• do NWA i _M Autor: ~emc2 [83.1.81.*]
    mam prosbe, pomyślcie i zasugerujcie GS aktualizacje strony internetowej....nie chodzi o totalna jej zmiane i mieszanie na lewo czy prawo ale o kosmetyczne aktualizacje, które będą urzeczywistniać stan faktyczny (relacje inwestorskie). Pisze to na forum żeby inni wielcy tego forum zamiast mieszac zastanowili się co można jeszcze zrobić dla spolki. Wiem ze sa inne ważniejsze sprawy ale o PR mimo wszystko trzeba dbac....i nawet GPW to doceni.
  • Re: do NWA i _M Autor: ~m_ [178.182.25.*]
    ok spróbuje zadziałać
  • Re: do NWA i _M Autor: ~gienio [164.126.208.*]
    Panowie, czy coś wiadomo ws tej kontroli US etc. Jakie wyniki , czy oddali dokumenty itp. ? prosze o info
  • Re: do NWA i _M Autor: ~miluh [87.206.172.*]
    grÓbemu trzeba ciuchy za zmianę zawieść
  • Re: do NWA i _M Autor: ~karkonosik [83.145.186.*]
    jeżeli PMI wydymało rok temy US na VAT to winna jest spółce z 17mln a to oznacza jedno- piach! nie warto ratować tej spóleczki i panowie NWA ASDE i _M nic nie wskórają....bo kto wyłoży najpierw 17mln dla państwa aby następnie ścigać Matyjasa?? a nie wiadomo czy on ma kasę aby oddać takie kwoty...
  • Re: do NWA i _M Autor: ~arek [98.143.148.*]
    skąd głąbie wziąłeś te 17 mln?
  • Re: do NWA i _M Autor: ~sdf [91.235.161.*]
    Dnia 2014-06-26 o godz. 18:16 ~karkonosik napisał(a):
    > jeżeli PMI wydymało rok temy US na VAT to winna jest spółce z 17mln a
    > to oznacza jedno- piach! nie warto ratować tej spóleczki i panowie NWA
    > ASDE i _M nic nie wskórają....bo kto wyłoży najpierw 17mln dla państwa
    > aby następnie ścigać Matyjasa?? a nie wiadomo czy on ma kasę aby oddać
    > takie kwoty...

W czasie trwania zawieszki do kwietnia były 2 kontrole z UKS i niczego nie stwierdziły .
    Więc powstrzymaj się z diagnozą sytuacji do czasu wyjaśnienia sprawy ...
    Dodam jeszcze , że oby dwie kontrole z UKS badały stan faktur i transakcji w 2013 roku .
    Ale skąd ty karkonosik możesz o tym wiedzieć .
  • Re: do NWA i _M Autor: ~Bik [95.49.99.*]
    sdf, mam 10 k pakiet, oddam za 0,35- chętny?
  • Re: do NWA i _M Autor: ~karkonosik [94.254.208.*]
    Skąd wiem? Mam swoje źródło i wiem że tu grube walki szły a obecnym właścicielom spolki nie opłaca tego reanimowac mimo że włożyli juz 2.5 mln zł ...ale walki wyszły dopiero teraz i to na kwotę wspomniana powyżej. Tu będzie piach nikt nie będzie wykładał 17mln dla państwa za walki matyjasa. Na szczęście mam mały pakiet tego scierwa i strata nie zaboli.
  • Re: do NWA i _M Autor: ~arek [98.143.148.*]
    skąd te 17 mln, mitomanie
  • Re: do NWA i _M Autor: ~karkonosik [83.145.186.*]
    to sobie pajacu sprawdż trefne obroty na PMI spółki za granicą tu był VAT wyłudzany 23% dlatego teraz papiery poszły do kontroli!! Pajacu jeden! stracisz forse to dopiero się obudzisz!! Dlaczego tylko 2 osoby z rady nadzorczej od drobnych coś robia?? reszta już wie o co kaman spóła do piachu no chyba że masz drobne 17mln i jesteś je w stanie poświecić pajacu
    Dnia 2014-06-26 o godz. 22:01 ~karkonosik napisał(a):
    > to sobie pajacu sprawdż trefne obroty na PMI spółki za granicą tu był
    > VAT wyłudzany 23% dlatego teraz papiery poszły do kontroli!! Pajacu
    > jeden! stracisz forse to dopiero się obudzisz!! Dlaczego tylko 2 osoby z
    > rady nadzorczej od drobnych coś robia?? reszta już wie o co kaman spóła
    > do piachu no chyba że masz drobne 17mln i jesteś je w stanie poświecić
    > pajacu

