jak ja dosypie to będzie, ho ho ho, na ostatnim fiksie było 7 milionów po 0.01, do dzisiejszego dnia uszy mnie swędzą ze wstydu, że tego nie podebrałem , ale i tak patrzą na mnie jak na dziwoląga , psia krew "inwestor"
na tę chwilę mamy 23.142.063 , maile wciąż napływają, ale przeważnie są to już małe pakiety, szczyt zgłoszeń chyba mamy już za sobą............. myślałem że będzie trochę wiecej........wydaje mi się, że na parkiet i bankier 90% inwestorów indywidualnych zagląda...
w takim razie....zaryzykuje stwierdzenie że 70-80 mln akcji HBP mają w portfelu tzw
"grubasy" i patrząc na obroty musieli to zbierać w przedziale 5-20 gr.....dziwne.....giełda to giełda oni też nie mają patentu na zarabianie też tracą ale.....dlaczego w takim razie nie zrobili podbitki..., mieli tyle czasu 6 miesięcy....tym bardziej że w pierwszych miesiącach póki syndyk nie zaczął sprzedawać majątku, zleceń sprzedaży było bardzo mało, można było
zrobić wszystko....artykuł w prasie hiszpańskiej że jest chętny na przejęcie itp.....dziwne bardzo....,kiedyś ktoś napisał na naszym forum że to.....najdziwniejsza upadłość spółki jaką jego oczy widziały....., "grubasy" musiały umoczyć z 10 mln zł na akcjach HBP...............