• Znowu ci naganiacze !!! Autor: ~Lee [188.47.27.*]
    Teraz to w drugą stronę próbują zakrecić!!! Chcą aby drobni wysprzedawali po coraz to niższych cenach.Wtedy to oni się nachapią taniochy i znowu będą zadowoleni. Raport za 1 kw. 2014r. był zły-to wiemy,ale wraz ze wzrostem PKB w następnych kwartałach będą rosły przychody i zyski gross firm z GPW. MIT był zawsze spółką chimeryczną i nigdy nie był powtarzalny w wynikach. Dlatego jest duża nadzieja na lepsze zyski w następnym kwartale wraz z zapotrzebowaniem rynku na reklamę oraz inne usługi. Pozdrawiam!
  • Re: Znowu ci naganiacze !!! Autor: ~chodzik Księzycowy [87.207.76.*]
    Lee,
    Świetnie napisałeś

,,Jest duża nadzieja,, i ty trzymaj akcje, ta nadzieja niech cię prowadzi !

Pozdrawiam
    Chodzik Księzycowy
  • Re: Znowu ci naganiacze !!! Autor: ~ja [37.209.148.*]
    Dnia 2014-05-25 o godz. 21:46 ~chodzik Księzycowy napisał(a):
    > Lee,
    Świetnie napisałeś

,,Jest duża nadzieja,, i ty
    > trzymaj akcje, ta nadzieja niech cię prowadzi !

Pozdrawiam
    > Chodzik Księzycowy

Dokladnie. Spadnie do 28-30 grochali i tam trzeba ustawić wory. Później odbije na 45 groszy i nie ma przeproś.
  • Re: Znowu ci naganiacze !!! Autor: ~vnt [193.106.246.*]
    Mesjasz!!!
    Czy ktoś zauważył, że MNI miało stratę, a kurs nie spadł. MIT miał skromny zysk (ale zawsze zysk),a kurs leci na pysk?
    Nic wam to nie mówi?
    Myśleć ludzie!!!!

• Re: Znowu ci naganiacze !!! Autor: ~terry [5.172.252.*]
    Napisała osoba, która jeszcze dwa tygodnie temu naganiała na spadki. Podwójne dno na 26 groszy jak nic.
  • Re: Znowu ci naganiacze !!! Autor: ~vnt [193.106.246.*]
    No i były spadki. Dwa tygodnie temu byliśmy w okolicach 47 groszy, teraz ponad 15% niżej.
    A dwa miesiące temu pisałem, że kto ma kasę ten król, i że stopy się sprawdzi na 0,4!!!
    Myśleć , myśleć! Czas kupna się zaczął. A naganiaczom na spadki współczuje, że sprzedali w tym momencie.
  • Re: Znowu ci naganiacze !!! Autor: ~terry [5.172.252.*]
    No ty pisałeś, że spadnie a ja piszę, że spadnie jeszcze bardziej, a ty będziesz cierpiał jeżeli kupiłeś. Dla mnie to nie ma znaczenia bo ja nie łapię dołków tylko przyłaczam się jak szanse przemawiają na moją stronę.
[x]
LARK -1,64% 0,15 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.