• super info !!!!!!!! Autor: ~ssi !!!!!!!! [81.26.5.*]
    29.10. Warszawa (PAP/EBI) - Raport Bieżący nr 40/2013
    Zarząd PSW Capital S.A. podaje do informacji publicznej, iż parafowała z firmą Cameron Private Investment Ltd z siedzibą w Izraelu list intencyjny dotyczący sprzedaży 211.224.000 (dwustu jedenastu milionów dwustu dwudziestu czterech tysięcy) akcji stanowiących 91,82% (dziewięćdziesiąt jeden i osiemdziesiąt dwie setne procenta) kapitału zakładowego spółki pod firmą Weglopex Holding S.A. z siedzibą w Warszawie.
    Strony przedmiotowego listu intencyjnego rozpoczęły negocjacje mające na celu nabycie przez Cameron Private Investment Ltd wskazanego pakietu akcji spółki Weglopex Holding S.A. w terminie do dnia 18 listopada 2013 roku.
    W ocenie Zarządu Emitenta zawarcie powyższej transakcji na korzystnych warunkach stwarza szanse dalszego dynamicznego rozwoju spółki. Przychody uzyskane z ewentualnej sprzedaży wzmiankowanego pakietu akcji mają posłużyć do ustabilizowania sytuacji finansowej Emitenta (w szczególności pokrycia wymagalnych zobowiązań) oraz kontynuowania działalności inwestycyjnej.
    Podstawa prawna: par. 3 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu “Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect"
    Więcej na: http://biznes.pap.pl i http://biznes.pap.pl/espi
    kom ebi abs/
    --------------------------------------------------------------------------------

Informacje zawarte w Serwisie PAP mogą być wykorzystywane
    wyłącznie dla własnych wewnętrznych potrzeb informacyjnych,
    bez prawa ich rozpowszechniania w jakiejkolwiek formie oraz
    udostępniania osobom trzecim
  • Re: super info !!!!!!!! Autor: ~psw [83.26.174.*]
    rubikon rok temu sobet im sprzedawał
  • Re: super info !!!!!!!! Autor: ~P S W [83.4.93.*]
    A może Israel chce wejść bocznymi drzwiami .
    raczej rudy wyjść :-)))
  • Re: super info !!!!!!!! Autor: ~hmm [88.199.34.*]
    nie widzicie ze platinum sypie dalej akcjami? chwile po infie czekali i sypneli duzo po 3gr a ulica mimo to zbiera akcje po 4 a teraz po 5gr chce heh co za leszcze, a platinum zaraz znow sypnie na lewo kilka set kilo ma okacje wyjsc ale ma duzo bo kilkadziesit mln do sprzedania jeszcze, kurs dopiero sie zatrzyma na ok 1-2gr ulica tyle nie udzwignie .. ja stoje z boku kupie taniej a wy se kupujcie na gorce heh nigdy sie nie nauczycie a tak poza tym to nie wiadomo za jaka kwote jeszcze sprzedadza weglopexa moze tylko za 1mln zl i co? wtedy zrobia duza strate znow w nastepnym raporcie pswcapital bo oni maja weglopexa przeciez znacznie wyzej wycenionego przez to maja niskie c/wk ktore w rzeczywistosci jest wieksze ale co tam ulica tego nie widzi i lyka akcje heh potem bedzie patrzec i dziwic sie czemu to spada bo mialo rosnac niby czemu, jak nic dalej nie wiadomo i jest platinum co ma duzo akcji do sypniecia jeszcze bo z 10mln kary moze nie poradzic sobie nawet jak wysypie sie do 0 na psw to jeszcze inne spolki bedzie musial pewnie opchnac na dolkach by miec kase na pokrycie duzej kary pienieznej..
  • Re: super info !!!!!!!! Autor: ~ja [83.20.154.*]
    wy wierzycie że rudy to sprzeda ? choćby za bańkę ?
    założenie spółki w izraelu kosztuje 50 dolców, podpisanie listu intencyjnego - nic , a info wychodzi i może uda sie złapać nowego leszcza
    Pamietacie jak knur pisał przez 3 lata co kwartał że ciepłownie tuż tuż, na wyciągnięcie reki, jak wypłacił 2 dywidendy :)
    Teraz ryży niby sprzedaje wxp, a tak naprawde to sprzedaje pseudo info a drobnym będzie probował wcisnąc resztęakcji PCA
    Ile jest warta wydmucha z długami ? 10 kilo ? 20 ?
    A ile kar do KNF i US ? Ryży sie wpi ......ił po uszy, ale jeszcze kombinuje jak oskubać drobnych
    A dla przypomnienia knur prognozował w 2015 roku 1 mld przychodów
    Dnia 2013-10-29 o godz. 16:48 ~ja napisał(a):
    > wy wierzycie że rudy to sprzeda ? choćby za bańkę ?
    > założenie spółki w izraelu kosztuje 50 dolców, podpisanie
    > listu intencyjnego - nic , a info wychodzi i może uda sie
    > złapać nowego leszcza
    Pamietacie jak knur pisał przez 3
    > lata co kwartał że ciepłownie tuż tuż, na wyciągnięcie
    > reki, jak wypłacił 2 dywidendy :)
    Teraz ryży niby sprzedaje
    > wxp, a tak naprawde to sprzedaje pseudo info a drobnym
    > będzie probował wcisnąc resztęakcji PCA
    Ile jest warta
    > wydmucha z długami ? 10 kilo ? 20 ?
    A ile kar do KNF i US
    > ? Ryży sie wpi ......ił po uszy, ale jeszcze kombinuje jak
    > oskubać drobnych
    A dla przypomnienia knur prognozował w
    > 2015 roku 1 mld przychodów

