Tadek opublikuje w piątek razem z info że następny tajemniczy inwestor zbierał akcje przez cały tydzień od spanikowanych leszczy, a wtedy prawie nikt już nie będzie miał akcji.....
Pod numerem telefonu odbiera koleś który twierdzi ze to nie F8, lepiej żeby już przenieśli tą siedzibę do Katowic może tam ktoś będzie odbierać telefon.
Dnia 2014-05-15 o godz. 13:59 ~Dr_Lubicz napisał(a):
> Za chwilę będziecie odbierać ode mnie Telgam, który mam w
> cenie 0,17 zł ;-) Miłego dnia !
Czego Ty jeszcze nie kupiłeś na dołku i nie opchnąłeś na górce o Mistrzu? Jak bym też był takim debeściakiem i miał same takie zyskowne transakcje to już dożywotnio klepałbym po dupciach opalone laski na tropikalnej plaży zamiast ślęczeć na forum bankiera ;-) Miłego dnia!
Dnia 2014-05-15 o godz. 14:23 ~streetbass napisał(a):
> i zassalem ARI po 37 i silvacg po 7 !!!! kur.............a
widzę że masz problem z głową,nie mam złudzeń -to nieuleczalne:))
a silvacg to guano
Czy komunikaty po ZWZ nie są obowiązkowe? Czy nie mają być przypadkiem podane max do 3 dni roboczych od zakończenia walnego? Jak ktoś wie to niech potwierdzi.
Chyba że przesuneli walne ale wtedy tez musi byc komunikat.
Dnia 2014-05-15 o godz. 14:24 ~Geo napisał(a):
> Czy komunikaty po ZWZ nie są obowiązkowe? Czy nie mają być
> przypadkiem podane max do 3 dni roboczych od zakończenia
> walnego? Jak ktoś wie to niech potwierdzi.
Chyba że
> przesuneli walne ale wtedy tez musi byc komunikat.
Oczywiście, że są obowiązkowe. Zgodnie z poniższym regulaminem raport bieżący powinien być opublikowany w przeciągu 24h (paragraf 6 pkt 7 - strona 14 załączonego dokumentu).
Za nie dotrzymywanie terminów powinny być dotkliwe kary finansowe - nie dla spółek, ale dla osób zarządzających i RN.
Nie ma obowiązku bycia członkiem Zarządu lub Rady Nadzorczej spółki publicznej - jeśli taka funkcja kogoś przerasta to może kopanie rowów albo wypas krów jest zajęciem bardziej odpowiednim do posiadanych kwalifikacji.
Dnia 2014-05-15 o godz. 16:48 ~Geo napisał(a):
> Dzieki za odpowiedz. Czyli leca w kulki, albo walne jeszcze
> trwa (watpliwe).
Jeśli skończyli albo ogłosili przerwę to ich psim obowiązkiem jest poinformować o tym resztę akcjonariuszy. Odpowiedzialność za dotrzymanie terminow leży na nowo powołanym zarządzie lub prokurencie, radzie nadzorczej i autoryzowanym doradcy. Regulacje są w tym zakresie jasne i jednoznaczne, nikt tu nikomu łaski nie robi. A jak się nie podoba to wypad z giełdy.
Plan jest właśnie taki jak napisałeś, zamierzam klepać po dupciach opalone laski. Jeszcze chwile. Swoją zabawę z tą "szulernią" zacząłem 3 lata temu i zamierzam jeszcze 2 lata się bawić potem wyjazd z tego "cudownego" kraju.
p.s.
A tu w kwestii trafności decyzji... no cóż na początku też kilka razy się sparzyłem, a teraz... nie bawię się we wskaźniki i inne duperele na NC - Komunikat ze spółki potrzebny do podbicia i wystarczy ;-)) Choć nie byłbym do końca uczciwy jest jeden wskaźnik, na który zwracam uwagę - AD Ale pewnie "technicy" mnie wyśmieją ;-))))
certus z czym Ty porownujesz to ma kapitalizacje ponad 100mln zl a formula tylko nieco ponad 2mln zl tu bedzie wiecej jak 1000% z tym ze moze nie w 1,5miesiaca jak piszesz a w pare miechow