• Reaktywacja II Autor: ~miluh [87.206.136.*]
    Czas zacząć odnowa
    Proponuje zacząć wszystko od nowa, chodzi mi o nasze relacje. Przede wszystkim przestańmy pisać bzdury i robić jaja i grupie żarty. Tak przepraszam to ja jestem z tych co najbardziej przeginali i głupoty wyprawiali. Ale już mi się znudziło po 5 miesiącach robienia z siebie idioty z was – Sory…
    Kto ze mną gadało to wie że nie jestem wcale stuknięty i wcale tyle pije :D
    Słuchajcie to chodzi o nasza kasę a tu cos nie halo jest!!!! Mam ważnie ze wszystko poszło w zła stronę i faktycznie chyba to jest mega wałek… Obiecuje już się zachować poważnie ale żądam też tego od niektórych z was. Tak mieliśmy momentami niezły ubaw ja w szczególności ale kurde czas cos zrobić. I nie że każdy liczy na innego tylko robimy Pospolite ruszenie i każdy musi dupsko ruszyć!
    Obiecuje przyznać się do wszystkich głupich numerów jakie zrobiłem i obiecuje całkowita powagę!
    Miłem urlop / wolne 5 miesięcy balowałem i robiłem różne numery ale teraz działamy ok.?
    Cos dziwnego się dzieje i musimy się przygotować na jakieś duże spotkanie po walnym o ile one w ogóle się odbędzie bo nawet nie ma listy i nie ma jej gdzie umieścić

• Re: Reaktywacja II Autor: ~werti [86.198.220.*]
    przecież to ja napisałem w innym wątku ,że trzeba sie sprawa zająć!niech ktoś poniesie za to odpowiedzialność! za to całego gówno...obecni i poprzednicy!
  • Re: Reaktywacja II Autor: ~Nju [77.255.125.*]
    To w koncu brac ten dywan na walne?
  • Re: Reaktywacja II Autor: ~miluh [87.206.136.*]
    Brac ale po to zeby zwłoki w niego zawijac chyba...
    kto jest ze slaska i chce isc zemna do prokuratury albo cos gdzies zglosic ?
    jedna kancelaria w chorzowie jest juz w temacie ale tylko pod kontem tego co rok temu bylo.
    a tu jakis nowy kwas jest nikt nic nie robi.

mam pytanie do NWA odnosnie tych tranzakcji z ostatniego 2 dni odwieszenia.
    ty to zglosiles bo podejzewales dewo ze wywalilo papier? Czy poco ?
    normalnie zhiza GS zapad sie pod ziemie moze go dopadlo cbs albo sie ukrywa.
    jak to mozliwe ze nie ma kontaktu z firma... cos tu nie ciało dało

kolejne pytanie do Nwa czy mozna sie jakos skontaktować z devo, stojkowem ich ludzmy biurem prazowym rzecznikiem albo cos ?
  • Re: Reaktywacja II Autor: ~nwa [212.180.162.*]
    tylko z Bieńkiem
  • Re: Reaktywacja II Autor: ~do [164.126.21.*]
    Miluh-- myślę , że trzeba poczekać do niedzieli. A potem się jednoczymy
    Już może być za późno, skoro przestali się odzywać...
    do niedzieli? nie żartuj ...już dawno powinno być wszystko sprawdzane przez prokuratora...po niedzieli będzie pozamiatane
    wcale nie
    Nie wygląda na takiego, który miałby nas oszukać

http://scr.hu/0t44/vel59
    do -po której ty stronie jesteś ? że zaprzeczasz?
    werti---
    do niedzieli? nie żartuj ...już dawno powinno być wszystko sprawdzane przez prokuratora...po niedzieli będzie pozamiatane

Ja jestem po właściwej stronie, a Ty?
    Piszesz , że powinno byc sprawdzone, no to dlaczego nie zgłosiłeś , tylko jątrzysz.
    A jak bedzie walne a później wszystko ok. to co napiszesz?
    nie mam tego zbyt wiele i nie polecę specjalnie z zagranicy do PL, dziwię się Wan posiadaczom tam na miejscu
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [164.126.21.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    co zazdrość dooopsko ściska ,że zarabiam? bo Ty bezrobotny w PRL i w ciula dajesz się ładować władzom PMI? siedzę w kiblu i używam laptopa hehe
  • Re: Reaktywacja II Autor: ~sdf [91.235.161.*]
    Dnia 2014-06-04 o godz. 12:41 ~werti napisał(a):
    > co zazdrość dooopsko ściska ,że zarabiam? bo Ty bezrobotny
    > w PRL i w ciula dajesz się ładować władzom PMI? siedzę w
    > kiblu i używam laptopa hehe