i jeszcze to

"Zarząd, biorąc po uwagę możliwości jakie generuje w spółkach Weglopex Holding S.A oraz Weglopex Sp. z o.o. nowa strategia, dynamika rozwoju oraz pozycja na rynku, szacuje wartość sprzedaży posiadanych pakietów akcji na poziomie 25-40 mln. USD."

• Re: super info !!!!!!!! Autor: ~stoik [193.59.32.*]
    LIST INTENCYJNY ma wartosc mniej wiecej obietnic o kopalniach i elektrowniach.....wiec zalecam ostroznosc szczegolnie znajac dotychczasowe dokonania panow K.
  • Re: super info !!!!!!!! Autor: ~mondry [176.106.32.*]
    Scenariusz jak wyżej , ale najpierw trochę podciągną do 0,10 i potem sru na dół i kilka milionów akcji mniej w portfelu .
  • Re: super info !!!!!!!! Autor: ~emmo [89.73.83.*]
    Jak sprzedadzą WH to PCA w zasadzie przestanie być cokolwiek warte bo reszta spółek przypomina zabawę w ściganie niejakiego Krawczyka.
  • Re: super info !!!!!!!! Autor: ~hmm [88.199.34.*]
    watpie by nawet na 10gr podbili zwazywszy ze zaraz po infie zaczal dalej grubas(platinum?) wywalac duzo po 3gr pozniej chwile sie wstrzymal doszlo na 5gr na fixie i od jutra znow pewnie zasypie milionami akcji popyt tym razem moze na 2gr zejdzie kto wie.. tam mozna sie ustawic z kupnem albo i po 1gr po co ryzykowac heh :D
  • Re: super info !!!!!!!! Autor: ~olo-psw [82.143.177.*]
    a to sie zdizwisz bo po 5 gr to policz ile wyjdzie, jak narazie to te 40tysi to ja wyłozyłem i oddam Wam po 15
  • Re: super info !!!!!!!! Autor: ~gumiak [178.36.52.*]
    Dokładnie. Haha, co to za firma? Cameron Private Investment Ltd? Jakiś krzak, podobnie jak Kuzbas Carbon Trade i Coscola Holding. Skoro to taki inwestor to czemu o nim głucho w necie? Na izraelskiej stronie można zamówić raport na temat tego cudu. Polecam tym, którzy uwierzyli w kolejną bajkę krawców. Ci co siedzą tu dłużej doskonale wiedzą co w nim będzie: jedynym majątkiem spółki z Eliat będzie skrytka pocztowa :P

Swoją drogą głupota krawców mnie poraża. Skoro ich poczynaniom przygląda się KNF i być może prokuratura, a oni nadal powielają swój schemat oszustwa: lipne info, podbitka, wywałka. Trzeba zgłosić do KNFu, żeby w najbliższych dniach przyglądali się stanowi posiadania funuduszy ze stajni platium.
  • Re: super info !!!!!!!! Autor: ~aaa [91.235.253.*]
    ludzie opamietajcie się, poniesli szybko sprzedawajcie. Ja swego czasu sprzedałam po 0,15 ze stratą,która rozliczy mi PIT za cały rok na zero. Ale Już przebolałam, Straciłam 2 lata hossy i jeszcze strata. NIGDY WIĘCEJ !!!
    i coś strasznie im spieszno
    bo w trzy tygodnie chcą pozbyć się lidera sprzedaży węgla :-))
    co go Włodek na 40 mln USD wyceniał
  • Re: super info !!!!!!!! Autor: ~3 ZŁ [83.26.251.*]
    Najciekawsze jest ze wartość Weglopexu przesyzsza kapitalizacje PSW -UUUU.
[x]
PSWCAPITA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.