ZWRACAM SIE Z PROSBA ABY TEN TWOR ZWANY ADVADIS USUNAC JAK NAJSZYBCIEJ Z GPW PONIEWAZ NIE MOGE PATRZEC ZE TO "COS" WIDNIEJE WSROD NORMALNYCH SPOLEK. POROWNYWANIE TEGO CZEGOS DO SPOLKI JEST JAK DLA MNIE NIE NA MIEJSCU! Z GÓRY DZIEKUJE, BYŁY AKCJONARIUSZ. POZDRAWIAM
a ten to być może, niewiele robi w spółce to choć sobie poczyta.
Może sonduje nastroje akcjonariatu i zastanawia się nad najlepszym momentem do zakupu akcji, bo przecież honor ma się tylko jeden...
wiesz, że Twoje zachowanie wskazuje na objawy chorobowe. Piszesz, że nie masz akcji (były akcjonariusz-Twoje), a wypisujesz najwięcej postów i życzysz spółce i akcjonariuszom wszystkiego co najgorsze, czyli upadku i utraty całej kasy. Możesz mi źle nie wieszczyć, bo zło najczęściej wraca ze zdwojoną siłą do tych co źle życzą. Chcesz tego?
Ja mam akcje i chcę by to coś - choć też mam złe zdanie o tym co się dzieje na spółce - wróciło do życia.
Nie ma info by bank wypowiedział ugodę ani by zmieniono po raz kolejny termin spłat, a więc spółka spłaca bank i to jest pozytywne info. Zobaczymy co będzie ze scaleniem?
tylko ad personam potrafisz? żyły mam mocne, ale Ty chyba nie wytrzymujesz. Zastanawiasz się czy dobrze zrobiłeś sprzedając po 1 gr, czas pokaże. Ale to nie oznacza, że inni też mają oddać po 1 gr, uszanuj odmienne oceny. Bo skoro nie masz akcji i nie możesz już patrzeć na te coś, to po co dalej szarpiesz swoje nerwy?
"czep się tramwaja albo swojej baby"
człowieku przeczytaj to jeszcze raz i zastanów się nad stanem swojego umysłu, jeżeli oczywiście jeszcze jest nad czym. Piszesz cały czas na forum, bez najmniejszego odniesienia do rzeczywistości. Zacząłeś nawet już na forum apele do prezesa GPW:) Ceniłem Twoje żarty, ale zacząłeś przekraczać poziomy śmieszności i żartu, a wkroczyłeś na teren urojeń.
Halo tu ziemia!