• KIEDY WALNE PANIE GS Autor: ~CCCCCCCC [164.127.118.*]
    KIEDY ZATWIERDZENIE 2013R
  • Re: KIEDY WALNE PANIE GS Autor: ~czaszek [83.11.105.*]
    Żeby coś zatwierdzić to pierw musi być raport roczny :)
  • Re: KIEDY WALNE PANIE GS Autor: ~CCCCCCCC [164.127.118.*]
    NWA ZROBI , MOŻE ZROBIŁ. TYLKO ŻEBY TEN ŁOŚ NIE PRZESZKADZAŁ
  • Re: KIEDY WALNE PANIE GS Autor: ~miluh8 [87.206.172.*]
    Gruby przeszkadza ile moze i robi pod górkę.
    Kolejny zarzut dla Pana. Dobitne utrudnianie w ratowaniu spółki i blokowanie dzialan rady
    dwa miesiace temu Pan Lach zrezugnowal a na walnym zmienil sie sklad rady.

rusz pan tlusta dupe do zabki kup se marsa i do krs uzupelnic dane juz!. albo pokaz L4 za ten okres.

• Re: KIEDY WALNE PANIE GS Autor: ~Nju [77.255.104.*]
    Haha, grubo. A czemu Lach zrezygnował?
  • Re: KIEDY WALNE PANIE GS Autor: ~Nwa [46.205.111.*]
    Koledzy,

Rozmawiałem dzis z prokuratorem, ale pozwólcie ze wstrzymam sie z komentarzem do wtorku/środy.
    Jeśli uda sie mój plan to napisze o nim w przyszłym tygodniu. Wiecie, ze wielu "życzliwych" śledzi wpisy i nie chce aby pokrzyżowali mi plany
    Będę Was prosił o wsparcie i chce abyście ludzi, ktorych wiecie, ze posiadają jakakolwiek ilosc akcji zebrali sie mam nadzieje ostatni raz.
    Pewne osoby z którymi jestem w kontakcie wiedza, ze naprawdę robię wszystko zeby spolka nie poszła do piachu jak to niektórzy pisza, ale do tego będę potrzebował Waszego zaufania.
    Nawet jak bedzie nam robiono pod górkę to moze sie udać.

Miłosz, pisałeś mi ze znasz ludzi od Twojego maklera, ktorzy maja niemałe ilości akcji, jeśli to prawda to sprawdź czy dadzą upoważnienia w razie co.

Pisze o tym teraz bo jest sezon urlopowy i lepiej działać juz teraz z okazji, ze zostało mało czasu.

Nie chce rozpalać waszych nadzieji, ale naiwnie myśle, ze jeszcze nie wszystko stracone. Będę potrzebował każdego głosu.

Nie będę na razie wdawał sie w szczegóły, zreszta na publicznym forum o nich nie będę pisał, ale postaram sie coś napisać w następnym tygodniu.
    Pozdr

• Re: KIEDY WALNE PANIE GS Autor: ~miluh [87.206.172.*]
    Upoważnienia do czego ? ?.... jutro jakos przekonam "Pana Makera"
    zeby sie skontaktowal z tobą. Zreszta on to czyta tez :D

Konrad co ta spolka bedzie robic ? Jak sie uda jej nie utopić
    Nic na razie nie będę pisał.
    Nie pytajcie mnie proszę na razie o nic wiecej.
    Napisałem ten post po to zeby skrzyknąć wszystkich, ktorzy posiadają akcje i zależy im na tym, aby spolka nie została usunięta z giełdy.

Aha, jeszcze jedno, jeśli zna ktoś ludzi z "podłogi", ktorzy pisza artykuły lub tym podobnych portali to podeslijcie mi namiary na maila.
    Dzięki
  • Re: KIEDY WALNE PANIE GS Autor: ~asde [184.73.161.*]
    może matyjas nas poprze, miluh zadzwoń do niego ;)
    Wlasnie mialem to napisać
    nwa masz numer do TM dzwoń
    Tadek wroc do nas plisss bo juz przytylem 15 kilo

dobra bez jaj
    jestescie w stanie zaakceptować TM bo ja tak zdecydowanie
  • Re: KIEDY WALNE PANIE GS Autor: ~asde [184.73.161.*]
    pod warunkiem że zrobi powtórkę z akcji tzn jazdę na kilka zł ;-) bo inaczej wpier....
  • Do Nwa Autor: ~cbr [95.49.251.*]
    Nwa, mógłbyś mi przypomnieć jeszcze raz swojego maila ? Wiem,że kiedyś podawałeś, ale nie wiem teraz w którym wątku. Jeśli mamy się skrzyknąć to wolę swój głos poparcia wraz z upoważnieniem wysłać bezpośrednio na Twojego maila.
  • Re: Do Nwa Autor: ~miluh [87.206.172.*]
    konrad.zak@ijsglobal.com

podobno juz nie kasuja z automatu
  • Re: KIEDY WALNE PANIE GS Autor: ~Obawa [178.255.168.*]
    Konrad chlopie podziwiam Cie za wytrwalosc i oby takich wiecej!!