Znajdź sobie miłą kobietę i rób to w cywilizowany sposób i nie używaj do tego laptopa i to jeszcze w kiblu ..
    Dnia 2014-06-04 o godz. 12:52 ~sdf napisał(a):
    > Dnia 2014-06-04 o godz. 12:41 ~werti napisał(a):
    >
    > co zazdrość dooopsko ściska ,że zarabiam? bo Ty bezrobotny
    > > w PRL i w ciula dajesz się ładować władzom PMI?
    > siedzę w
    > kiblu i używam laptopa hehe

Znajdź
    > sobie miłą kobietę i rób to w cywilizowany sposób i nie
    > używaj do tego laptopa i to jeszcze w kiblu ..

Co cipo mieszkasz blisko wawy i nie łaska sprawdzić ?
  • Re: Reaktywacja II Autor: ~gienio [164.126.21.*]
    verti--- kultury
    trzeba rozmawiać językiem niektórych forumowiczów żeby zrozumieli
  • Re: Reaktywacja II Autor: ~miluh [87.206.136.*]
    Kolego obrażasz mnie nazywasz mącicielem wiem przesadziłem wiele razy masz prawo
    a Listy tak jak zdobyć nie idzie to nie idzie !

Rozmawiałem z Panią Notariusz
    Jest ona nie gotowa jeszcze kancelaria notarialna jej nie ma, Pani będzie dzwonić do jak to ujęła do (mecenasa z który ma kontakt w tej sprawie . I Co najważniejsze oni nie będą tej listy wysyłali jedynie spółka może to robić !
    Oczywiście ona będzie wywieszona i można sobie przyjść – czyli kolejne utrudnienie
    bo mail PMI nie reaguje nikt nie odpisuje łącznie z GS
    Albo co to dla mnie kopnę się do wawy jutro
  • Re: Reaktywacja II Autor: ~bolo [95.49.72.*]
    Masz racje Miluh, dzwoniłem, listy nie ma, pani notariusz niewiele wie, piachem jedzie niestety....
  • Re: Reaktywacja II Autor: ~Tadek [188.146.24.*]
    Pisalem dawno to dostalem opier... Trzeba dzwonic do szefow devo tych z krs czyli s i braci z
    brania zien.... sie nie odzywają
  • Re: Reaktywacja II Autor: ~miluh [89.25.189.*]
    CO ? jakich braci?
    Miluh dla ciebie
    http://www.krs-online.com.pl/devolution-eood-spolka-komandytowo-krs-771046.html
    aha
    a ja mam fotokopie z Sadu KRS z wawy i tam jest tak nasrane ze ja tego nie kumam
    taki bzdury tam sa powypisywane że trzeba mieć chyba doktorat żeby to rozchmielić

i nie znalazłem nic o samoistnej prokurze chyba ze to jest nowa sprawa bo ja tam byłem w styczniu
    W postach podalem link do krs devo.Zobacz miluh na ta teczke z zielonym paskiem na dropboxie.Gisniowi nie wierz bo on nie chce aby tam dzwonic
    Tadek - myślę, że to o mnie chodzi, na jakiej podstawie twierdzisz , że cos kombinuję. Ja po prostu dzwoniłem do nich po twoim linku i nic. Na tej podstawie to napisałem. a ty od razu zachowujesz sie jak typowy polaczek z jednej z partii
    my się z Tadkiem schizofrenii maniakalnej dorobili nie przejmuj się czasami tak mamy :D
    Gieniu to bez znaczenia ale skumales ze cie odkrylem i moment wrzuciles link do krs.Jestes dobrze przygotowany i szybko naprawiles swoj blad.To czemu nie napisales wczesniej ze dzwoniles i gdzie
    Tadziu - ale ty konspirator jesteś--- piszesz o teczce 438xx5 ? to uważaj -jesteś namierzony- ukryta kamera działa
    Wszystkiego sie spodziewam.Jestem przygotowany..Fajnie ze to napisales
[x]
PREMETINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.