• Prośba o pomoc Autor: ~hjm [31.42.0.*]
    Witam - mam ogromną prośbę do osób, które interweniowały do GPW w sprawie PMI.
    Proszę o podanie kontaktu /tel i adres e-mail/ do nadzoru GPW nad rynkiem Newconnect, gdyż jakoś nieudolnie mi poszły poszukiwania w necie tych danych do interwencji w sprawie działania spółek na NC.
    Po prostu mam pecha i oprócz PMI, gdzie wiszę razem z Wami nadal /ponad rok/, dodatkowo źle zainwestowałam w inną spółkę, w której również działania zarządu pozostawiają wiele do życzenia.
    Z góry serdecznie dziękuję za pomoc.
  • Chyba nie szukałeś Autor: _olo_ [194.181.188.*]
    ale to zależy czego chcesz, bo nadzór sprawuje zarówno GPW jak i KNF tylko w innym zakresie.

Możesz skorzystać z tego https://www.bankier.pl/forum/temat_lepiej-wyslac,14794261.html
  • Re: Chyba nie szukałeś Autor: ~hjm [31.42.0.*]
    Wielkie dzięki ale bardziej stosowne byłoby ....nie szukałaś:)
    Może dlatego nie znalazłam bo jestem kobietą. Prawdę powiedziawszy to nie wiem, który nadzór z tych instytucji może i powinien to wyjaśnić, a mianowicie niezrealizowaną emisję akcji spółki z NC /mam JPP na kontach DM/ a oni czyli zarząd na najbliższym ZWZ ponownie chcą uchwalić nową emisję z tymi samymi oznaczeniami serii akcji, a o poprzedniej / niezrealizowanej nie ma nawet wzmianki.
[x]
PREMETINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.