Panowie
    Nie ma co, trzeba mobilizowac sie i dzialac poki mozemy, musimy zawalczyc nie juz o nasze pieniadze ale o sprawiedliwosc i o to by Matyjas ze Stepniewskim gnili w pierdlu !!

Cel uswieca srodki !!
    Ale Tadeusz jest teraz ten dobry....
    NIkt GO NIE SCIGA NIE MA ZADNEJ PG KOLEJNY CIOS W GS
    A ZARAPORTOWAL TO przez espi
  • Re: KIEDY WALNE PANIE GS Autor: ~Obawa [178.255.168.*]
    Teraz dobry? Jebaniec klamal w zywe oczy bez skrupolow wydymal nas wszystkich.
    Wstydu oszczedz z takimi tekstami, wole stracic niz z jebancem byc tu dalej !!
    Dnia 2014-07-24 o godz. 23:24 ~Obawa napisał(a):
    > Teraz dobry? Jebaniec klamal w zywe oczy bez skrupolow wydymal nas
    > wszystkich.
    > Wstydu oszczedz z takimi tekstami, wole stracic niz z jebancem byc tu dalej
    > !!

Putin tez kłamie i kłamal co za różnica....
    a ciebie to podziwiam lecieles z 30g na 4zl i dalej to masz
    ty sie nigdy nie nauczysz....
    jeszcze sie przyznaj ze do kupiłeś na tych dwóch dniach.
  • Re: KIEDY WALNE PANIE GS Autor: ~ktoś [193.34.223.*]
    Obawa, kupił Pmi na tych dwóch dniach tak jak Ty sprzedałeś te swoje wirtualne 450k a tych prawdziwych już nie zdążyłeś
  • Re: KIEDY WALNE PANIE GS Autor: ~hjm [31.42.0.*]
    PANIE KONRADZIE - DZIĘKUJEMY za ogromne zaangażowanie w sprawy PMI oraz chęć dzielenia się informacjami z Pana działań tu na forum.

Jesteśmy z Panem i proszę liczyć na moje/nasze rodzinne wsparcie jeżeli będzie potrzebne do działań na rzecz PMI lub złożenia zbiorowego pozwu przeciwko osobom zarządzających PMI i działających na szkodę spółki i nas akcjonariuszy. Może to niewiele te około 44tys sztuk akcji, które są w naszym posiadaniu ale każda ilość może być cenna. Mój e-mail: hjmpmimałpaop.pl podaje dla Pana do kontaktu gdyby był potrzebny.
    Miluh,

Matyjas niech lepiej da Tobie upoważnienie bo myśle ze nie chciałby spotkać pewnych akcjonariuszy.
    Prokurator z którym rozmawiałem, rownież nic nie wie o jakiś zarzutach wobec Matyjasa, ale nie on jeden pracuje w prokuraturze w Gliwicach, choć spółka PMI jest tam znana to zakładam, ze pewnie by słyszał gdyby tak było.

Na razie nie trzeba upoważnień, ale w odpowiednim czasie napisze co i jak.
    Jeszcze jedno.
    Jestem w trakcie zmiany pracy wiec mój mail sluzbowy niedługo nie bedzie aktualny.

Podaje prywatny: Konrad.zak1981malpagmail.com

Tylko na razie wstrzymajcie sie proszę bo najpierw muszę sie upewnić, ze ze mój plan sie uda.
    Pozdr
  • Re: KIEDY WALNE PANIE GS Autor: ~emc2 [89.79.211.*]
    W razie konieczności Konrad namiary na mnie ma Andrzej.
  • Re: KIEDY WALNE PANIE GS Autor: ~gienio [31.174.75.*]
    mama pytanie , jak dasz upowaznienie lub sam na walne jedziesz , oni ci blokuja akcje, czy po wza możesz juz nimi handlować?
  • Re: KIEDY WALNE PANIE GS Autor: ~jarek [192.187.123.*]
    nie ma blokady, ale akcjami pmi już nie pohandlujesz , pomimo szczerych chęci NWA
    Czyli mam misje poprosic TM o pomoc. Kurw... wiedzialem ze te dewolaje to mendy!
    Tm chyba tez powinno zależeć trochce co? Te wiem ze tu zagladasz jestes w Bytomiu ?

A akcje po zarejstrowaniu mozna sprzedac nie sa blokowane. Glupota straszna ale jednak fakt, tu w babanowie tak jest
  • Re: KIEDY WALNE PANIE GS Autor: ~gienio [31.174.75.*]
    masz misje Miluh--- kontakt z Tadkiem .
    Masz blisko do sądu w Gliwicach, to zapytaj się czy gs zglosił nową RN do krs , bo ja widzę jeszcze lacha. Jak nie zglosił to następny paragraf na niego mamy.
  • Re: KIEDY WALNE PANIE GS Autor: ~gienio [164.126.227.*]
    Tadek szaleje na formule8. Bedą ją odwieszać i trzepac kasę. Moze nie mieć czasu.
  • Re: KIEDY WALNE PANIE GS Autor: ~miluh [37.225.58.*]
    Gruby wlasnie czekam w kolejce aby na ciebie dowieść
    masz 30 min na abdykacje

https://www.dropbox.com/s/4oxy4iw6oluwvbc/20140725_130322.jpg
[x]
PREMETINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.