Nie bać się Sz.Panowie-e i brać ile wlezie ! ja " jack" to wam mówię po raz 355. Co z tego że spada jak nie chcą mi wrzucać dużych ilości.Teraz spółka odbiła od wsparcia wyznaczonego na 5,80.pln. po ostatniej korekcie impulsu wzrostowego! Teraz aby się zamknąć na 6,20 - 6,30.pln. droga do dalszych wzrostów będzie otwarta szeroko !!! na to właśnie liczę i dalej kupuję -3 X BRAĆ !!!!!!! RSI strefa pozytywna ,AD -MACD zapiernicza zgodnie z kierunkiem zmiany ruchu.Czego więcej szukać ??? MIODZIO JEST .
dupa nie kanał wzrostowy takie samo ścierwo jak ganty,budopole ,biotony i inne perełki sprzed lat,zarobili,zrujnowali i akcjonariuszy wydymali do cna,jestem długoterminowy tylko niech kiedys rośnie albo powinno się wypieprzać z giełdy ,właściciele pławią się w luksusch,budują sobie hotele,sprawiaja nowe laski za pieniądze,a ludzi mających akcje mają za idiotów.
dalej stoję na KUPNIE żeby im się w główkach nie poprzewracało ! Sprzedałem dużo akcji z innej spółki więc kasy mam sporo możemy powalczyć-Cwaniaczki !
To bierz z prawej zamiast drzeć japę, że ci nie chcą sypać. Nie dawno darłeś mordę, że nie chcą ci nasypać większych ilości. Dziś wysypali dużo, a ty dalej drzesz japę, że stoisz na kupnie. Chłopie, litości.
Wcześniej nie wyglądało to tak dobrze ! dlatego zastawiłem sporo na kupnie i odbiło !!! Nie mogę sobie pozwolić na znaczny spadek bo sporo nakupiłem ostatnio.Jak będzie dalej spadało będę się ustawiał na KUPNIE -nie mam wyjścia.Zwiększę zaangażowanie w Badziewiaka nr:4. pozdrawiam
wczoraj na zamknięciu wziołem po 5,77 pln. ale więcej mi nie wrzucili-dlaczego ? Zjazd na 5,76 był chwilowy jak zmodyfikowałem zlecenie kupna -odjazd! gdzieś tu jest już koniec tych spadków-palenia głupa.Akcji w wolnym obrocie nie ma już wcale !!! dalej powtarzam 3 X BRAĆ NA MAXA !!!!!!!!!!!!
No w koncu wystrzelilo, ale zabieralo sie do tego jak dziadek do sexu. Do konca nie wiedzial czy mu wyjdzie :) Teraz chyba juz tylko kierunek polnoc. Pozdrawiam
Najpierw trzeba było wyłuskać te przeklęte 6.pln. ale już po zabiegu. Zła wiadomość to taka że kasy już nie mam.Dzisiaj wyje.... wszystko co miałem teraz tylko północ mnie interesuje. Do Cecylii - ta spółka w tym roku dała mi zarobić na 2-nowiuśkie samochody z salonu !!! UKOCHANY BADZIEWIAK nr 4. a wiesz jaki jest Badziewiak nr. 1. ??????????? który w tym roku zdrożał z 2,70.pln. na ponad 7.pln. ??? i dał zarobić krocie. Pozdrawiam
Dnia 2013-10-24 o godz. 17:18 ~jack napisał(a):
> Najpierw trzeba było wyłuskać te przeklęte 6.pln. ale już
> po zabiegu. Zła wiadomość to taka że kasy już nie
> mam.Dzisiaj wyje.... wszystko co miałem teraz tylko północ
> mnie interesuje. Do Cecylii - ta spółka w tym roku dała mi
> zarobić na 2-nowiuśkie samochody z salonu !!! UKOCHANY
> BADZIEWIAK nr 4. a wiesz jaki jest Badziewiak nr. 1.
> ??????????? który w tym roku zdrożał z 2,70.pln. na ponad
> 7.pln. ??? i dał zarobić krocie. Pozdrawiam
A z jakiego segmentu te nowe autka możesz kupić ha ha ...
Najpierw trzeba było wyłuskać te przeklęte 6.pln. ale już po zabiegu. Zła wiadomość to taka że kasy już nie mam.Dzisiaj wyje.... wszystko co miałem teraz tylko północ mnie interesuje. Do Cecylii - ta spółka w tym roku dała mi zarobić na 2-nowiuśkie samochody z salonu !!! UKOCHANY BADZIEWIAK nr 4. a wiesz jaki jest Badziewiak nr. 1. ??????????? który w tym roku zdrożał z 2,70.pln. na ponad 7.pln. ??? i dał zarobić krocie. Pozdrawiam
Mostostal Warszawa njest w dobrym punkcie. koniec korekty, jesli oczywiscie dzis zakonczy sie " Przenikaniem" to jutro warto go wziac. Powinien dojsc min do ceny 6.60 czyli 20% na spoko mozna wyciagnac. Pozdrawiam
co będzie ? A Wy jak tam się zapatrujecie na naszego ukochanego Badziewiaka nr:4. Palenie głupa trwa-ostatni czas na uzupełnienie portfela po DOBREJ CENIE !!! koniec roku 8,50.pln. zdania nie zmieniam !!!! pozdrowionka dla odważnych.
