To ja się pytam jak to możliwe, że nie dość, że anulowali akcje bez jakiejkolwiek podstawy prawnej to jeszcze zrobili to z naruszenie podstawowych zasad, to znaczy, że chyba trzeba złożyć kolejne zawiadomienie do prokuratury w tym przypadku na KDPW i biura maklerskie.
Ja osobiście uważam że to właśnie ci nieudacznicy doprowadzili do bezpodstawnego anulowania naszych akcji - a teraz udają że wszystko odbyło sie zgodnie z prawem Wyrok sądu amerykańskiego , którego nie było itp itd....
Jaki papier dostaniesz na anulacje akcji ja niedostałem bo mi takiego czegoś nie dadzą dali mi tylko ostatnie transakcje i że posiadałem akcje w dniu kiedy mi anulowali
Należy wysłać pismo do biura maklerskiego z zapytaniem kiedy, na jakiej podstawie i ile anulowali akcji CEDC, jak ktoś ma z tym problemy to mogę wysłać wzór pisma bo trzeba mieć jakiś dowód na to, że się akcje miało i że je anulowali.
można takie zapytanie wysłać mailem i mailem odpowiadają. Ja tak zrobiłem. Ale nasunęła mi się myśl, czy nie powinniśmy złożyć na podstawie działań giełdy,knf i innych instytucji które maczały palce w anulacji akcji, zapytania do sądu najwyższego czy to wszystko było zgodne z prawem
Należy wysłać pismo do biura maklerskiego z zapytaniem kiedy, na jakiej podstawie i ile anulowali akcji CEDC, jak ktoś ma z tym problemy to mogę wysłać wzór pisma bo trzeba mieć jakiś dowód na to, że się akcje miało i że je anulowali.
Jeśli nie stanowi to kłopotu ,prosił bym o wzór na wilkniro małpa onet.pl
z góry dziękuję
Dnia 2014-04-04 o godz. 14:49 ~pikuś napisał(a):
> Wysłane - proszę działać, Pozdrawiam
Dnia 2014-04-04 o
> godz. 13:58 ~xxx napisał(a):
Jeśli nie stanowi to kłopotu
> ,prosił bym o wzór
> na wilkniro małpa onet.pl
z
> góry dziękuję
PIKUŚ - WYDRUKUJ TO TU ZOBACZEMY CZY TEN NA USŁUGACH TOWARZYSZA TO SKASUJE BO SIĘ BĘDZIE BAŁ O SWOJĄ SMIEDZĄ D............ !!!!!
Miejscowość, 2014- 04-05
Imię i nazwisko
adres
do korespondencji
Dom Maklerski
XXXX XXXXXX
ul. XXXXXX
02-515 XXXXX
W związku z wykreśleniem z mojego rachunku inwestycyjnego
nr ………………… prowadzonego w Domu Maklerskim XXXXXX akcji spółki CEDC oznaczonych kodem ISIN: US1534351028 wnoszę o przekazanie mi w formie pisemnej informacji na jakiej podstawie, którego dnia i jaką ilość akcji spółki CEDC z mojego rachunku inwestycyjnego wykreślił Dom Maklerski XXXXXXXXXXXXXX.
Orientuje się na temat pierdlów u nas słabo są strzeżone i nie ma w nich dobrych zaięc trzeba szukac za granicą a już wiem gdzie tylko trzeba zrobic rozeznanie - bo inaczej to tych naszych akcji nam nie zwrócą małymi kroczkami do celu ??? ( może byc gotówka jeszcze lepiej !!!!!! a bejberówy nie napije się nigdy choc by szybko uregulowali należności wobec mnie ) heee... heeee...