• Elitarny klub Autor: ~michał Krk [89.72.92.*]
    ile tam na elitarnym klubie zostało akcji? wszystko już skupili czy jeszcze coś jest?
  • Re: Elitarny klub Autor: ~Jasna [83.20.156.*]
    jeszcze jestesmy a ile to juz sobie sam zobacz
  • Re: Elitarny klub Autor: ~aa [89.72.151.*]
    elitarny klub umoczonych w akcje
    nice :-)
  • Re: Elitarny klub Autor: ~qq [91.57.183.*]
    Nawet Inwestor długoterminowy przestał się coś udzielać, kiedyś nawet pytałem czy jeszcze posiada akcje ale zostałem bez odpowiedzi.
  • Re: Elitarny klub Autor: ~BEN [78.88.209.*]
    Spokojna wasza rozczochrana taka sytuacja na tej spółce to normalka. Jestem tu półtora roku i wiem co mówię. Potrafi się kisić na zerowych obrotach nawet miesiąc by w jednym dniu ni z gruchy ni z pietruchy wskoczyć na miliony. Tu można się nieźle obłowić w przedziale 50/80 trzeba tylko spokojnie odczekać swoje i nie przejmować się mizerią bo jest to bardzo złudne na tym papierze!
  • Re: Elitarny klub Autor: ~qq [91.57.183.*]
    W takim razie spoko...jak tyle czasu tu jesteś Ben to znasz ją dobrze...ja to trochę nowy tu jeszcze jestem, może od miesiąca... i chętnie się uczę od starszych stażem.Pzdr.
  • Re: Elitarny klub Autor: inwestor_dlugoterm [95.49.91.*]
    ja oczywiście jestem na pokładzie. Moje zlecenie pierwsze na 190 000 akcji stoi-każdy może sprawdzić. Poniżej 50 gr dokupuję cały czas. Nie śledzę codziennie forum Westy, ale możecie być pewni, że ja okrętu nie opuszczę.
  • Re: Elitarny klub Autor: ~qq [91.57.184.*]
    Dziękuję za odpowiedź Inwestorze,niby nic ale jakoś raźniej w grupie.Pozdr.
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.