• pytanie do Pete Autor: ~Gruby [85.183.126.*]
    jak oceniasz dzisiejszy raport? Cos ci sie szczegolnego rzucilo w oczy? Korki od szampana juz u Ciebie strzelaja czy narazie umiarkowany optymizm?:) Pozdr.
  • Re: pytanie do Pete Autor: ~zebu [213.156.116.*]
    Pisze wszystko pięknie w raporcie.
    Radzę brać. Tu jeszcze dziś może być atak na widełki i 2 zł.
  • Re: pytanie do Pete Autor: ~pete0507 [82.132.237.*]
    Optymizm dokladnie taki sam jak przed raportem.Wykazali zysk.Szalu nie ma,ale nie jest najgorzej.Raportu jeszcze szczegolowo nie czytalem
    Strata na sprzedazy,Mniej kasy w kasie,Zysk zrobiony zabiegami ksiegowymi :) to mi sie tak na szybko rzucilo w oczy.
    Dla mnie wazne sa tylko 3 rzeczy
    -emisja akcji,lub jej brak
    -dotacje
    - zysk netto
    :)
    Zainwestowalem bardzo male pieniadze i mam czas :)
    Takze wachania po 10 % dziennie mnie nie ruszaja :)
  • Re: pytanie do Pete Autor: ~Gruby [85.183.126.*]
    ja sentymentu do papieru nie mam zandego, bo stracilem tutaj w zeszlym roku, wiec podchodze bardzo chlodno i technicznie to waloru. Powiem szczerze ze wlasnie AT mnie narazie tutaj trzyma bo wyglada to bardzo dobrze na wykrecie. Podobnie jak ty mam czas, zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie. W zeszlym roku kamili ludzi informacja ze chca przejsc na glowny, teraz tematem przewodnim sa dotacje:) Kreatywnosc ludzka nie zna granic.....Trzym sie Pete odezwe sie wieczorem
    Ja sentymentow nie mam do zadnyh papierow.Chyba,ze do papieru toaletowego :D
    Na spolce jest wielu napalencow,ale prawda jest taka,ze im ich mniej tym lepiej.Teraz przez tydzien beda odpaly,rakiety,uciekajace pociagi i bog wie co jeszcze.
    Przykro mi to pisac,ale wzrosty sie zaczna dopiero jak Ci krzykacze znikna.Taka prawda.

A co w raporcie jest takiego super?Gdyby nie zabiegi ksiegowe to by byla strata.

Spolka dostala szanse w postaci dotacji.Jak ja wykorzysta to wstanie z kolan,a jak nie to padnie na lopatki.

Takie moje zdanie.
    Pozdrawiam
    Tu niczym ludzi nie karmią. Dotacja już jest faktem, inwestycje także. Przejście na GPW też będzie mieć swój finał za jakiś czas.
    A póki co radzę brać i nie obrażać się na firmę. I odrobicie tu straty z zeszłego roku i jeszcze sporo zarobicie.
  • Re: pytanie do Pete Autor: ~pete0507 [82.132.239.*]
    W zeszlym roku tu zarobilem.A takich pewniakow jak Ty bylo wielu :)
    Tak, tak zarobiłeś - chyba na skupie złomu:) Co za dziecko.
    Otoz tak niektorzy zarabiaja a nie tylko traca.Pewnie to dla Ciebie nowosc :D
    Dzieckiem juz od wielu lat nie jestem,choc bardzo bym chcial.Za miesiac Ciebie juz tu nie bedzie,sprzedaz z malym zyskiem,albo strata zeby ratowac resztki kieszonkowego.
    Takich krzykaczy juz bylo wielu.I za kazdym razem jest ten sam scenariusz.Pojawiaja sie na podbitce,krzycza wieszcza zlote gory a po zjezdzie kursu znikaja i juz nie wracaja
    :D
  • Re: pytanie do Pete Autor: ~andru [83.21.125.*]
    za miesiąnc bęndziemy latac po 4zyle
[x]
OPENNET 0,00% 0,13 2017-06-13 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.