Zapowiadają się w najbliższych dniach bardzo silne wzrosty. Kto wie, gdzie zatrzyma się cena. Najbliższy tydzień nam sporo powie, jaki będzie popyt na możliwą perełkę. Firma jest dobrze zarządzana. Pozytywne infa mogą spowodować wzrost na kilkaset złotych
Za szybko poszło w górę, moim zdaniem będzie co najwyżej trochę spekulacyjnych zabaw przez najbliższe sesje, a potem cena mocno spadnie do realnego poziomu.
Naganiacie na spółkę tak ordynarnie,licytując się poziomem ceny,do Bóg wie jakiej dojdzie. Tylko dlaczego pincet,lepiej pisać 1000,10000,ooo,to dopiero brzmi. A tak poważnie,wywindowaliście kurs do oporu i teraz szukacie jeleni,żeby tylko od was po tej cenie kupili. No to niedoczekanie wasze,w poniedziałek od rana podbitka o potem łubu dubu,jeb !
Czyżby celowe podszywanie się pod Nick z nie wiadomo jakich powodów?
Choć wersja przez Ciebie Neptyku (Bis) również wielce prawdopodobna - ale tylko z jednych względów zaznaczę BY ODEBRAĆ taniej to co Komuś pod Blef piątkowych górnych wideł zależało wywalić na poziomie 74,28 i 74 dość znaczna ilośc akcji ławicy nowych drobnych akcjonariuszy którzy zamierzali zakupić walor.
Dzień, dwa, max tydzień Twój scenariusz jeśli miałby się ziścić będzie służył odbiorowi papierów od już zarobionych bądź niecierpliwych którzy weszli na piątkowych maximach.
Dalej bez zmian uważam Kurs ma potencjał, fundamenty i przed sobą dalszą rozwojowo prowadzona działalność a to wcześniej czy później przełozy się na popyt i na to by znaleźć się na wyższych poziomach.
No to nie naganiaj,tylko kupuj sam ten niesamowity walor po tak niebotycznej już cenie. Nic wiecznie nie rośnie! A bajek o Bóg wie jakich perspektywach już nie bajaj,bo niejednej spółce na NC się przyglądałem i też słyszałem o niesamowitym ich potencjale,a teraz po spadku do groszowych poziomów pies z kulawą nogą się nimi nie interesuje...
Przypomnę się Neptyku (Bis) niebawem. Wszystkie moje wpisy są własną oceną sytuacji nie naganiam na kupno i jednocześnie też nie jestem altruistą ostrzegającym o ratowaniu swego kapitału!
Jak wyjaśnić Twą percepcje i odnieść się do Twoich analiz (wyniesionych doświadczeniem) skoro nawet częściowe przyznane Ci w nich racje sam negujesz?!
Pozdrawiam i zysków Ci życzę przede wszystkim w cokolwiek inwestujesz!
oczywiście spółka ma perspektywy. ale trzeba być naiwnym, żeby być przekonanym o dalszych wzrostach. Cena emisyjna 23 zl, teraz jest 70zł po 2 dniach. Korekta będzie po takich wzrostach duża, może do 50zł, może dalej, także pampersy się przydadzą. podobnie było na borucie i certusie. cierpliwi zarobią, ale spadków naganianiem też nie unikniecie.
No wreszcie jakiś mądry wpis i kubeł zimnej wody na te naganiające naiwnych ,mamiąc ich niekończącymi się wzrostami,łby. Pewnie,że wszystko jeszcze może się wydarzyć,w tym być może i dalsze wzrosty. Ale trzeba być ostrożnym. Wchodzenie teraz w tę spółkę ,po taaakich wzrostach to wielkie ryzyko,które każdy powinien samodzielnie rozważyć. Brzydzi mnie natomiast to ordynarne naganianie na wzrosty,których zapewne wkrótce nie będzie.
Bankier.pl słynie jako siedlisko wróżbitów i pajaców mających wątpliwe pojęcie o giełdzie. No ale cóż , dla rozrywki podczas trwania sesji można sobie powróżyć. Nikt tego forum przecież nie traktuje poważnie:))) Po co więc ta irytacja? Co będzie się działo na jutrzejszej sesji? Na 100% kurs będzie rósł albo spadał hehe
Jedno wszak jest pewne,główni udziałowcy mająte akcje za grosze,znajomi i znajomi królika za kilka może kilkanaście złotych,bardzo niewielu po 23zł,reszta jak plankton kupowała po każdej cenie Teraz ci wszyscy szukają jeleni na jeszcze droższe akcje,mamiąc wszystkich naokoło że będą one rosnąć w nieskończoność. No więc,tak jak piszesz,jutro się zobaczy ,co się stanie.
No ico,naganiacze? Gdzie macie te swoje wzrosty! Ubrali was w akcje po 74 i szukaliście jeleni,by je opchnąć. A tu nici z waszych planów. Wcale mi was nie żal!