• Napisałem do TVN CNBC Biznes.....(14.XI wyniki ) Autor: ~Oli [95.154.230.*]
    Siemka, napisałem do TVN CNBC Biznes emaila z proźbą o zaproszenie do studia naszego prezesa w celu oceny raportu za III kw a także przyszłości spółki.Mam nadzieję że cos z tego wyniknie.Z tego co pamietam to ostatnio prezes był w CNBC w 2011 roku więc napewno po tym czasie warto by było posłuchac co spółka osiągneła i jak widzi dalszy rozwój.
    Zachęcam was do tego samego, piszcie do TVN CNBC z proźbą o zaproszenie do studia naszego prezesa.Im więcej zobaczą takich emaili tym większe szanse na sukces.
    Pozdrawiam!
  • Re: Napisałem do TVN CNBC Biznes.....(14.XI wyniki ) Autor: kowal2200 [82.139.38.*]
    A niby po co? Opowie o postępowaniu prokuratorskim? Kłamca zostanie kłamcą. A pamiętacie jak po debiucie oświadczył: Nasza oferta skierowana jest do cierpliwych inwestorów. Mamy do zrealizowania wiele ciekawych przedsięwzięć, które na pewno będą procentować w przyszłości
  • Re: Napisałem do TVN CNBC Biznes.....(14.XI wyniki ) Autor: ~jaro_89 [67.159.36.*]
    Witam ,również mojego przyjaciela kowala a JA wysłałem chętnie posłucham co ma do powiedzenia takim jak JA czyli CiERPLIWYM i liczącym w przyszłości %
    Pozdrawiam i miłego handlu prawie wszyscy już patrzą na to ..., reszta włączy TVNCNBC BIZNES 14 :)
  • Re: Napisałem do TVN CNBC Biznes.....(14.XI wyniki ) Autor: kowal2200 [213.17.242.*]
    Z tego co widzę to już go tam sami "zaprosiliście" a tu ściemniacie że niby są chętni do wysłuchania co prezes ma do powiedzenia. Trzeba było przyjechać na walne i zapytać. A jaro liczy % które już zarobił na Nowej Wildzie razem z efem16-Pawłem Ż.
  • Re: Napisałem do TVN CNBC Biznes.....(14.XI wyniki ) Autor: ~Youngstown [93.174.93.*]
    Przestałem się tu prawie wypowiadać swoje wiem
    ale wysłałem chętnie posłucham też należe do cierpliwch .
    Kto cierpliwy niech wysyła , wysłałeś stiopa ?
  • Re: Napisałem do TVN CNBC Biznes.....(14.XI wyniki ) Autor: ~jaro_89 [67.159.36.*]
    Widze że przybywa cierpliwych i wysyła to może przyjaciel kowal się zdecyduje i kolege kazacha też namów do wysłania pozdrawiam .
    Notabene w FF spółki macie najwiekszy % z drobnych tu to czemu by nie posłuchać a jest o czym bo rok REKORDOWY i kto wie kto wie dywidenda bedzie bez niczego za cierpliwość w następnych latach zaczynając od 2014
    Zachęcam do wysyłania wszystkiego wszedzie i pozdrawiam
    ja swoje zrobiłem posłucham chętnie i policze % miłego handlu życze dziś i wogóle chyba się nie stałem tendencyjnym
  • Wysłałem. Autor: ~Łukasz [74.63.112.*]
    jw
[x]
PBOANIOLA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.