Nie wiem czy zauwazyliscie 2 dni temu ktos lyknal w jednym momencie 100000 sztuk po 6.28. Obserwowalem temoment i mysle ze warto wejsc. Jest dalej prowzrostowo. A korekta, no coz jak w kazdej zdrowej spoce, musi byc. Tylko po dobrych wynikach dziwi mnie, ze az ponad 3% w dol.
kto mądry dokupi po tych cenach-wyniki świetne !!! Zysk netto 3-kw z 1,33 mln. na 7,10 mln.zł. wzr. prawie 6-krotnie ! a zysk operacyjny z 1,37 na 11,62 mln. !!!!!!!!!!! czego więcej wymagać ??? Skonsolidowane przychody wyniosły 77,08.mln. z 55,96.mln. Jeżeli JWC sprzeda 1000 mieszkań to wyniki będą jeszcze lepsze za 3-kw. sprzedał 703.
jack spokojnie, zeby nie bylo to samo co na MCI wyniki zaj...e a kurs ma to w D :). tu jest o tyle lepiej, ze JWC wychodzi dopiero z dolka i teraz z malej korekty a MCI jest przed korekta.
lepiej żeby tak nie było bo nakupiłem jak głupi -na maxa ! jeszcze dzisiaj biorę ile wlezie.Moim zdaniem przed nami 8,50 pln. długi termin powyżej 15.pln.
Widzę gołym okiem chęć powrotu powyżej 6,50-70.pln. nie mogę w tym pomóc bo kasa się wyczerpała i jestem zapełniony na maxa. Ostatni dzwonek do tanich zakupów.Teraz jak ruszy to odbijemy powyżej 7.pln.
Prawdziwy Inwestor nawet na takie głupoty nie zwraca uwagi a Ty kolego nie inwestujesz tylko bawisz się w sprawdzanie ortografii. W dupie to mam i twoje głupie komentarze !!!
Jack, niezły kibel się tu zrobił. Ktoś wywala na maxa. Wypadliśmy z kanału wzrostowego, poprzednia sesja to test linii trendu wzrostowego od dołu, a dzisiejsza to odbicie od niej. Jack, nie wiem czy nie trzeba sie ewakuować, szok. Przebicie 6.3 dopiero neguje mega negatywny obraz.
Jak mogę się ewakuować ? Jak rzucę na sprzedaż to co kupiłem kurs spadnie oooooooo !!!! albo i więcej. Nawet nie chcę pisać na ile.Myślę że to celowa robota z tym zaniżaniem kursu.JWC nadal jest bardzo tanie do swojego kursu ze szczytów.Wyniki poprawią to i c/z się poprawi do normalnej. Pozdrawiam- myślę że będzie dobrze.
No tym razem możesz przedobrzyć, bo kurs już poniżej SMA 45 i chyba większy zjazd się szykuje, jak i na wszystkich małych i średnich. Większość obserwowanych przeze mnie walorów coś nie ma siły iść w górę i się osuwa. Chyba nie koniec korekty w tym segmencie, a JWC zachowuje się gorzej od rynku. Mocne wsparcie wyszło mi dopiero w okolicach 5.5 i tam chyba można zacząć zakupy, ale i 5 możliwe. Chyba, że jakieś biuro wysmaruje z dupy rekomendację, jak dla Polnordu i wyciągnie papier z otchłani, ale na to kasy nie stawiam.
mnie nie rusza !!! Dopiero przy 3.pln. mogę się martwić.JWC cały czas zyski na plus czego szukać ? z deweloperki.Zdania nie zmieniam i na koniec roku 8-8,50.pln. pozdrawiam // a że tutaj WSZYSTKO jest możliwe to inna sprawa.
Myślę że te wskaźniki polepszą się za 4-kw. i spadną w okolice c/z 13-15. Na papierze nic komletnie się nie dzieje. Ja wczoraj na zamknięciu dobrałem po 5,95,pln. chciałem jeszcze ale nie wrzucili !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz jak mam ogrom Badziewiaka będę się czaił na okazje do kupna- może nie jest tak źle jak się wydaje.Z rana też moje zlecenie K- 5,95 ukryte zastawili 6.pln. poczekamy-zobaczymy. Pozdrowionka 3 X BRAĆ !!!
To tylko szybka-agresywna korekta, której przyznam sam się nie spodziewałem w obecnym wymiarze 5,20-5,30.pln. możemy jeszcze spaść w okolice.5.pln. ??? tam bowiem jest duże wsparcie.A że tu wszystko jest możliwe a technika nie ma nic do gadania to inna sprawa. Pozdrawiam i zaręczam wam na 100% będzie dobrze-pytanie kiedy ??? tego nikt nie wie-niestety.
Otorz wlasnie technika ma tu wiele do powiedzenia, skad bys wiedzial, ze jest wsparcie? To sie nazywa analiza techniczna :) Poza tym wyznacz Sobie Fibo calego ruchu wzrostowego o zobaczysz, ze 50% wlasnie wypada w okolicach 5.05 zl
Ale ile razy były tu cyrki z kursem sam wiesz. Widać gołym okiem silne wsparcie w okolicach 5.pln. !!!!! Może dołek już za nami na tych 5,20 pln ??? tam się przytkało-nie było chętnych do sprzedawania. Przecież akcji w wolnym obrocie nie ma ! JWC jest już skupione od dawna.
do jack kto cię chłopie rzęźbił,twoich bredni nie da się czytać o tych silnych wsparciach,otóż to ścierwo jw constr, spada od kilku lat, nic dobrego o tej spółce a tym bardziej jej właścicielu napisać się nie da, wsparć wg ciebie to już było chyba ze 100 , jak spółka ma wyniki to powinna rosnąc prawda,tak było zawsze,ale na tej bananowej giełdzie juz to nie działa od 5lat,,wiesz gdzie ludzie teraz trzymaja kasę,w skarpecie,bo tam ich nie okradną, jeżeli w grudniu nie ma wzrostów to juz nie bedzie nigdy, a jeśli wg ciebie to korekta,to dziwne bo trwa juz od 8 listopada,a tak naprawde od 2007 roku.