Ale ty jesteś śmieszny gość ..To ty raczej sprawdź sobie jakie były obroty spółek zagranicznych Pmi za granicą .Obecny zarząd ma problemy z uzyskaniem pełnej dokumentacji tych zagranicznych spółek a dokumentacja księgowa poszła z Gliwic do uks .NIE KOMPROMITUJ SIĘ JUŻ
    Dnia 2014-06-26 o godz. 20:00 ~Bik napisał(a):
    > sdf, mam 10 k pakiet, oddam za 0,35- chętny?

Dzięki jestem tuż ,tuż pod progiem ..
  • Re: do NWA i _M Autor: ~miluh [37.108.251.*]
    Koleś ty ani nie chcesz sprzedać ani nie chcesz kupić
  • Re: do NWA i _M Autor: ~M_ [37.31.82.*]
    może warto zaczekać?
  • Re: do NWA i _M Autor: ~Mark [178.215.198.*]
    Popieram.Warto zaczekać
  • Re: do NWA i _M Autor: ~EKL [188.33.175.*]
    na co?????????
    na tasmy miliha
  • Re: do NWA i _M Autor: ~m_ [77.255.250.*]
    jeżeli nie ma na co, proszę zająć się czymś innym bardziej rokującym, a my już damy sobie radę:)

Pozdrawiam

MS
    z tego co wiem to bankrutem jesteś ty NWA i GS plus ten koleś z GPW który pościł notowania i już nie pracuje....
    Dnia 2014-06-27 o godz. 23:09 ~miluh napisał(a):
    > z tego co wiem to bankrutem jesteś ty NWA i GS plus ten koleś z GPW
    > który pościł notowania i już nie pracuje....

Miluh zejdź już z tej " sceny " i przestań ludziom mieszać w głowach ..To nie koleś puścił notowania to była uchwała Zarządu Giełdy . Czyżbyś miał na myśli prezesa Maciejewskiego on odchodzi bo mu kadencja wygasła ..
  • Re: do NWA i _M Autor: ~EKL [31.174.87.*]
    bo Miluh to słupek Tadka sledzika
    O tym bankrucie to nie napisałem
    a za słupka to ostatni raz cię oszczegam
  • Re: do NWA i _M Autor: ~emc2 [89.79.211.*]
    kolego miluh koncz już wstydu oszczedz.........mam wrazenie ze z mroczkiem w pokoju w zakładzie w tworkach siedzisz.....
    Nie jest tak źle
    poprostu jak wracam z imprezy to nie powinienem telefonu i komputera dotykać
    bo wychodzi jak wychodzi.
  • Re: do NWA i _M Autor: ~XX [83.5.186.*]
    XX
  • Re: do NWA i _M Autor: ~emc2 [83.1.81.*]
    koledzy z RN czy cos już jest może robione ze strona i pmisa i staramennica?
  • Re: do NWA i _M Autor: ~Tadek [77.254.156.*]
    A po co ci strona jak nic nie robią.Nie ma działalności nie ma stron.Trzeba zacząc od działalności a strona później
  • Re: do NWA i _M Autor: ~4c [31.174.80.*]
    po co Ci strona , jak nie ma "produkcji". Będzie "produkcja" , będzie strona , normalne-- tak myslę.
  • Re: do NWA i _M Autor: ~mms [83.23.150.*]
    czyli podsumowując:
    nie ma działalności
    nie ma nawet strony internetowej aktualnej,
    nie ma chęci

a co właściwie ma?

