Dnia 2014-08-26 o godz. 11:02 ~do napisał(a): > dowiedzieli sie co trzeba , głupi mniejszościowi powiedzieli , ba , > napisali i po ptakach, nie panowie i panie.
Nie , panie - do . Zamiast docenić to co robi Nwa i inni u ciebie tylko narzekania i obrażanie innych . Czytaj uważnie posty PMI , Nwa a będziesz wiedział co się dzieje .
ooo , odezwał się oportunista ( nie wiem czy znasz znaczenie tego słowa ) , a słoma mi wystaje ,bo mieszkam na wsi , czego się nie wstydzę --- a ty---- jesteś z miasta , to widac , słychać i czuć.
Jestem i obserwuje ale nie chcę przeszkadzać Panowie coś robią tylko nie wiem za bardzo co bo sami chyba raportów i analiz nie piszą Pytanie brzmi jest kasa w spólce czy nie.Jak jest to kupić choćby Fluida bo większe gó..a mieli w portfelu a jak odwieszą /jeżeli/to kurs będzie wyższy bo miec jakis portfel to już lepiej jak nic nie robić
Prosze o zdradzenie tajemnic kiedy bedzie odpowiedz na pytania sii a w szczególności.
Kiedy przekazany zostanie do publicznej wiadomości roczny raport Precious Metals Investments za rok 2013? Czy zostanie on przekazany przed graniczną datą wyznaczoną przez Giełdę Papierów Wartościowych w Warszawie, tj. do dnia 8 września 2014 roku?
A moze przed data 6 wrzesnia aby moc go przeglosowac na najbliższym wza
Celem jest 06.09, ale wszystko zależy od zarządu, ktory na dzień dzisiejszy nie przekazał jeszcze wszystkich dokumentów aby księgowa mogła zacząć swoją prace i mógł zacząć działać biegły. Pozdr
Dnia 2014-08-27 o godz. 08:33 ~Nwa napisał(a): > Celem jest 06.09, ale wszystko zależy od zarządu, ktory na dzień > dzisiejszy nie przekazał jeszcze wszystkich dokumentów aby księgowa > mogła zacząć swoją prace i mógł zacząć działać biegły. > Pozd
Czyli gruby gra na wykluczenie. ? W co wy gracie , zarząd i RN--- ale robicie drobnych w konia. To po co gruby zawierał umowę z Targa, po co się udzielał na forum?
Dnia 2014-08-27 o godz. 10:15 ~EKL napisał(a): > Dnia 2014-08-27 o godz. 08:33 ~Nwa napisał(a): > > Celem jest 06.09, ale wszystko zależy od zarządu, ktory na dzień > > dzisiejszy nie przekazał jeszcze wszystkich dokumentów aby księgowa > > mogła zacząć swoją prace i mógł zacząć działać biegły. > > Pozd > > > Czyli gruby gra na wykluczenie. ? > W co wy gracie , zarząd i RN--- ale robicie drobnych w konia. > To po co gruby zawierał umowę z Targa, po co się udzielał na forum?
A jaką masz pewność, że to GS pisał na forum? GS i Devo od dłuższego czasu gra na wykluczenie utrudniają jak się da, Jeśli do teraz biegły nie działa z raportem to słabo to widzę...
A masz gdzieś komunikat, że zawarli umowę z tą firemką? Poza tym nieźle wkręcają ponoć raport za 2013 miał być już na ukończeniu, a tu księgowa się zabrać za niego nie może :D
Dnia 2014-08-27 o godz. 10:21 ~Nju napisał(a): > A masz gdzieś komunikat, że zawarli umowę z tą firemką? Poza tym > nieźle wkręcają ponoć raport za 2013 miał być już na ukończeniu, a > tu księgowa się zabrać za niego nie może :D
to Miluh miał racje, pisząc , że nwa ma 2. buzie i pomaga grubasowi i czas plynie
Zobacz wątki dotyczące Precious Metals Investments Zobacz profil Precious Metals Investments Autor: ~Nwa [46.204.224.*] 2014-08-12 20:11 RaportZgłoś do moderatora Właśnie dostałem od księgowej sprawozdanie za II kw 2014, które przesłałem do G.S Czekamy na komunikat, mam nadzieje w dniu jutrzejszym.
2013r powinnismy skończyć do końca przyszłego tygodnia. W czwartek jestem umówiony na spotkanie z biegłym wiec mam nadzieje ze na dniach pójdzie tez komunikat o podpisaniu umowy.
Nie skomentuje po raz kolejny insynuacji ,ze pracuje dla G.S. Chłopaki, ktorzy uczestnia w porozumieniu pewnie tez dla niego pracują?? Myślenie nie boli a pisac każdy moze co chce
To, ze księgowa zrobiła sprawozdanie i ma wszystko przygotowane to nie znaczy ze moze go zakończyć. Ona bazuje na fakturach i dokumentach, ktore ma, ale zanim biegły zacznie robić badanie ona musi potwierdzić, ze faktury maja przełożenie na rzeczywistość a to moze zrobić tylko na podstawie historii rachunków bankowych .
Dnia 2014-08-27 o godz. 14:20 ~Nwa napisał(a): > Nie skomentuje po raz kolejny insynuacji ,ze pracuje dla G.S. > Chłopaki, ktorzy uczestnia w porozumieniu pewnie tez dla niego pracują?? > Myślenie nie boli a pisac każdy moze co chce > > To, ze księgowa zrobiła sprawozdanie i ma wszystko przygotowane to nie > znaczy ze moze go zakończyć. Ona bazuje na fakturach i dokumentach, ktore > ma, ale zanim biegły zacznie robić badanie ona musi potwierdzić, ze > faktury maja przełożenie na rzeczywistość a to moze zrobić tylko na > podstawie historii rachunków bankowych .
Czyli wychodzi na to, że jednak były jakieś kombinacje w spółce bez powodu GS tak tego wszystkiego nie opóźnia.
Trzymam kciuki za was Panowie ale nie wszystko jest od was zależne
jakiś czas mnie tu nie było, i szkoda że przeoczyłem moment rejestracji akcji:/ też chętnie bym pomógł. mam nadzieje ze dokopiemy komu trzeba, jeśli potrzeba:) będę teraz tu częściej i następnego nwz nie odpuszczę! powodzenia panowie/panie