29.10. Warszawa (PAP/EBI) - Raport Bieżący nr 40/2013
Zarząd PSW Capital S.A. podaje do informacji publicznej, iż parafowała z firmą Cameron Private Investment Ltd z siedzibą w Izraelu list intencyjny dotyczący sprzedaży 211.224.000 (dwustu jedenastu milionów dwustu dwudziestu czterech tysięcy) akcji stanowiących 91,82% (dziewięćdziesiąt jeden i osiemdziesiąt dwie setne procenta) kapitału zakładowego spółki pod firmą Weglopex Holding S.A. z siedzibą w Warszawie.
Strony przedmiotowego listu intencyjnego rozpoczęły negocjacje mające na celu nabycie przez Cameron Private Investment Ltd wskazanego pakietu akcji spółki Weglopex Holding S.A. w terminie do dnia 18 listopada 2013 roku.
W ocenie Zarządu Emitenta zawarcie powyższej transakcji na korzystnych warunkach stwarza szanse dalszego dynamicznego rozwoju spółki. Przychody uzyskane z ewentualnej sprzedaży wzmiankowanego pakietu akcji mają posłużyć do ustabilizowania sytuacji finansowej Emitenta (w szczególności pokrycia wymagalnych zobowiązań) oraz kontynuowania działalności inwestycyjnej.
Podstawa prawna: par. 3 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu “Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect"
Więcej na: http://biznes.pap.pl i http://biznes.pap.pl/espi
kom ebi abs/
--------------------------------------------------------------------------------
Informacje zawarte w Serwisie PAP mogą być wykorzystywane
wyłącznie dla własnych wewnętrznych potrzeb informacyjnych,
bez prawa ich rozpowszechniania w jakiejkolwiek formie oraz
udostępniania osobom trzecim
nie widzicie ze platinum sypie dalej akcjami? chwile po infie czekali i sypneli duzo po 3gr a ulica mimo to zbiera akcje po 4 a teraz po 5gr chce heh co za leszcze, a platinum zaraz znow sypnie na lewo kilka set kilo ma okacje wyjsc ale ma duzo bo kilkadziesit mln do sprzedania jeszcze, kurs dopiero sie zatrzyma na ok 1-2gr ulica tyle nie udzwignie .. ja stoje z boku kupie taniej a wy se kupujcie na gorce heh nigdy sie nie nauczycie a tak poza tym to nie wiadomo za jaka kwote jeszcze sprzedadza weglopexa moze tylko za 1mln zl i co? wtedy zrobia duza strate znow w nastepnym raporcie pswcapital bo oni maja weglopexa przeciez znacznie wyzej wycenionego przez to maja niskie c/wk ktore w rzeczywistosci jest wieksze ale co tam ulica tego nie widzi i lyka akcje heh potem bedzie patrzec i dziwic sie czemu to spada bo mialo rosnac niby czemu, jak nic dalej nie wiadomo i jest platinum co ma duzo akcji do sypniecia jeszcze bo z 10mln kary moze nie poradzic sobie nawet jak wysypie sie do 0 na psw to jeszcze inne spolki bedzie musial pewnie opchnac na dolkach by miec kase na pokrycie duzej kary pienieznej..
wy wierzycie że rudy to sprzeda ? choćby za bańkę ?
założenie spółki w izraelu kosztuje 50 dolców, podpisanie listu intencyjnego - nic , a info wychodzi i może uda sie złapać nowego leszcza
Pamietacie jak knur pisał przez 3 lata co kwartał że ciepłownie tuż tuż, na wyciągnięcie reki, jak wypłacił 2 dywidendy :)
Teraz ryży niby sprzedaje wxp, a tak naprawde to sprzedaje pseudo info a drobnym będzie probował wcisnąc resztęakcji PCA
Ile jest warta wydmucha z długami ? 10 kilo ? 20 ?
A ile kar do KNF i US ? Ryży sie wpi ......ił po uszy, ale jeszcze kombinuje jak oskubać drobnych
A dla przypomnienia knur prognozował w 2015 roku 1 mld przychodów
Dnia 2013-10-29 o godz. 16:48 ~ja napisał(a):
> wy wierzycie że rudy to sprzeda ? choćby za bańkę ?
> założenie spółki w izraelu kosztuje 50 dolców, podpisanie
> listu intencyjnego - nic , a info wychodzi i może uda sie
> złapać nowego leszcza
Pamietacie jak knur pisał przez 3
> lata co kwartał że ciepłownie tuż tuż, na wyciągnięcie
> reki, jak wypłacił 2 dywidendy :)
Teraz ryży niby sprzedaje
> wxp, a tak naprawde to sprzedaje pseudo info a drobnym
> będzie probował wcisnąc resztęakcji PCA
Ile jest warta
> wydmucha z długami ? 10 kilo ? 20 ?
A ile kar do KNF i US
> ? Ryży sie wpi ......ił po uszy, ale jeszcze kombinuje jak
> oskubać drobnych
A dla przypomnienia knur prognozował w
> 2015 roku 1 mld przychodów
i jeszcze to
"Zarząd, biorąc po uwagę możliwości jakie generuje w spółkach Weglopex Holding S.A oraz Weglopex Sp. z o.o. nowa strategia, dynamika rozwoju oraz pozycja na rynku, szacuje wartość sprzedaży posiadanych pakietów akcji na poziomie 25-40 mln. USD."
LIST INTENCYJNY ma wartosc mniej wiecej obietnic o kopalniach i elektrowniach.....wiec zalecam ostroznosc szczegolnie znajac dotychczasowe dokonania panow K.
watpie by nawet na 10gr podbili zwazywszy ze zaraz po infie zaczal dalej grubas(platinum?) wywalac duzo po 3gr pozniej chwile sie wstrzymal doszlo na 5gr na fixie i od jutra znow pewnie zasypie milionami akcji popyt tym razem moze na 2gr zejdzie kto wie.. tam mozna sie ustawic z kupnem albo i po 1gr po co ryzykowac heh :D
Dokładnie. Haha, co to za firma? Cameron Private Investment Ltd? Jakiś krzak, podobnie jak Kuzbas Carbon Trade i Coscola Holding. Skoro to taki inwestor to czemu o nim głucho w necie? Na izraelskiej stronie można zamówić raport na temat tego cudu. Polecam tym, którzy uwierzyli w kolejną bajkę krawców. Ci co siedzą tu dłużej doskonale wiedzą co w nim będzie: jedynym majątkiem spółki z Eliat będzie skrytka pocztowa :P
Swoją drogą głupota krawców mnie poraża. Skoro ich poczynaniom przygląda się KNF i być może prokuratura, a oni nadal powielają swój schemat oszustwa: lipne info, podbitka, wywałka. Trzeba zgłosić do KNFu, żeby w najbliższych dniach przyglądali się stanowi posiadania funuduszy ze stajni platium.
ludzie opamietajcie się, poniesli szybko sprzedawajcie. Ja swego czasu sprzedałam po 0,15 ze stratą,która rozliczy mi PIT za cały rok na zero. Ale Już przebolałam, Straciłam 2 lata hossy i jeszcze strata. NIGDY WIĘCEJ !!!