generalnie to chyba już nic - tylko generuje koszty a jedyne marzenie władz by odwiesić kurs...tylko po co? na 1-5 groszach??
    bo spółka która nic nie robi musi chociaż błysnąć planami i PR a im nawet szkoda na aktualizację strony internetowej...
  • Re: do NWA i _M Autor: ~emc2 [83.1.81.*]
    pytalem was? czy tez kolegow z RN? wasze zdanie znam....nie produkujcie się.
    Na i co chcesz wyczytać na tej stronie podaj przykład.
  • Re: do NWA i _M Autor: ~Kibic [77.119.130.*]
    Do karkonosika: Sluchaj jesli masz dostep do informacji poufnych to bardzo komplikuje ci sprawe. Jestes znany pod nickiem jarekklin . Juz naganiales wielu naiwnych na kupno dxd wiec masz swoj interes wszedzie Jarku, ale to ze na pmi takie rzeczy wypisujesz nadaje sie tylko do oceny innych
  • Re: do NWA i _M Autor: ~klątwa [164.127.58.*]
    no i co nas czeka?
  • Re: do NWA i _M Autor: ~takjaktutaj [109.163.234.*]
    Historia jak z filmu sensacyjnego rozgrywa się od kilku tygodni w innym pubie na terenie Skry - Mekka. Zbudował go Austriak Andreas Edlinger. Nielegalnie - uważa Skra. Za zgodą Skry - twierdzi Edlinger. Wiedeńczyk mieszkał tam do 10 maja. - Wtedy do lokalu wpadło kilkudziesięciu mężczyzn z ochrony i kazało mi się wynosić, bo lokal należy już do innego właściciela - opowiada.

Pub zajęła firma, której pełnomocnikiem jest Anna Krawczyk, szefowa Stowarzyszenia Ogródków Piwnych na Skrze. - Podpisaliśmy ze Skrą umowę dzierżawy na ten lokal. Pan Edlinger był tam nielegalnie. Mogliśmy złożyć pozew o eksmisję i czekać kilka lat albo wynająć agencję ochrony i przejąć teren. Wybraliśmy to drugie - tłumaczy.

Edlinger złożył na policję zawiadomienie o napadzie. Dotąd nie odebrał swoich rzeczy z Mekki. - Mam tam całą aparaturę muzyczną, stoliki, parasole. W Mekce odbywały się już imprezy, na moich sprzętach - mówi.

- Lokal nie funkcjonuje. Zorganizowałam tylko dwie imprezy dla znajomych - odpiera zarzut Krawczyk.

- Sprzęt został zajęty na poczet długów, które ten pan ma wobec Skry - twierdzi Grzegorz Stępniewski. Szacuje je na ponad 200 tys zł.

- Nie mam żadnych długów wobec Skry! - zarzeka się Austriak. Wcześniej Edlinger z Jarosławem Sokołowskim "Masą" prowadził w Warszawie klub Planeta, potem Colosseum. Ze Skrą podpisał też umowę na prowadzenie H2O. - Pan Edlinger sam zrezygnował, a teraz twierdzi, że jego podpis sfałszowano - wyjaśnia Stępniewski. - To ciemna postać i nie chcemy mieć z nim nic wspólnego.

W tej sprawie policja prowadzi aż dwa śledztwa. - Andreas Edlinger powiadomił nas o kradzieży, straty wycenił na 400 tys. zł - przyznaje oficer z komendy przy ul. Opaczewskiej. Dwa dni później podobne zawiadomienie złożył nowy najemca Mekki. Wycenił straty na 1,5 tys. zł.

Trupem capi tylko trzeba zdecydować czy ważniejsza kasa czy prawda-Bo wydaje się że dążą do otwarcia tak sobie czyli byle jak ale to i tak nie da rady.A jeden gość to co robi nie mam zaufania nie da się zanieść pod dywan i dążyć do otwarcia
  • Re: do NWA i _M Autor: ~klątwa [31.174.237.*]
    Tadek znowu mieszasz, jak coś wiesz to napisz konkretnie , a nie szyfrem gadasz.
  • Re: do NWA i _M Autor: ~do [109.243.197.*]
    PANOWIE NWA LUB M. --- DAJCIE COS ZNAĆ NT. SPÓŁKI , CZY COŚ I CO SIĘ DZIEJE?
    BRAK WIEDZY SIEJE ZAMĘT.
[x]
PREMETINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.