powyżej 0,12 zł. są już ugotowani. Przykra wtopa. Chyba , że walne nas tak walnie, że wyrwie z foteli. Ale to tylko życzenia. Niby nadzieja umiera ostatnia i ja ją jeszcze mam, ale chyba jednak jedziem na 2 fixingi po tym co się tu dzieje.
....pewnie tak, ale już nie jesteś cbś, ....nie wiem co tam Patrowicz zaplanował dla mewy, na razie na mostostalu jego naganiacze aż kipią na forum i przewalanie trwa w najlepsze, podobny numer co na intakusie, pozytywna informacja i nic się z kursem nie dzieje, do tego sporo niepewności, tak by zachecić do sprzedaży, ...no i na mewie olanie ludzi i brak informacji i na intakusie to samo ......ale pewnie wam się odpłacą tym samym, nikt wam tego z zewnątrz nie kupi, a wasi naganiacze mają swoich znajomków i podkopują swego władcę, dlatego podbitki sa tak krótkie ........tak więc powodzenia w dalszym olewaniu ludzi .....hehe....
Kolego Hybybyby, czy ty jesteś paranoikiem? Czy może naganiaczem i słupem patro. Człowieku ja jestem zwykłym wkoorwionym drobnym akcjonariuszem, mającym jakieś tam nadzieje bo po to kupowałem. Daj spokój , bo to naprawdę wygląda na paranoje z twojej strony. Choć faktycznie nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie. Pamiętaj o 8 przykazaniu, bez względu na wiarę i przekonania.
...nie no oczywiście, daleko mi do paranoi, ....no i dokładnie wiem kim jesteście, .......także ciemnotę możesz wciskać swojej babci i choć masz ten sam nick i jesteś z tej samej drużyny co wyżelowany, to na pewno nim nie jesteś .........a teraz na temat, to nie wiem czy patrowicz będzie chciał dwóch fiksów dla mewy i mostostalu, .....mewa ma mały ff i łatwo ją wyciagnąć, tym bardziej, że kapitalizacja teraz to 8 mln zł, a na ciagłych łatwiej się ukryć z przewalaniem akcji ......nie wiem też , jak to jest konkretnie, czy po ostatnim kwartale tego roku bedzie stara weryfikacja na dwa fiksingi czy mewa mogłaby się tam kwalifikować z tego tworu zwanego strefą niższej płynności ,....bo do listy alertów się nie kwalifikuje, nowa uchwała ma obowiazywać od 1 stycznia a pierwsza weryfikacja od 27 marca, więc zobaczymy ......i powodzenia w dalszym olewaniu ludzi , myśle, że juz dawno macie świadomośc, że dupczycie siebie nawzajem wystarczy spojrzeć na obroty na fonie czy atlantisie, NIKT, i nawet nie pomoże żadna rekomendacja DM pko BP, ciekawe ile dostali za to że wydali rekomendację dla atlantisu hehehe, i czy ich klijenci nie są teraz szczęśliwymi posiadaczami akcji tej perły ...?????wiesz o czym piszę NIE !!!
Powiem Ci kolego, że chyba masz dużo racji. Muszę przyznać jeszcze raz , iż wprawiasz mnie w dobry nastrój prowadząc ze mną dialog i wpisując mnie do grupy prawdziwych grubych świńskich ryjów. Może jednak coś zarobimy i nie wszystko stracone. Jak myślisz?
MSX będzie się działo tutaj MEWA to perełka super firma ,potencjał ropa naftowa plus węgiel plus wydobycie złota wraz MSX i powstanie MEGA MEWA biznes stulecia ja tam nie tracę wiary kupiłem po 0.22 zaczną podbijać znajdą się nowi jelenie i MEWA w terenie ,a niby czemu mają sprzedawać za grosze jeśli taka firma jest warta miliony to te nasze parę groszy na nic tu się nie zda, moim zdaniem kwestia czasu MSX też kupiłem choć wydaje mi się że Mewa to dla nich żyłą złota tak uważam a jak jest naprawdę to nie wiem ,nie wydaje mi się żeby wydawali tyle kasy tylko po to żeby nas drobnych wywalić na parę tys. w końcu to inny świat i inne realia , Ci co będą kupować 0.30 po 40 może po 0.60 będą mieli więcej zmartwień niż my zwłaszcza po 0.10 im tez się nie opłaca w końcu to również inwestorzy tylko MEGA
to nie bankrut i jeśli tyle milionów znajdowało kupców po 0 .11 do 0.18 to były miliony akcji nie kupił to Kowalski z PKP Dworca Centralnego ani żaden Her Szper tylko Carlos Slim Helu wraz z Rodziną Polski o nazwisku REKINY z Meksykańskiej Doliny razem w uznali że Meksyk i POLSKA jak nigdy są na tym samym poziomie gospodarczym wszystko możliwe i chyba uznali że MEWA powinna być MEGA MEWA
MSX jest wyprzedawany MEWA -nie ,MSX info jest jak na Petrolinvest tylko MSX kosztuje teraz 0.10 groszy a będzie po 10 zł jak znajdą pierwszą sztabkę złota Mongolia w szoku Cud nad Mongolią nie ważne i oto błękitna MEWA ma zlecenie transport sztabki do POLSKI i zaczynamy nie dowierzać a jednak można i tak oto powstało jedno wielkie korsomcjum biznes stulecia NEWS TIME donosi że MEWA się wznosi