jak ktoś puka do drzy spada z krzesła a jak ma polecony do odebrania to dostaje biegunki. Ponoć już kiedyś zrobił z siebie autoryzowanego doradcę NC i bardzo się tym lewo chwalił. Ale ja nie wiem i nie chce go obrażać :D. Tak tylko w trafi piszczy i takie tam ploty chodzą
Dnia 2014-08-30 o godz. 10:38 ~bob napisał(a): > Takie cwe.. maja zawsze pod górkę. Widzisz GS też go ruchnoł i nie > zobaczyli ani jeden akcji. Szargana opinia za kontakty z Lachem i Matyjasem
A TAK W OGÓLE TO KTO TO JEST TEN ŁACH????????????????