Czas zacząć odnowa
Proponuje zacząć wszystko od nowa, chodzi mi o nasze relacje. Przede wszystkim przestańmy pisać bzdury i robić jaja i grupie żarty. Tak przepraszam to ja jestem z tych co najbardziej przeginali i głupoty wyprawiali. Ale już mi się znudziło po 5 miesiącach robienia z siebie idioty z was – Sory…
Kto ze mną gadało to wie że nie jestem wcale stuknięty i wcale tyle pije :D
Słuchajcie to chodzi o nasza kasę a tu cos nie halo jest!!!! Mam ważnie ze wszystko poszło w zła stronę i faktycznie chyba to jest mega wałek… Obiecuje już się zachować poważnie ale żądam też tego od niektórych z was. Tak mieliśmy momentami niezły ubaw ja w szczególności ale kurde czas cos zrobić. I nie że każdy liczy na innego tylko robimy Pospolite ruszenie i każdy musi dupsko ruszyć!
Obiecuje przyznać się do wszystkich głupich numerów jakie zrobiłem i obiecuje całkowita powagę!
Miłem urlop / wolne 5 miesięcy balowałem i robiłem różne numery ale teraz działamy ok.?
Cos dziwnego się dzieje i musimy się przygotować na jakieś duże spotkanie po walnym o ile one w ogóle się odbędzie bo nawet nie ma listy i nie ma jej gdzie umieścić
przecież to ja napisałem w innym wątku ,że trzeba sie sprawa zająć!niech ktoś poniesie za to odpowiedzialność! za to całego gówno...obecni i poprzednicy!
Brac ale po to zeby zwłoki w niego zawijac chyba...
kto jest ze slaska i chce isc zemna do prokuratury albo cos gdzies zglosic ?
jedna kancelaria w chorzowie jest juz w temacie ale tylko pod kontem tego co rok temu bylo.
a tu jakis nowy kwas jest nikt nic nie robi.
mam pytanie do NWA odnosnie tych tranzakcji z ostatniego 2 dni odwieszenia.
ty to zglosiles bo podejzewales dewo ze wywalilo papier? Czy poco ?
normalnie zhiza GS zapad sie pod ziemie moze go dopadlo cbs albo sie ukrywa.
jak to mozliwe ze nie ma kontaktu z firma... cos tu nie ciało dało
kolejne pytanie do Nwa czy mozna sie jakos skontaktować z devo, stojkowem ich ludzmy biurem prazowym rzecznikiem albo cos ?
werti---
do niedzieli? nie żartuj ...już dawno powinno być wszystko sprawdzane przez prokuratora...po niedzieli będzie pozamiatane
Ja jestem po właściwej stronie, a Ty?
Piszesz , że powinno byc sprawdzone, no to dlaczego nie zgłosiłeś , tylko jątrzysz.
A jak bedzie walne a później wszystko ok. to co napiszesz?
Dnia 2014-06-04 o godz. 12:41 ~werti napisał(a):
> co zazdrość dooopsko ściska ,że zarabiam? bo Ty bezrobotny
> w PRL i w ciula dajesz się ładować władzom PMI? siedzę w
> kiblu i używam laptopa hehe
Znajdź sobie miłą kobietę i rób to w cywilizowany sposób i nie używaj do tego laptopa i to jeszcze w kiblu ..
Dnia 2014-06-04 o godz. 12:52 ~sdf napisał(a):
> Dnia 2014-06-04 o godz. 12:41 ~werti napisał(a):
>
> co zazdrość dooopsko ściska ,że zarabiam? bo Ty bezrobotny
> > w PRL i w ciula dajesz się ładować władzom PMI?
> siedzę w
> kiblu i używam laptopa hehe
Znajdź
> sobie miłą kobietę i rób to w cywilizowany sposób i nie
> używaj do tego laptopa i to jeszcze w kiblu ..
Co cipo mieszkasz blisko wawy i nie łaska sprawdzić ?
Kolego obrażasz mnie nazywasz mącicielem wiem przesadziłem wiele razy masz prawo
a Listy tak jak zdobyć nie idzie to nie idzie !
Rozmawiałem z Panią Notariusz
Jest ona nie gotowa jeszcze kancelaria notarialna jej nie ma, Pani będzie dzwonić do jak to ujęła do (mecenasa z który ma kontakt w tej sprawie . I Co najważniejsze oni nie będą tej listy wysyłali jedynie spółka może to robić !
Oczywiście ona będzie wywieszona i można sobie przyjść – czyli kolejne utrudnienie
bo mail PMI nie reaguje nikt nie odpisuje łącznie z GS
Albo co to dla mnie kopnę się do wawy jutro
aha
a ja mam fotokopie z Sadu KRS z wawy i tam jest tak nasrane ze ja tego nie kumam
taki bzdury tam sa powypisywane że trzeba mieć chyba doktorat żeby to rozchmielić
i nie znalazłem nic o samoistnej prokurze chyba ze to jest nowa sprawa bo ja tam byłem w styczniu
Tadek - myślę, że to o mnie chodzi, na jakiej podstawie twierdzisz , że cos kombinuję. Ja po prostu dzwoniłem do nich po twoim linku i nic. Na tej podstawie to napisałem. a ty od razu zachowujesz sie jak typowy polaczek z jednej z partii
Gieniu to bez znaczenia ale skumales ze cie odkrylem i moment wrzuciles link do krs.Jestes dobrze przygotowany i szybko naprawiles swoj blad.To czemu nie napisales wczesniej ze dzwoniles i gdzie