Ku przestordze. Nie wchodzic w balona z plynnoscia rowna prawie 0. Tylko Klub Mlodego Leszcza moze sobie pozwolic na zamrozenie kapitalu na dlugie lata.
Sa mlodzi, czas im nie szkodzi. Maja jeszcze pare lat do emerytury. ;-) Proponuje im jednak lokate w banku.
50 najlepszych ZLECEŃ KUPNA
Cena Wolumen
3,49 40
3,48 440
3,34 100
3,26 500
3,25 460
3,22 400
3,16 100
Zapisz sie do Klubu Mlodego Leszcza !!! Masz silny charakter. Ja zrealizowalbym zysk i odkupil znowu po 2 zl. No aleto juz twoja sprawa.
Bylo duzo szumu i dlatego kurs rosl. Ale to nie sa fundamenty. A gdzie te wszystki umowy ?
Dnia 2014-01-04 o godz. 18:58 ~Pytanie napisał(a):
> Uwaga tez na Klub Mlodego Leszcza KMI vel KML. Umoczyl i
> teraz chce wyjsc z tego gniota !!!!
Moge kupic ale po 50 gr
> max !!!
TO JEST ZAMRAZARKA NA DLUGIE LATA !!!!!!!!!!!!
Tak, tak a świstak siedzi i zawija... Parę wątków niżej wieszczyłeś 2 zł do świąt, teraz chcesz kupować ale po 50 gr. Albo się napaliłeś na kupno taniej akcji albo masz używając Twojego tonu wypowiedzi nierówno pod sufitem. Albo jedno i drugie. Nie interesuje Cię ta spółka to po co chwilę piszesz to samo ( z resztą jak KMI).
Tymczasem Ekopol podpisał umowę na dofinansowanie ze środków Unijnych w kwocie prawie 0,5 mln złotych.
Dnia 2014-01-10 o godz. 13:12 ~Pytanie napisał(a):
> No i nastepny smutny leszcz sie ujawnil. Chcialby wywalic,
> ale nie ma jak, a akcje leca na leb.
BALON PEKA !!!!
PS.
> Dofinansowanie dostaje kazda spolka. To jest rozdawanie i
> marnowanie pieniedzy !!!
Ja tam nie widzę żeby leciały na łeb na szyje ale każdy stosownie do poziomu zdrowia psychicznego widzi to co widzi. Kończę z szanownym Panem Pytaniem dyskusję na tym żenującym poziomie
Żegnam i pozdrawiam:)
No wlasnie to mnie dziwi, dlaczego ta spolka ma byc czarnym koniem NC?
To jest BALON z C/Z = 60 po 3 kwartalach. W 2012 roku zarobili na czysto
AZ 75 tysiecy zlotych przy 100 mil przychodow !!! Chyba warzywniak wyciaga wiecej.
Nie da sie ukryc, ze koszty maja olbrzymie. Prezes i spolka musza przeciez z czegos zyc !!!
Po co wyplacac dywidende, jak mozna sobie wziac fajna pensje. To chyba motto tej firmy
Moim zdaniem wynagrodzenia w tej firmie są na normalnym poziomie
sporo kosztów ponoszą w pierwszej fazie współpracy z klientami dlatego umowy są podpisywane na dłuższy okres
poczekaj na raport za IV kwartał i wtedy zobaczymy jaki będzie C/Z