Według mnie chce kupić po 0,07 dzisiaj stało pół bańki przez ponad godzinę i nie było odważnego żeby mu wrzucił , a póżniej na kupi dołożył jeszcze miliona i też mu nikt nie dał , chociaż też dłuższą chwile to stało , ale póżniej wycofał. . Cały czas od paru tygodni bierze na 0,07 i wystawia na kupi. Być może przerzucają między sobą , w co wątpie. Dzisiaj na Mostku - Zalewska chyba swoją resztkę do spodu wywala , a tu wygląda na to że amunicja się im skończyła lub kończy ???
Wydaje mi się, że jeśli to spadnie do 0,03 lub niżej to jest pozamiatane i raczej będzie to wałek, choć mogę się mylić. Jeśli majątek spółki to ponad 90 mln zł. a akcji jest niecałe 90 mln, to jakim cudem jest cena 0,07 zł? Gdzie info o wykupie obligacji? Albo grają na wyciągnięcie jak najwięcej akcji z rynku, albo jesteśmy już w czarnej doopie i możemy się pożegnać z całą zainwestowaną kasą. Jeśli zbierają to cena pójdzie bardzo wysoko , jeśli wałek to wiemy gdzie jesteśmy , ale wtedy warto jako drobni się zebrać i walczyć prawnie przeciw zarządowi , bo za takie coś moim zdaniem powinni siedzieć. Na marginesie , gdzie jest nasz główny pocieszyciel, optymista , wizjoner świetlanej przyszłości itp.... Hybybyby?