• Dołowanie mit-a trwa Autor: ~bambol [31.6.136.*]
    J.w. i nie pomogą żadne zaklęcia i kreski w AT,ani samouwielbienie CK afiszującego się swoją - "nadprzyrodzoną"-"genialnością.Tutaj karty rozdaje Spóldzielnia z "ukochanym przywódcą" na czele.Reasumując: wodzuś do puszki,KNF do puszki (pierwszy sygnał poszedł w świat,zobaczymy co dalej) i wszystkie inne mendy i szuje też do pudła.Over.
  • Re: Dołowanie mit-a trwa Autor: ~chodzik księzycowy [87.207.76.*]
    W tej wypowiedzi człowieku, sugerujesz, że ja skłaniałem się ku wzrostom !
    To ja się pytam gdzie i kiedy na Boga ?
    To czysta postać manipulacji. Dlatego proszę abyś przytoczył chociaż jeden mój wpis, w którym
    napisałem, że MIT wzrośnie.
    Nie ma takiego wpisu, za to są dziesiątki przestrzegające od dawna o spadkach od 0.70 w dół.
    Bardzo proszę abyś zdecydowanie skorygował swoją wypowiedź.

Chodzik Księżycowy
    Poza tym masz rację, zachowujesz się niczym odkrywca Ameryki, ale dlaczego dopiero teraz przy 0.40 zł. Trzeba było o ty napisać jak akcje były po siedemdziesiąt kilka groszy. Byłbyś wtedy pierwszy a tak jesteś zwykła papugą.
  • Re: Dołowanie mit-a trwa Autor: ~vnt [193.106.246.*]
    Jeżeli jesteś przekonany o tym co mówisz, to sprzedaj, kupisz po 0,30 prawda (jeżeli w ogóle masz akcje MIT)?
    Dla mnie na razie sesja neutralna. Kto sprzedał po 0,4 ustawia się dwa oczka niżej po 0,38, a kto kupił ustawia sprzedaż po 0,42, żadnego dołowania nie widzę.
    Na PB:

http://pulsinwestora.pb.pl/3710258,47829,doradcy-inwestycyjni-rownie-skuteczni-jak-malpy

"należy też pamiętać, że po drugiej stronie transakcji jest inny inwestor, który jest równie pewny siebie i równie optymistycznie nastawiony co do wyniku inwestycji jak my. Na koniec okazuje się jednak, że tylko jedna strona może mieć rację."

Nic dodać nic ująć!

A do Chodzika - rzeczywiście na Netii była dywidenda, aczkolwiek szału tam nie widzę.

• Re: Dołowanie mit-a trwa Autor: ~chodzik księżycowy [87.207.76.*]
    No to urosłeś w moich oczach i to pisze poważnie.

Co do Netii, to na rynku mamy następny impuls spadkowy. Netia ma się jedynie utrzymać we wzrostowym kanale medianowym. Natomiast dalszy spadek MIT spowoduje wygenerowanie pewnej jak mniemam znanej wszystkim formacji ruchu mierzonego, a to zapowiada znaczący spadek wiec proszę abyście nie dali się wpędzić w ogromne straty, z których potem NIGDY nie wyjdziecie.
    Wspomniana przeze mnie formacja jest opisana w książce Thomasa Bulkowskiego pt.,, Analiza
    formacji na wykresach giełdowych,, na stronie 26.
    Ponieważ to pozycja książkowa z serii obowiązkowej, wiec zapewne wielu z was ją ma.

Chodzik Księżycowy
    Miłego weekendu, choć zdaje sobie sprawę, że dla wielu nie będzie miły
[x]
LARK -1,64% 0,15 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.