a co bedzie jak sie okaze ze nie ma emisji lub jest juz objeta , ale was boszek wyjebie z akcji , ktos juz oddał ładny pakiet jednym strzałem , robi sie goraco , dawac na 18 gr buhahaahahaha
no milionery bw czarnej dupie , nie wiadomo czu bedzoe klepnieta emisja czy nie, strach posiadac te akcje , wywalać bo potem sie okaze ze kurs 1:19 i koniec snu o byciu b ogatym buhahahahha
teraz juz wiadomo ze emisja to ściema zeby odebrac akcji , stare pp beda notowane stare po tym walnym, szkoda ze cześć oddałem jak większość , teraz pozostaje gonic kurs
tu dopiero sie zacznie jazda , mam akcje ale cześć oddałem , wszyscy czekaj na 18 gr ale to moze byc złudne, juz widac ze kombinują na wystraszenie drobnych tą emisja zeby oddac akcje , wg mnie to nie przejdzie , bo kurs musiałby spaść na 1 gr , czyba ze potem scalenie ale po co , to nie jest bankrut ale rozwijajaca sie spólka /fund , który na pewno nas pozytywnie zaskoczy , wystarczy ze podadzą kto jest inwestorem , na zlecenie kogo robia analize finansowa , branza elektromontazowa to dobra gałąź gospodarki wiec .... grubo i dzieki za akcjie po 22 gr