na hutmenie tak jest wszyscy czekali na zwyżkę pod wyniki a tu klops. Romek już tak steruje że teraz leszcz mysli że już nie ma pod co grać i wywala. a ten zbiera.
Za niedługo wszyscy będą się dziwić pod co to rośnie- ale już taki urok spółek Karka.
Gra się pod wyniki!!!!! ..............jak są to się sprzedaje !!!! a ta firma nie jest warta 2 zł znam wiele innych gdzie wskaźnik jest niższy i wyniki są lepsze .
Czy ja w każdym wątku muszę widzieć te wypowiedzi "qtośka"? Koleś nic w dyskusje nie wnosi a wszędzie go pełno. Są wątki, gdzie gada sam ze sobą a nie ma wątku gdzie by go nie było. Taki mój, i myślę że wielu innych manifest "Qtosiek odpuść sobie, zniknij, albo choć zamilknij na tydzień. Daj nam od siebie odpocząć"
wyniki dobre kurs w dol,czy banan wogole na cos patrzy-ich wyniki widac kompletnie nie intersuja a na zachodzie urwalo sufit a na hutmenie i innych spolkach polskich pourywalo nogi.HOSSA TRWA
pozostaje czekac az roman sie zlituje i wskaze droge na polnoc, a zroobi to predej czy pozniej i niekonecznie musi to byc jak niektorzy uwazaja z fundamentalnych powodow -- wystarczy znac historie spolek karkosika
4 musi wytrzymac , jak wytrzyma to mamy szanse na odbicie i jakis trend wzrostowy minimum w ok 6 zl...potem mozemy myslec o 10...ale roman to roman u niego nie ma rzeczy niemozliwych - na skotanie tez sie spazyli mocno - my mamy przewage nad skotanem w postaci zyskow i freeflotu - dlatego wyszedlem ze skotana kilka tygodni temu i kupilem hutka
gdzie tak pisalem? tonowalem tylko wypowiedzi niejakiego max i abc ktorzy nazbyt kolorowali rzeczywistosc i tyle - na pewno nie jest w moim interesie by hutmen spadal - nie jestem masochista - staram sie realnie podchodzic do tego co widze znajac historie romana i jego spolek
Siedzę ubrany na tych mocnych fundamentach po 6,03 zł, człowiek myślał, że po wynikach 5 zł zobaczy co najmniej a tutaj kołatanie w przedziale 4-4,30 zł i tak w koło Macieju.
Obecnie kursy akcji nie mają nic wspólnego z raportami, ani też z ogólną kondycją spółek. Ceny większości spółek są dramatycznie zaniżone ze względu na wciąż trwający, choć w miarę stabilny kryzys polityczny na wschodzie. Wielu inwestorów, śledząc zachowanie kursów, przeobraziło się w graczy oraz spekulantów i sprzedaje nabyte tanio akcje zaraz po kilkugroszowym wzroście, nierzadko dobrze na tym zarabiając!!