I dodam jeszcze, że małą podpowiedź znajdziecie w ostatnim infie o Niemcach ale to oczywiście dla bystrych i myślących, a nie dla Matizów i innych leszczy.
Niebawem będziecie łykać jak pelikany. Macie to w banku. Skoro dziś nie bierzecie, weźmiecie niebawem w okolicy 5 zł - po infie odcięcie od akcji. Słuchać Mastifa.
Kto ostatnio posłuchał Mastifa przed infem ? Chyba nieźle jest do przodu. Mała podpowiedź - miła niespodzianka jeszcze w tym lub na początku przyszłego tygodnia. Radzę pakować do wora.
chłopie, jak można Cię poważnie traktować z taką ordynarną nagonką, to wcale nie pomaga, a przeszkadza, po co tak naganiasz, z rególy tak naganiają osoby, którym zależy na jak najszybszej sprzedaży .....
hehehe, no to żeś chłopie pojechał.....po pierwsze to niby czemu mam iść na kurs ortografi, gdzie to się profesor dopatrzył błędu, po drugie wcale Cię nie atakuję, tylko szczerze doradzam, bo Twoje wpisy bardziej szkodzą niż pomagają, no chyba, że masz taki zamiar, no a po trzecie napisz coś konkretnie, to sie odniosę, ....a po czwarte wreszcie, jak masz takie dojścia do spółki to napomknij presesowi i innym by zaczęli kupować akcje z rynku i o tym informować, to bardzo dobrze wygląda.......
Mnie tez wczesniej nie sluchali jak pisalem, ze Opennet urosnie do ok 3-4zl w krotkim czasie i doszlo nawet do 5zl niedawno(kupowalem po 1,50zl opennet)
Teraz pisze o United ze dojdzie do ok 70gr, pozdrawiam ;)
albo gcinvest dzis kupilem po 0,33zl sprzedam po ok 1zl w przyszlym tygodniu obserwujcie sobie :)
To życzę powodzenia.
Po tym infie które pójdzie Opennet zatrzyma się dopiero na 10 zł.
Ale skoro teraz nie chcecie brać wasza strata. Poczekajcie a zobaczycie.
no dobrze, to może ja spytam, ...w umowie o współpracy z tą niemiecką firmą podane jest, że będzie poszukiwać finansowania dla opennet, no ale opennet zapowiadało, że nie będzie podwyższać kapitału, więc rozumiem, że chodzi o ich obligacje, a Ty piszesz o obejmowaniu akcji więc co ???
A ja nie pozdrawiam nie myślących. Pytacie jaki mam interes? A może po prostu lubię aby i Polacy przed Niemcami coś zarobili. Obligacji tu w tym celu nie będzie ani też dodatkowej emisji. Będzie siorbanie i to chochlą z GPW więc radzę wsiadać póki czas.
no to myślę, że czas już zakończyć z Tobą pisanie, ....najpierw piszesz, że akcje będą dla Niemców po 10 zł, a potem, że siorbanie z rynku, ....no smutne , no i się dowiedziałem co chciałem, mianowicie , że nic kol mastif nie wiesz !!!