• Ale przeliczają akcje od 1,50 zł Autor: ~eskulap [212.67.134.*]
    a nie od obecnej ceny 0,60 zł. To chyba dobra wiadomość, że liczą wartość rynkową na poziomie półtora złotego - tam będziemy zmierzali :)))
  • Re: Ale przeliczają akcje od 1,50 zł Autor: ~gomba_:) [84.10.14.*]
    1,50 to wartość nominalna, cZyli wartość papieru jak wchodził na giełdę
  • Re: Ale przeliczają akcje od 1,50 zł Autor: ~eskulap [212.67.134.*]
    aaa, rozumiem, stąd taki przelicznik.
  • Re: Ale przeliczają akcje od 1,50 zł Autor: ~gomba_:) [84.10.14.*]
    innymi słowy jak na banknocie jest 100 rubli kiedy się go kupuję to nominalnie jest 100, ale 10 lat temu było to 13,50 zł rynkowo, dziś nadal nominalnie jest 100 rubli ale rynkowo tylko 8,50 zł, a oni zmieniają nominał na 25 rub

:)))
  • Re: Ale przeliczają akcje od 1,50 zł Autor: ~egzorcysta [31.1.195.*]
    Eskulapku o co tu chodzi podobno boś będzie animatorem jutro coś się dowiem jakie scalenie chcą nas wykiwać jak 2x2 po co scalać trza skupować tylko chcą tanio bo dużo towaru na rynku wygląda to tak jak by się wszyscy na tej giełdzie nawalili albo naćpali zarobiłem grosza na energii ale sprzedałem po 18,79 plus dewidenda 1 zl a ta szmata dalej wali do góry i się już wkurwiam że jestem matoł aha i kiedy to walne masz chyba mojego meila to objaśnij mnie ciemnego o co z grubsza tu chodzi bo jestem ciemny jak tabaka w rogu
    Właśnie, ciekawe co w BOŚ myślą, po coscalenie jak można by trochę kurs wyciągnąć i tyle.
  • Re: Ale przeliczają akcje od 1,50 zł Autor: ~piesek leszek [46.115.14.*]
    Panowie zacznijmy od tego ze ciemni nie jesteście...

na tabletach coś się ruszyło kiedyś przed rokiem to tylko goclever schodził a ntt jak zeszło z kilka sztuk to było sporo. teraz coś tam się ruszyło...

http://allegro.pl/listing/listing.php?string=ntt&search_scope=
  • Re: Ale przeliczają akcje od 1,50 zł Autor: ~piesek leszek [46.115.14.*]
    reklama na parkiecie odsyła do strony
    http://www.ntt.pl/promo/ntt_home_w910m_b11/
    a po lewej stronie zabrakło loga NTT -szkoda bo samo logo bez dodatków jest super, można było przy okazji wypromować
  • Re: Ale przeliczają akcje od 1,50 zł Autor: ~egzorcysta [217.149.245.*]
    na razie w BOS czeski film nikt nic nie wie dopiero rozmawiają a wszystko reszta to bajer Bos nie jest animatorem
  • Re: Ale przeliczają akcje od 1,50 zł Autor: ~egzorcysta [217.149.245.*]
    wychodzi na to NTT nie ma animatora na oficjalnej stronie GPW są podani wszyscy animatorzy gpw i emitenta i zewnętrzni i nic nie znależniżmy możed ktoś znajdzie bo ja nie bardzo w kompach jestem mocny
  • Re: Ale przeliczają akcje od 1,50 zł Autor: ~Qaq [217.117.140.*]

"2007-04-16 17:57:06
    DM IDM animatorem emitenta dla spółki NTT System

Komunikat Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 16 kwietnia 2007 r.

Giełda Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. informuje, że pomiędzy członkiem giełdy Domem Maklerskim IDM S.A. a spółką NTT System S.A. zawarta została umowa o pełnienie funkcji animatora emitenta."

Zgodnie z tym komunikatem animatorem jest IDM. Skoro nie ma nowego komunikatu, to nie ma nowego animatora. Swoją drogą, skoro IDM nie może wykonywać obowiązków animatora, to moim zdaniem spółka (NTT) powinna oficjalnie poinformować o wygaśnięciu czy też rozwiązaniu umowy. W końcu nie każdy musi czytać forum, a bazując na komunikatach ze spółki odnosi się wrażenie, że IDM nadal wykonuje obowiązki animatora i prowadzi skup w imieniu NTT.

idm ma już odebraną koncesje
[x]
NTTSYSTEM -1,08% 9,20 2025-12-02 16:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.