olka, - tm może i upchnie, ale nie na tym poziomie - jest za cwany żeby tak tanio puścić jak może wziąć 5, a może 10 razy więcej, a jak zacznie się większe kupno to i będą chętni na papier, aby cos zarobić - to tylko kwestia czasu ; nie wiadomo też kto wziął te 50 tys 24 marca po 3,83 zł i na pewno kupił nie po to aby stracić
mam nadzieję, że nie celowo, a przez pomyłkę wprowadzasz błędne informacje - jeżeli o tym piszesz to powinieneś wiedzieć - to jest z raportu, że tm kupił 17 lutego 194570 szt akcji po ponad 2 zł, a ma ich razem 228167 szt czyli przed zakupem miał 33597szt - nie wiem po ile kupionych - nie chce mi się szukać, ale to też na upartego może dałoby się wykopać - więc nie wiem skąd wziąłeś ilość 60 tys i cenę 0,6 zł chyba z sufitu, a jeżeli masz takie informacje to podaj linka
szczerze?,to stare info tuz przed jazdą ,nie wiem ile ma teraz ale ja spolki z tym panem omijam z daleka,PMI-tam o mało ducha nie wyzionołem...jak sobie przypomnę to mi słabo się robi
róbta co chceta to sa przecież wasze pieniądze
p.s
jak spojrzysz na AD ROCZNE TO TAM WIDAC KIEDY TO MIAŁO MIEJSCE
mi się nie chce szukac bo ani nie mam papiera ,ani nie chcę go mieć
ale zycze abyście chociaż nie stracili
pozdr
jak nie masz akcji i jak piszesz omijasz te spółki - to co tu robisz ? nie rozumiem ciebie - jaki masz w tym interes ?, że tu piszesz błędne informacje dotyczące spółki - czy tak bezinteresownie zniechęcasz innych do spółki ? czy chcesz nagonić i tanio kupić ?
Dnia 2014-03-28 o godz. 14:37 ~streetbass napisał(a):
> z sentymentu,gralem na tym jak chodzilo po zecie
pozdr
zapraszam na społkę:) wisiała na widłach 4 dni,mało akcji w obrocie,powoli spekkuła się szykuje .Można spojrzeć .Streetbass widzę,że na "fluidzie" nie piszesz? :):)i masz rację ,tam to już nie spółdzielnia,ale sekta działa.pozdro