Panowie, ja was podziwiam i chylę przed wami czoło !
Całkiem poważnie to piszę. Trzeba mieć bardzo dużo NADZIEI w sobie i siły psychicznej aby to wszystko wytrzymać. To w jaki sposób ze sobą poprzez to forum rozmawiacie i jak karmicie się na wzajem nadziejami, pozwala mi z dużym prawdopodobieństwem określić stadium tego spadku. Niestety nie trafiają do was argumenty już żadne, ale co gorsza nie trafiają do was FAKTY !
Rynku nie obchodzi co o tej spółce mówicie, ba drobne podskoki wywołują od razu wybuchy nadziei i dalsze trzymanie tych akcji. Fakt jaki prędzej czy później i tak zaakceptujecie znajduje się na wykresie. A tam widać, jak na dłoni w którą stronę rynek MIT zmierza.
Tak masz rację ! Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem !
Jak napisałem przy 70 groszach sprzedawać, to wywołałem falę śmiechu.
No to się pośmiejmy razem teraz przy 40 groszach.
Głupich nie sieją ,sami się rodzą a ta spółka prosto zmierza do bankructwa.
Jest pkt w NWZA dot. DYWIDENDY, ale nie jest rozwiniety nizej.
Jest pominiety, nikt nic nie pisze w tym NWZA odnosnie ile kasy pojdzie na dywidende i ile przypadnie na 1 akcje.
Punkt NWZA totalnie pominiety, celowo?
Albo celowo wpisany, zeby podtrzymac jeszcze 40gr przed spadkiem na 10gr :)
Oj Buffet, ty nie jesteś od tego Buffetta, tylko od tego na który stawiają browara.
Wyszedłeś przy 70 groszach i dobrze, bo na tym papierze pozostali tylko głupcy a teraz męczennicy.
Wsparcie powiadasz się robi. A wiesz ty dlaczego ? No odpowiedz mi czy wiesz dlaczego, ale nie zwlekaj z odpowiedzią, to jeśli napiszesz, że nie wiesz, to ja ci odpowiem dlaczego i jakie będą tego konsekwencje. Dołożysz sobie nieco wiedzy do techniki.
Moglem posluchac Ciebie CK i nie wchodzic w to bagno! :/
Miales racje!
Ale widze ze tu slowa prawdy, szybko zasypywane sa naganiaczami i sprzedajczykami!
Ale wtopilem!