ciagle spadajacy kurs dotarł juz ponizej 30 zeta, co sie dzieje w planach duza dywidenda wyniki swietne a kurs spada jak na bankrucie, ktos tu robi swingiel tak mysle ?
Ta spółeczka nie może kosztować 100 zł bo nie byłoby akcjonariuszy po 40 zł chętnie sprzeda swój pakiet Lentex ,Piczak ,Pocztylion,-jak chcesz to możesz kupić do końca czerwca bo tyle by się zeszło ze zorganizowaniem zakupu,namawiam .
ja nie kupie bo jestem marnym leszczem i jeszcze bezrobotnym ale nie sądze aby lentex, pocztylionn czy pinczak chcieli oddac za bezcen tak dobre przedsiebiorstwo. Obecnie cena jest juz bardzo atrakcyjna dzis pewnie spadnie na dwójke z przodu kto ma kase powinien to brac a nawet przejąć tą firme skoro chcą sprzedawac wszyscy - to nie yawal syf mzyka
to jest bardzo dobra firma, dla mnie na razie najlepsza bo mam w niej największy udział wśród moich aktywów. Spokojnie dokupuję co miesiąc po wypłacie po parę sztuk
czekam na dywidendę (kolejną już) i wzrost kursu akcji
to jest bardzo dobra firma, dla mnie na razie najlepsza bo mam w niej największy udział wśród moich aktywów. Spokojnie dokupuję co miesiąc po wypłacie po parę sztuk
czekam na dywidendę (kolejną już) i wzrost kursu akcji
agregat wyceniany jest w Euro .
na dzis to jakieś 28 mln .
jest nawet przeszkolona załoga i nikogo dodatkowego zatrudniac nie muszą.
zysk plus 10 mln rocznie tj 4 złote na akcję.
Ta forsa nie jest nikomu potrzebna , tylko gra na spadek kursu.
taki debilny jest akcjonariat rodem z psychiatryka a gdzie jest psychiatryk każdy wie.
piczak i pocztylion oraz wiekszosc drobnych zapisało się na sprzedaż akcji dla lenteksu, ja też ciekawe o ile zredukują zapisy na sprzedaż akcji novity, 35 zł to już nieosiągalne marzenie. Jak spadnie sporo niżej odkupie swoje sprzedane akcyjki ?????
jesli się nie zapisali to zrobili duży błąd, ja zapisałem się na sprzedaż 5 tys szt. jak otrzymam kase znowu odkupie na dużo niższym poziomie - dziś już 30,70 a licze spokojnie na 24-25 zł tj 30% taniej ...
Umówili się ,leszcze wyleszczone-za pare dni będzie wniosek akcjonariusza o wypłatę dywidendy -jak myślicie ile? Tym razem uchwalą. Ciekawe czy zarząd Novity zarekomenduje.Nie będzie musiał. Ot taki nasz kraj.
wyglada na to że by Żydzi to przejeli kurs musi mocno spaść, to mi przejęcie - tu jest jakiś podstęp, dlaczego lentex oddaje bez dywidendy i w dodatku tak tanio