4,40 - 4,50 już jutro - do końca roku 3,20 ... luty 2014 - 1,70 - 2,00 pln. Pozdrowionka jack - dobieraj na maxa :-) tylko klika ładnych mln potrzebujesz gotówki.
Nie chcą mi wrzucać poniżej 5.pln. Ja się nie boję a takie bzdury o 2.pln. czytam tutaj od kilku lat i K... nic. Człowieku to BARDZO DOBRA SPÓŁKA a te spadki to celowa robota Tow. WYSTRASZONE czas zbierać i odjazd w górę. Ja zarobię o mnie się nie martw !!! Zdania nie zmieniam 8,50 pln kiedy-nie wiem. Może grudzień może wiosna ? tego nikt nie wie.
Nawet spadek o 50% mnie nie rusza !!! jestem ZAROBIONY i mam komfort psychiczny na tej spółce. A że tu ludzie się boją wcale się nie dziwię przy takich cyrkach-paleniu głupa. Wczoraj poniżej 5 pln. chwyciło mnie z "dziwką" na zamknięciu 4,96 ale nie kupiłem bo kasa mi się skończyła-nie było dużo. Ale dzisiaj to już inna sprawa mimo to poniżej 5 NIE ! udało mi się kupić-niestety. Stałem na 4,99 ale nie wrzucali na 4,86 też stałem i nic ! Nie do końca z tymi spadkami jest tak jak niektórym się wydaje. Ja stoję na K i sprzedaży to coś wiem na ten temat. Najbardziej spada jak nie ma (dużych ) obcych zleceń na kupnie Pozdrowionka
Dużo zarobiłem w tym roku na Badziewiaku. Tylko dzisiaj już dokupiłem kilka tysięcy-dalej stoję !!! Co kupić ? Deweloperka ma 390 % do odrobienia strat z 2007 roku. A JWC zawsze ma zyski na +++ uważam że to świetny zakup na długi i krótki termin po obecnych cenach.Zdania nie zmieniam 1-przystanek 8,50.pln. w najbliższym czasie. Pozdrowionka